Huis > H > Hoe Iphone 13 Ontgrendelen?

Hoe iPhone 13 ontgrendelen?

Ontgrendelen en naar het beginscherm gaan

U ontgrendelt de iPhone met Face ID door naar de iPhone te kijken en omhoog te vegen vanaf de onderkant van het toegangsscherm. Als de iPhone op een tafel of een ander plat oppervlak ligt, kunt u hem optillen of erop tikken om hem te activeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kun je schermtijd wissen?

Door de game te verwijderen en opnieuw uit de App Store te downloaden, vervallen de instellingen uit Schermtijd. Dit kun je voorkomen door ook het downloaden van apps te verbieden, maar al die extra instellingen maken het er voor ouders niet gemakkelijker op.
Wat dit betreft, welke app om schermtijd te beperken?
Op Android perk je het appgebruik van kinderen in vanuit de 'Family Link'-app. Soms staat deze al op je toestel geïnstalleerd. Zo niet, dan download je hem in Google Play. In 'Family Link' kun je een kind selecteren en vervolgens kiezen voor 'Daily Limit'.

Wat gebeurt er als je Family Link verwijderd?

Als je Familieband verwijdert, gebeuren de volgende dingen:
1. U kunt niet langer het apparaat van uw kind beheren of hun activiteiten controleren.
2. Alle beperkingen die u op het apparaat van uw kind hebt geplaatst, worden verwijderd.
3. Uw kind zal de Family Link-app niet langer kunnen gebruiken om u berichten te sturen of goedkeuring te vragen voor apps.
4. Het Google-account van uw kind wordt losgekoppeld van uw Family Link-account. Vervolgens, wat kun je met de family link-app? Aangenomen dat u de Google Family Link-app bedoelt:
Met de Google Family Link-app kunnen ouders digitale basisregels opstellen voor hun gezin. Zo kunt u uw kinderen helpen hun schermtijd in balans te brengen, ouderlijk toezicht op apps instellen en toezicht houden op apparaten die uw kinderen gebruiken.
Enkele dingen die u met de app kunt doen zijn:
Bekijk de activiteiten van je kind: Bekijk hoeveel tijd je kind besteedt aan hun favoriete apps met wekelijkse of maandelijkse activiteitenrapporten.
Stel app-limieten in: Kies hoe lang je kind een app per dag mag gebruiken. Als de tijd om is, wordt de app voor die dag opgeborgen.
-Bedtijdlimieten: Stel een dagelijkse bedtijd in voor het apparaat van je kind. Als het tijd is om het licht uit te doen, gaat het apparaat in de Night Light-modus en wordt het uitgeschakeld voor die dag.
Goedkeuring van apps: Kies welke apps uw kind mag downloaden of kopen. U kunt ook apps goedkeuren die uw kind wil gebruiken en die al op het apparaat zijn geïnstalleerd.
Vergrendel het apparaat van uw kind: Houd uw kind van zijn apparaat af als het tijd is voor een pauze. Ze kunnen nog steeds goedgekeurde apps gebruiken, zoals de camera, maar ze hebben geen toegang tot andere apps of kunnen niet bellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Is Family Link verplicht?

Wanneer de kinderen een nieuwe app of game willen downloaden, moeten ze daarvoor eerst toestemming vragen aan de ouder. Deze kan via de Family Link-app worden gegeven. Naast het geven van toestemming voor het downloaden van een app kunnen de ouders ook het smartphone- of tabletgebruik monitoren.
Vervolgens, hoe stop ik ouderlijk toezicht uitschakelen?
Toezicht stoppen
  1. Open Family Link. op je ouderapparaat.
  2. Selecteer het kind voor wie je het toezicht wilt stoppen.
  3. Tik op Instellingen beheren Accountgegevens. Toezicht stoppen.
  4. Bevestig dat je het toezicht wilt stoppen.
  5. Tik op Toezicht stoppen en volg de instructies op het scherm.

Wat dit betreft, kan ik family link uitzetten?

Ga naar g.co/YourFamily. Klik op Menu. Instellingen voor meldingen. Schakel voor elk kind de functie voor het ontvangen van meldingen in of uit.
Hoe zet je tijdslot op apps? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een tijdslot op apps te zetten hangt af van de betrokken apparaten en besturingssystemen. Er zijn echter een paar algemene tips die kunnen worden gevolgd:
- Gebruik een wachtwoordmanager om voor elke app unieke, sterke wachtwoorden te maken. Dit maakt het moeilijker voor iemand om je apps te raden of te brute-forcen.
- Gebruik waar mogelijk twee-factor authenticatie, omdat dit een extra beveiligingslaag toevoegt.
Wees voorzichtig met de machtigingen die u aan apps verleent. Als een app geen toegang nodig heeft tot je locatie of contacten, bijvoorbeeld, geef die toestemming dan niet.
Houd uw apps up-to-date, want ontwikkelaars brengen vaak updates uit met beveiligingsoplossingen.
Gebruik een beveiligingsapp of -dienst met functies als app-vergrendeling, die ongeoorloofde toegang tot uw apps kan voorkomen.

Hoeveel schermtijd volwassenen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het individu en zijn levensstijl. De gemiddelde volwassene besteedt echter ongeveer 10 uur per dag aan het staren naar schermen, of dat nu een computer, telefoon, tv of tablet is. Dit aantal is de laatste jaren toegenomen, omdat technologie een steeds grotere rol speelt in ons dagelijks leven.

Door Land Petron

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik gratis tv kijken via internet? :: Wat moet je doen als je de code van schermtijd niet meer weet?
Handige links