Huis > H > Hoe Kan Ik Een Xlsx Bestand Openen?

Hoe kan ik een xlsx Bestand openen?

XLS en XLSX bestanden zijn spreadsheets - rekenbladen - die gemaakt zijn met Microsoft Excel. Excel is een onderdeel van het kantoorpakket Microsoft Office. Dit soort bestanden kan worden geopend met Excel, maar ook met andere programma's. XLS is het bestandsformaat van Excel-versies tot Excel 2007.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik mijn Excel Bestand niet opslaan?

Start Windows opnieuw op in de veilige modus en probeer de werkmap op te slaan op de lokale harde schijf. Als u een netwerklocatie gebruikt om uw werkmap op te slaan, start u Windows opnieuw in de veilige modus met netwerkondersteuning, en probeert u op te slaan.
Trouwens, kan ik mijn office licentie overzetten?
Omdat Office 2016 de OEM-licentie heeft, kan deze niet worden overgedragen naar een nieuwe computer. Hiervoor moet u dus de Office licentie op de bestaande PC eerst deactiveren om deze vervolgens naar een nieuwe computer over te brengen en te activeren met de productsleutel van 25 tekens.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik gratis office downloaden?

Er zijn een paar manieren om gratis kantoorsoftware te downloaden. Eén manier is om de websites van aanbieders van kantoorsoftware te bezoeken en te zoeken naar een gratis proefversie of een aanbieding voor beperkte tijd. Een andere manier is zoeken naar kantoorsoftware op zoekmachines en websites die gratis software downloads aanbieden. Ten slotte bieden sommige aanbieders van kantoorsoftware gratis versies van hun software aan voor studenten, leraren en andere gebruikers met specifieke behoeften. Hoe Office 2021 installeren? Om Office 2021 te installeren, moet u eerst het installatiebestand downloaden van de Microsoft-website. Zodra het bestand is gedownload, dubbelklikt u erop om het installatieproces te beginnen. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien. Zodra de installatie is voltooid, kunt u Office 2021 starten en gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe haal ik definitief verwijderde bestanden terug?

Herstel permanent verwijderde bestanden/folders van Vorige Versies in Windows
  1. Maak eerst een nieuw bestand of map op het bureaublad en geef deze dezelfde naam van het verwijderde bestand of de map.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies "Herstel vorige versies".
Hoe werkt versiegeschiedenis?
Het versiegeschiedenisvenster voor de meest recente versie van het bestand bevat acties voor het beheren, melden, uitchecken of maken van een werkstroom. In de weergave van de versiegeschiedenis voor een vorige versie van een bestand ziet u de optie om die versie te herstellen of te verwijderen.

Hoe krijg je een verwijderd Word bestand terug?

Als u een Word-document hebt verwijderd zonder de prullenbak te legen, kunt u het document mogelijk herstellen. Dubbelklik op de prullenbak op het bureaublad. Doorzoek de lijst met documenten om te zien of het verwijderde Word-document er nog steeds is.
Wat dit betreft, hoe kan ik een bestand opslaan als pdf? Er zijn een paar manieren om een bestand als PDF op te slaan, maar de meest gebruikelijke manier is het gebruik van een PDF-printer. Een PDF-printer is een stukje software waarmee u documenten vanuit elke toepassing kunt afdrukken naar een PDF-bestand. Veel PDF-printers zijn gratis beschikbaar, en ze kunnen worden gevonden door te zoeken naar "PDF-printer" op uw favoriete zoekmachine. Zodra u een PDF-printer hebt gevonden, is de installatie ervan meestal zo eenvoudig als dubbelklikken op het gedownloade bestand en de aanwijzingen volgen.
Als u eenmaal een PDF-printer hebt geïnstalleerd, is afdrukken naar PDF meestal zo eenvoudig als het selecteren van de PDF-printer als de printer van uw keuze in het afdrukdialoogvenster van uw toepassing en vervolgens te klikken op afdrukken. De PDF-printer maakt dan een PDF-bestand van uw document.

Waar vind ik mijn opgeslagen documenten?

Er zijn een paar verschillende manieren om uw opgeslagen documenten te vinden, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt en het bestandsbeheer dat u gebruikt.
Als u een Windows-computer gebruikt, staan uw opgeslagen documenten waarschijnlijk in de map "Mijn documenten". U vindt deze map door de Verkenner te openen en in de zijbalk op "Mijn documenten" te klikken, of door de map "Mijn documenten" rechtstreeks vanuit het menu Start te openen.
Als u een Mac gebruikt, staan uw opgeslagen documenten waarschijnlijk in de map "Documenten". U vindt deze map door Finder te openen en op "Documenten" in de zijbalk te klikken, of door de map Documenten rechtstreeks vanuit de zijbalk van de Finder te openen.
Als u een iPhone of iPad gebruikt, staan uw opgeslagen documenten waarschijnlijk in de app "Bestanden". Om deze app te vinden, kunt u de App Store openen en zoeken naar "Files", of u kunt hem vinden in de map Utilities op uw beginscherm.
Als u een Android-toestel gebruikt, staan uw opgeslagen documenten waarschijnlijk in de app "Bestanden". Om deze app te vinden, kunt u de Google Play Store openen en zoeken naar "Bestanden", of u vindt hem in de map Apps op uw startscherm.

Door Kimberlyn Arias

Vergelijkbare artikelen

Wat is een flac bestand? :: Hoe kan ik een overschreven Excel bestand terughalen?
Handige links