Huis > H > Hoe Lang Belgeschiedenis Iphone?

Hoe lang belgeschiedenis iPhone?

Als je iCloud hebt ingesteld op je iPhone, bewaart Apple automatisch maandenlang je belgeschiedenis op zijn servers. Gebruikers van iPhones die Apples iCloud hebben geactiveerd sturen zonder dat ze zich ervan bewust zijn informatie over de mensen met wie ze bellen door naar de servers van Apple.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, hoe kan ik zien wie ik gebeld heb kpn?

Door wie jij gebeld bent kan je alleen zelf vinden in de belhistorie in jouw telefoon. Die nummers worden niet geregistreerd door KPN omdat ze niet nodig zijn voor de factuur. Door jou gebelde nummers staan wel op jouw factuur.
Daarvan, wat betekent gemiste oproep?
De Gemiste Oproep Sms is gekoppeld aan je voicemail. Je kunt de Gemiste Oproep als particulier uitzetten of aanzetten via My T-Mobile. Zakelijke klanten met één aansluiting kunnen dat doen, heb je meer aansluitingen dan is het niet mogelijk om de Gemiste Oproep Sms uit- of aan te zetten.

Dus, wie heb ik gebeld vodafone?

Om deze vraag te beantwoorden, moet u weten wie de persoon is naar wie de vraag verwijst. Waar vind ik mijn geschiedenis terug op mijn iPhone? Om uw geschiedenis op uw iPhone te vinden, opent u de Safari-app en tikt u op het Bookmarks-pictogram onderaan het scherm. Tik op de map Geschiedenis om een lijst te zien van de webpagina's die u onlangs hebt bezocht.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe kan je gesprekken terugluisteren iPhone?

Met TapACall neem je zowel inkomende als uitkomende telefoongesprekken op via je iPhone. Het werkt heel simpel: klik tijdens het bellen op de opnameknop en het recorden begint! Je vindt al je geluidsopnames terug in de cloud. Waar je ze op elk moment kunt terugluisteren.
Dus, kan ik mijn telefoongesprekken opvragen?
Een opgenomen gesprek vinden

Tik op de beller die je hebt opgenomen. Als je het meest recente gesprek hebt opgenomen: Ga naar het afspeelprogramma in het scherm Recent. Als je een eerder gesprek hebt opgenomen: Tik op Geschiedenis. Selecteer dan de opname in de lijst met gesprekken.

Welke nummers heb ik gebeld?

Wie heeft mij gebeld vaste lijn? Bel 1919. Je hoort het telefoonnummer (behalve bij een geheim nummer), de datum en het tijdstip van de laatste oproep.
Dus, wie heeft mij gebeld 06? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het 06-nummer door een willekeurig aantal mensen of organisaties kan zijn gebeld. Enkele potentiële mogelijkheden zijn echter een vriend of familielid, een bedrijf of dienstverlener, of zelfs een willekeurige beller. Als u niet zeker weet wie u heeft gebeld, kunt u overwegen een omgekeerde telefoonzoekdienst te gebruiken om te proberen de beller te identificeren.

Trouwens, kan je belgeschiedenis zien?

Ja, u kunt de belgeschiedenis op een iPhone bekijken door de Telefoon-app te openen en op het tabblad Recente gesprekken te tikken. Dit toont u een lijst van alle recente gesprekken, zowel inkomende als uitgaande. U kunt ook op het tabblad Gemist tikken om een lijst met gemiste oproepen te bekijken.

Door Uticas Grajeda

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent het als de telefoon 1 keer overgaat? :: Hoe stel je Memoji in op iPhone?
Handige links