Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een E-Mailadres Uit Mijn Bestand?

Hoe verwijder ik een e-mailadres uit mijn bestand?

Een contactpersoon verwijderen uit een van uw mappen met contactpersonen:
  1. Klik op navigatiebalk op Personen.
  2. Selecteer de contactpersoon die u wilt verwijderen en klik vervolgens op Verwijderen op het lint of klik met de rechtermuisknop op de contactpersoon en klik vervolgens op Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dus, hoe kun je een mailadres verwijderen?

Conclusie. Het is vaak bij de grote accounts niet mogelijk om enkel je e-mailadres te verwijderen. Vaak is dit mailadres gekoppeld aan je gehele account en moet je deze samen verwijderen. Een e-mailadres verwijderen in g-mail is perfect mogelijk, maar in Outlook en hotmail dan weer niet.
Trouwens, hoe krijg ik al mijn contacten in whatsapp?
Geef eerst toestemming.
  1. Sluit eventueel de app WhatsApp af.
  2. Tik op de app Instellingen.
  3. Tik op Apps en eventueel daarna nog een keer op Apps.
  4. Tik op WhatsApp.
  5. Tik op Machtigingen of Toestemmingen.
  6. Veeg indien nodig naar beneden over het scherm.
  7. Sleep het schuifje achter 'Contacten' naar rechts.

Bovendien, hoe kan ik zien waar mijn contacten zijn opgeslagen?

Er zijn een paar manieren waarop u kunt zien waar uw contacten zijn opgeslagen:
1. Controleer het gedeelte "Contacten" van de instellingen van uw apparaat. Dit laat u zien waar uw contacten worden opgeslagen (bijv. iCloud, Google, Exchange, enz.).
2. Open de Contacten-app op je toestel. Als je iCloud, Google of Exchange gebruikt, zou je in de sectie "Accounts" moeten kunnen zien waar je contacten zijn opgeslagen.
3. Als u een app van derden gebruikt om uw contacten op te slaan (bijv. FullContact, Cobook, enz.), moet u de instellingen van de app controleren om te zien waar uw contacten worden opgeslagen. Wat dit betreft, hoe krijg ik mijn contacten terug op mijn iphone? Er zijn een paar manieren om je contacten terug te krijgen op je iPhone. Eén manier is om je iPhone te herstellen vanaf een back-up. Een andere manier is om iCloud te gebruiken om je contacten te synchroniseren tussen je iPhone en je computer. Ten slotte kunt u uw contacten handmatig terugzetten op uw iPhone.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe kan ik zien of iemand mijn nummer heeft?

Bekijk het kopje 'Gezien door'. Alleen de mensen die jouw nummer in hun adresboek hebben staan zullen jouw bericht kunnen zien. Als het goed is, zul je hier dus de naam van de persoon met jouw nummer zien staan. Als je hier de naam ziet van de persoon die je wilde controleren, dan heeft hij of zij jouw nummer.
Hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd?
Je ziet geen updates van de profielfoto van een contact. Berichten die je stuurt naar een contact dat jou heeft geblokkeerd hebben altijd maar één vinkje (bericht verzonden) en nooit een tweede vinkje (bericht afgeleverd). Het lukt niet om dat contact te bellen.

Kun je zien of iemand je profiel bekijkt op WhatsApp?

Als je je afvraagt wie je WhatsApp-profiel bekijkt, kun je die informatie niet zien. WhatsApp houdt geen logboeken bij van wie wiens profiel heeft bekeken. Profielbezoeken worden niet geteld of weergegeven.
Wat dit betreft, wat gebeurt er als je alle chats verwijderd? Als u alle chats verwijdert, worden ook alle berichten in de chats verwijderd.

Wat gebeurt er als je een chat verwijdert?

Als u een chat verwijdert, worden alle berichten in de chat verwijderd. Als u een groepschat verwijdert, kunt u geen berichten in de chat meer zien.

Door Todd

Vergelijkbare artikelen

Hoe je ouders vertellen dat je zwanger bent? :: Hoe kun je er achter komen wie je anoniem belt?
Handige links