Huis > K > Kan Niet Meer Downloaden Play Store?

Kan niet meer downloaden Play Store?

Verwijder Play Store-updates en installeer deze opnieuw

Zoek de Play Store-app op het startscherm of app-scherm van je apparaat. Tik op de Play Store-app en houd vast. Updates verwijderen. Als je wordt gevraagd of je de Play Store-app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tik je op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dus, waar zijn al mijn apps gebleven?

Via de Google Play store zie je welke apps je in het verleden hebt geïnstalleerd. Dit kun je ook controleren als je een nieuw Android toestel in gebruik neemt of na een reset van je toestel, aangezien deze zijn gekoppeld aan je Google account.
Wat dit betreft, hoe krijg ik mijn apps weer terug?
Verwijderde apps terugvinden op een Android mobiel of tablet
  1. Open de. Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen.
  2. Tik op Mijn apps en games.
  3. Tik op Alle.
  4. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
  5. Tik op de app, en druk op Installeren om de app opnieuw te installeren.

Hoe kan ik apps overzetten naar nieuwe telefoon?

Er zijn een paar manieren om apps over te zetten naar een nieuwe telefoon. Eén manier is om een telefoonoverdrachtstool zoals CopyTrans Shelbee te gebruiken. Met deze tool kunt u apps, app-gegevens en andere inhoud overbrengen van de ene telefoon naar de andere. Een andere manier is het gebruik van een app als App Backup & Restore. Met deze app kun je een back-up van je apps maken en ze vervolgens op je nieuwe telefoon terugzetten. Wat moet je doen als je een app niet kan openen? Als u een app op uw telefoon niet kunt openen, is het eerste wat u moet proberen uw telefoon opnieuw op te starten. Vaak zal dit het probleem verhelpen. Als dat niet werkt, kunt u proberen de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Als geen van beide werkt, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van de app.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dus, waarom krijg ik de melding google stopt steeds?

Omdat de Google-app diep in het Android-systeem zit verwerkt, blijven de crashmeldingen ook verschijnen als je de applicatie niet gebruikt. Hierdoor krijgen gebruikers continu foutmeldingen te zien bij gebruik van de telefoon.
Wat dit betreft, hoe installeer ik een app op mijn computer?
Zoek en installeer zo een gratis app:
  1. Open de Microsoft Store.
  2. Open de zoekfunctie:
  3. Typ de naam van de app die u wilt installeren en druk op de Enter-toets.
  4. Een overzicht van de zoekresultaten verschijnt.
  5. In een venster worden de details over de app getoond.
  6. De app wordt gedownload en geïnstalleerd.

Waar kan ik een app downloaden?

Apps downloaden naar uw Android-apparaat
  • Open Google Play. Gebruik de Play Store-app.
  • Zoek naar een app die je wilt installeren.
  • Als je wilt weten of de app betrouwbaar is, controleer je wat anderen over de app zeggen.
  • Als je een app kiest, tik je op Installeren (voor kosteloze apps) of op de prijs van de app.
Is Play Store gratis? Ja, de Play Store is gratis te downloaden en te gebruiken. Er zijn geen maandelijkse kosten of kosten om de winkel te gebruiken.

Wat te doen als een app steeds stopt?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen als een app blijft stoppen:
1. Start uw apparaat opnieuw op. Dit is het eerste en eenvoudigste wat u kunt proberen. Soms kan een app vastlopen en een herstart zal de dingen opruimen.
2. Controleer op updates. Als er updates beschikbaar zijn voor de app, installeer ze dan en kijk of dat het probleem verhelpt.
3. Wis de cache van de app. Dit kan helpen als de app problemen heeft met het laden van gegevens of als hij te veel opslagruimte gebruikt. Om de cache van een app te wissen, ga je naar Instellingen > Apps > [selecteer de app] > Opslag > Cache wissen.
4. Verwijder de app en installeer deze opnieuw. Dit is een laatste redmiddel, maar het kan soms problemen oplossen die niet op een andere manier kunnen worden opgelost.

Door Oletha

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je doen met een IMEI nummer? :: Kan ik Play Store verwijderen en opnieuw installeren?
Handige links