Huis > W > Wat Is Superfetch Functie?

Wat is SuperFetch functie?

SuperFetch, de opvolger van het voorheen gekende Prefetch, is een Windows-service waarmee uw veelgebruikte programma's sneller worden geladen door ze vooraf in het RAM-geheugen te laden. Superfetch kan echter soms te veel systeembronnen in beslag nemen (zoals CPU, geheugen en opslag).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je de als functie in Excel?

Een manier om een waarde terug te geven als een voorwaarde waar is en een andere als deze niet waar is, is door de functie ALS te gebruiken. Bijvoorbeeld:

Trouwens, hoe computer opschonen windows 10?

Schijfopschoning in Windows
  1. Typ schijfopruiming in het zoekvak op de taakbalk en selecteer Schijfopruiming in de lijst met resultaten.
  2. Selecteer het station dat je wilt opschonen en selecteer vervolgens OK.
  3. Selecteer onder Te verwijderen bestanden de bestandstypen die je wilt verwijderen.
  4. Selecteer OK.
Wat zijn ongewenste systeembestanden?
Ongewenste bestanden zijn tijdelijke bestanden die ervoor zorgen dat uw computer of telefoon een bepaalde taak kan uitvoeren. Daarbij moet u denken aan het openen van een document, het weergeven van een afbeelding of internetten.

Dienovereenkomstig, kan ik alle temp files verwijderen?

Nee, u kunt niet alle tijdelijke bestanden verwijderen. Tijdelijke bestanden worden door uw computer gebruikt om tijdelijke gegevens op te slaan. Als u alle tijdelijke bestanden verwijdert, kan uw computer niet meer goed functioneren. Hoe maak je een Windows Update ongedaan? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de stappen die je moet nemen om een Windows Update ongedaan te maken zijn afhankelijk van de specifieke update in kwestie en de versie van Windows die je gebruikt. In het algemeen kun je een Windows Update echter ongedaan maken door het Configuratiescherm te openen, te klikken op de link "Geïnstalleerde updates weergeven" en vervolgens de update die je wilt verwijderen te selecteren en op de knop "Verwijderen" te klikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je de functie afronden in Excel?

Het getal wordt afgerond naar het dichtstbijzijnde cijfer als aantal_decimalen gelijk is aan nul. Het getal wordt naar links afgerond als het kleiner is dan 0. Als u verder van nul naar boven wilt afronden, gebruikt u de functie ROUND.

Dienovereenkomstig, kan windows update niet verwijderen?

Als de pc na een update kuren vertoont, ligt het voor de hand om te proberen de update te verwijderen. Klik hiervoor naar 'Geschiedenis van updates weergeven' in de Instellingen onder 'Bijwerken en beveiliging/Windows Update', en vervolgens naar 'Installatie van updates ongedaan maken'.
Vervolgens, wat te doen als windows update blijft hangen?
Als de installatie op hetzelfde percentage blijft hangen, probeer dan nogmaals op updates te controleren of voer de Probleemoplosser voor Windows Update uit. Als je op updates wilt controleren, selecteer je Start > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Windows Update > Controleren op updates.

Hoeveel fases station optimaliseren?

Het aantal fases hangt af van hoe erg de schijf gefragmenteerd is. Meestal zie je op een niet al te gefragmenteerde schijf 10 fases, maar het schommelt meestal tussen 7 en 10.
Wat is Delivery Optimization bestanden? Delivery Optimization is een functie in Windows 10 die de kracht van het internet gebruikt om updates en apps op een efficiëntere manier bij apparaten af te leveren. De bestanden waaruit een app of update bestaat, worden in kleine stukjes gedownload van Microsoft of andere bronnen en vervolgens op een efficiëntere manier bij apparaten afgeleverd. Hierdoor duurt het downloaden en installeren van updates en apps minder lang en kan het gegevensverbruik dalen.

En nog een vraag, hoe verwijder ik oude bestanden?

Er zijn een paar manieren om oude bestanden te verwijderen:
1. Via de opdrachtregel:
-Open de opdrachtprompt
-Typ in "del /s /q /f oldfile.ext"
-Druk op enter
2. Met Windows Verkenner:
-Open Windows Verkenner
-Navigeer naar de map met het oude bestand
-Rechtsklik op het bestand en selecteer "Verwijderen"
3. 3. Een extern hulpmiddel voor het verwijderen van bestanden gebruiken:
-Download en installeer een hulpmiddel voor het verwijderen van bestanden (bijv. CCleaner)
-Open het hulpmiddel en selecteer het oude bestand dat u wilt verwijderen
-Klik op "Verwijderen" en het bestand wordt verwijderd.

Door Luthanen Hopko

Vergelijkbare artikelen

Hoe toetsenbord veranderen Windows 10? :: Hoe kan ik mijn D schijf opruimen?
Handige links