Huis > W > Waar Vind Ik De Updates?

Waar vind ik de updates?

De nieuwste beschikbare Android-updates downloaden
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Systeem. Systeemupdate.
  3. Je ziet de updatestatus. Volg de stappen op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Je kunt ook vragen waarom crashen mijn apps iphone?

Je iPhone heeft bijvoorbeeld te weinig geheugen of de app stelt te zware eisen aan je toestel. In de App Store kun je heel wat klachten lezen over crashende apps. Dat gebeurt bijvoorbeeld als er een nieuwe iOS-versie is verschenen en de app nog niet goed is aangepast.
Mensen vragen ook: kan een iphone crashen?
Een crashende iPhone kan meerdere oorzaken hebben. Dit zijn snelle tips om problemen op te lossen, ongeacht de oorzaak: Verwijder de app uit het recente geheugen van de iPhone en start hem opnieuw op. Dit doe je via het multitaskingscherm, door de app omhoog te vegen.

Waarom sluiten apps vanzelf iPhone?

Er zijn een paar redenen waarom apps automatisch sluiten op uw iPhone. Eén mogelijkheid is dat u weinig opslagruimte beschikbaar hebt en dat de app gedwongen wordt te sluiten om ruimte vrij te maken. Een andere mogelijkheid is dat de app een geheugenlek heeft, wat betekent dat hij na verloop van tijd steeds meer geheugen gebruikt en uiteindelijk een punt bereikt waarop hij niet meer kan functioneren. Ten slotte is het ook mogelijk dat de app gewoon een bug heeft en een probleem heeft waardoor hij vastloopt. Als u dit bij meerdere apps ziet gebeuren, is het waarschijnlijk een probleem met uw iPhone zelf en moet u contact opnemen met Apple voor ondersteuning. Bovendien, hoe krijg je een app terug op je beginscherm? Als u een iPhone, iPad of iPod touch hebt en u per ongeluk een app van uw apparaat verwijdert, kunt u de app meestal herstellen door de App Store-app te openen, op het tabblad "Aangekocht" onder aan het scherm te tikken en vervolgens op de link "Ontbreekt" te tikken. Dit toont een lijst van alle apps die u hebt gekocht, maar die momenteel niet op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Tik gewoon op het pictogram van de app die u wilt herstellen en tik vervolgens op de knop "Downloaden".

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Daarvan, hoe haal ik een verborgen app terug?

Tik op Instellingen. " Scroll naar beneden en zoek de optie "Apps en meldingen". Tik er dan op. Selecteer daar de optie "Alle apps weergeven" om de lijst met geïnstalleerde applicaties weer te geven, inclusief de verborgen applicaties.
Dus, hoe krijg ik een app terug op mijn beginscherm?
Android
  1. Ga met de Internet browser naar de webapplicatie.
  2. Tik de menuknop rechtsbovenin aan voor het menu en tik in het menu op de + rechtsboven.
  3. Vervolgens verschijnt het menu 'Toevoeg. aan'.
  4. Tik op het startscherm en de website wordt toegevoegd aan je startscherm.

Waarom kan ik geen apps downloaden op mijn Samsung?

Verouderd besturingssysteem. Het downloadprobleem kan ook een andere oorzaak hebben. Namelijk dat op het apparaat een verouderde versie van het besturingssysteem staat. Apple en Google brengen jaarlijks een nieuwe versie uit van hun besturingssystemen iOS en Android.
Wat moet ik doen als een app niet compatibel is? Er zijn een paar dingen die u kunt doen als u een app vindt die niet compatibel is met uw apparaat:
-Controleer of er een bijgewerkte versie van de app is die compatibel is met uw apparaat.
Kijk of er een vergelijkbare app is die hetzelfde doet en compatibel is met uw apparaat.
-Contacteer de ontwikkelaar van de app om hem te laten weten dat zijn app niet compatibel is met uw apparaat en vraag of hij plannen heeft om de app bij te werken.

Mensen vragen ook: kan whatsapp niet meer downloaden?

Als je problemen hebt met het downloaden van WhatsApp, komt dat waarschijnlijk door een van de volgende redenen:
Je hebt een onstabiele internetverbinding: Probeer WhatsApp te downloaden via een andere internetverbinding of controleer of je internetverbinding stabiel is door een browser te openen en enkele websites te bezoeken.
Je telefoon heeft niet genoeg ruimte: Verwijder enkele apps of bestanden van je telefoon om ruimte vrij te maken en probeer vervolgens WhatsApp opnieuw te downloaden.
Je gebruikt een verouderde versie van WhatsApp: Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van WhatsApp gebruikt door naar de App Store of Google Play Store te gaan en te controleren op updates.
Er is een probleem met je telefoon: Probeer je telefoon opnieuw op te starten en WhatsApp opnieuw te downloaden. Als dat niet werkt, probeer je WhatsApp te verwijderen en opnieuw te installeren.

Door Cohbert Herimann

Vergelijkbare artikelen

Kan Pokémon GO op de computer? :: Hoe installeer ik Play Store op mijn Samsung?
Handige links