Huis > H > Hoe Doe Je In-App Aankopen?

Hoe doe je in-app aankopen?

Niet alle apps bieden in-app aankopen. Om te controleren of een app in-app aankopen aanbiedt alvorens u deze koopt of downloadt, zoekt u de app in de App Store. Zoek vervolgens naar 'In-app aankopen' bij de knop met de prijs van de app of bij de knop 'Download'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je in app aankopen delen met gezin?

Iedereen in je gezin heeft toegang tot apps, muziek, films, tv-programma's en boeken als je Aankopen delen inschakelt. Aankopen die door gezinsleden worden gedaan, worden in rekening gebracht bij het hoofd van het gezin. Sommige items kunnen niet worden gedeeld.

Hoe schakel je vraag om te kopen uit?

Als je een gekocht in-app-item niet hebt gekregen, sluit je de app of game die je gebruikt en start je deze opnieuw op.

  1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op Apps of Apps beheren (afhankelijk van je apparaat kan dit afwijken).
  3. Tik op de app die je hebt gebruikt om je in-app-aankoop te doen.
  4. Tik op Gedwongen stoppen.
Waarom kan ik geen in-app aankopen doen? Voor Android-apparaten:

Open de Google Play Store-app. Tik op de menu-knop en selecteer Instellingen. Scroll naar beneden naar Ouderlijk toezicht en tik erop. Controleer in het volgende venster of het ouderlijk toezicht is uitgeschakeld.

Waar vind ik geblokkeerde apps?

Om geblokkeerde apps te vinden, moet u naar uw instellingen gaan en vervolgens op de optie "Beperkingen" tikken. Van daaruit kunt u een lijst zien van alle apps die momenteel zijn geblokkeerd. Hoe kun je een app deblokkeren? Er zijn een paar manieren om een app te deblokkeren. De meest gebruikelijke manier is om naar de instellingen van de app te gaan en te zoeken naar een optie om deze te deblokkeren. Een andere manier is om naar de instellingen van het apparaat te gaan en te zoeken naar een optie om de app te deblokkeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik aankopen uit de App Store?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven in het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Dienovereenkomstig, hoe koop je een app in de app store?

Ga naar de App Store, iTunes Store of iBooks Store en kies een app, film of boek. Tik op de prijs om je gekozen product te kopen. Vul je wachtwoord in en tik op Koop. Dienovereenkomstig, hoe weet je of je moet betalen voor een app? De meeste apps zijn gratis te downloaden. Er zijn ook betaalde apps waarbij je voor het downloaden moet afrekenen, soms eenmalig en soms via abonnementsvorm. Je ziet in ieder geval altijd duidelijk wat je betaalt. Voordat je op de downloadknop kunt drukken zie je de prijs.

Dienovereenkomstig, hoe betaal je apps voor android?

Een betaalmethode toevoegen

  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen Betaalmethoden. Betaalmethode toevoegen.
  4. Kies de betaalmethode die je wilt toevoegen.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Vervolgens, hoe aankoop app annuleren? Om een aankoop-app te annuleren, opent u eerst de App Store. Tik vervolgens op het tabblad Uitgelicht, scroll naar de onderkant van het scherm en tik op je Apple ID. Tik daarna op de knop Bekijk Apple ID en voer je wachtwoord in. Zodra u bent ingelogd, tikt u op de knop Beheren onder het gedeelte Abonnementen. Vanaf hier kunt u op de app tikken die u wilt opzeggen en vervolgens de optie Automatische verlenging uitschakelen.

Dienovereenkomstig, hoe kan je een app downloaden zonder toestemming?

Er is geen bepaalde manier om een app te downloaden zonder toestemming, omdat dit meestal vereist dat u via een officiƫle app-winkel gaat. Sommige workarounds kunnen echter side-loading van de app zijn (installeren vanuit een derde bron in plaats van een officiƫle app store), of het gebruik van een app store die geen toestemming vereist. Bovendien kunnen sommige apps zonder toestemming worden gedownload als ze open-source en online beschikbaar zijn.

Door Ranee

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je ouderlijk toezicht? :: Kan je apps blokkeren op iPhone?
Handige links