Huis > H > Hoe Zet Je In App Aankopen Uit?

Hoe zet je in app aankopen uit?

In-app aankopen uitzetten
  1. Tik op 'Play-Store'.
  2. Tik op de drie streepjes die onder elkaar staan.
  3. Tik op 'Instellingen'.
  4. Tik op 'Verificatie vereisen voor aankopen'.
  5. Kies de instelling van je keuze. • Voor alle aankopen. • Elke 30 minuten. • Nooit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je in app aankopen delen met gezin?

Iedereen in je gezin heeft toegang tot apps, muziek, films, tv-programma's en boeken als je Aankopen delen inschakelt. Aankopen die door gezinsleden worden gedaan, worden in rekening gebracht bij het hoofd van het gezin. Sommige items kunnen niet worden gedeeld.

Wat is systeeminstellingen wijzigen?

Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.
En nog een vraag, hoe kan je een app verifiëren?
Een wachtwoord of verificatie vereisen voor aankopen
  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Instellingen Verificatie. Verificatie vereisen voor aankopen.
  4. Kies een instelling.
  5. Volg de instructies op het scherm.

En nog een vraag, waar vind ik apparaatbeheer op iphone?

Er is geen apparaatbeheer op de iPhone. Waar verificatiecode invullen? De verificatiecode is een viercijferige code die wordt gebruikt om uw identiteit te verifiëren bij het inloggen op uw account. U vindt de verificatiecode in het gedeelte "Beveiliging" van uw accountinstellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik aankopen uit de App Store?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven in het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Daarvan, waarom krijg ik geen meldingen meer op mijn telefoon?

Android Instellingen-app > Apps (sommige gebruikers moeten dan nog naar Apps beheren gaan) > Signal > ga na of 'Toon meldingen' is ingeschakeld. > Meldingen > Schakel berichtmeldingen in.
Hoe Berichtencentrum openen?
Meldingen beheren vanuit het Berichtencentrum

Veeg op elk ander scherm vanaf de bovenkant van het scherm omlaag. Onder het kopje 'Berichtencentrum' staan alle meldingen, per app verzameld. In dit overzicht kunt u het volgende doen met een melding: Veeg naar links over een melding.

Mensen vragen ook: waarom krijg ik geen melding van herinneringen?

In de app Instellingen

Open de app Instellingen op je telefoon. Meldingen. Zet Herinneringen aan of uit.
Dus, hoe werkt gezinsdeling apple? Als u Gezinsdeling instelt, wordt u de gezinsorganisator. De organisator kan maximaal vijf gezinsleden uitnodigen om lid te worden van de familiegroep. Zodra uw gezinsleden toetreden, kunnen ze hun eigen Apple ID's gebruiken om toegang te krijgen tot gezinscontent, aankopen te doen, enzovoort.
Als organisator kunt u uw gezinsleden ook toegang geven tot uw iCloud-opslag, agenda en locatie. U kunt ook schermtijd instellen voor uw gezin en aankoopverzoeken goed- of afkeuren.

En nog een vraag, hoe verwijder je een gezinslid?

Er zijn een paar verschillende manieren om een familielid te verwijderen:
1. Als u een familielid uit uw account wilt verwijderen, kunt u naar de instellingenpagina gaan en op de knop "Familielid verwijderen" klikken.
2. Als u een familielid van uw account wilt verwijderen, maar hem of haar als vriend wilt houden, kunt u naar de instellingenpagina gaan en op de knop "Familielid ontvriend" klikken.
3. Als je een familielid uit je account wilt verwijderen en volledig wilt blokkeren, kun je naar de instellingenpagina gaan en op de knop "Familielid blokkeren" klikken.

Door Tarrel

Vergelijkbare artikelen

Kan niet updaten in Play Store? :: Kan vraag om te kopen niet activeren?
Handige links