Huis > H > Hoe Iphone Downgraden?

Hoe iPhone downgraden?

iOS 15 downgraden niet meer mogelijk

Het is niet meer mogelijk om iOS 15 te downgraden en terug te keren naar iOS 14.8, of eerder. Apple heeft dit op 5 oktober 2021 stopgezet. Het is gebruikelijk dat Apple stopt met het digitaal signeren van oudere iOS-versies o.w.v. de veiligheid en compatibiliteit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Vervolgens, hoe zet je je iphone terug naar ios 14?

Zo kun je de iOS 15 bèta downgraden naar iOS 14
  1. Open de Finder-app op je Mac;
  2. Verbind je iPhone met je Mac met een Lightningkabel;
  3. Zet je iPhone in Herstelmodus (lees hieronder hoe je dit doet);
  4. Klik op 'Herstel' in het venster dat nu in Finder verschijnt;
  5. Wacht tot iOS 14 is gedownload en volg de stappen op het scherm;
Trouwens, hoe herstel je een iphone?
De fabrieksinstellingen van je iPhone, iPad of iPod touch herstellen in iTunes op de pc
  1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op de knop 'Herstellen' en volg de aanwijzingen op het scherm.

Hoe haal je de iOS 14 weg?

Om de iOS 14 beta te verwijderen, moet je je iPhone wissen en vervolgens herstellen vanaf een back-up. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen. Dit zal je iPhone wissen en de iOS 14 beta verwijderen. Dit in overweging nemend, hoe ga je terug naar ios 13? Er zijn twee manieren om vanuit iOS 14 terug te gaan naar iOS 13. De eerste manier is om je computer te gebruiken en de tweede manier is om je iPhone te gebruiken.
Als je je computer gebruikt, moet je je iPhone op je computer aansluiten en iTunes openen. Zodra iTunes geopend is, klikt u op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek. Klik vervolgens op het tabblad "Overzicht" en klik op de knop "iPhone herstellen". Er verschijnt een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd uw beslissing te bevestigen. Klik nogmaals op de knop "Herstellen" en uw iPhone begint het proces om terug te keren naar iOS 13.
Als je je iPhone gebruikt, moet je naar de "Instellingen" app gaan en naar beneden scrollen naar de "Algemeen" sectie. Tik op "Algemeen" en vervolgens op "Software Update". Tik op de knop "Downloaden en installeren" naast de iOS 13-update. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd uw beslissing te bevestigen. Tik op de knop "Installeren" en je iPhone begint met het downloaden en installeren van iOS 13.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat dit betreft, hoe icloud stopzetten?

Uw iCloud+-abonnement downgraden of opzeggen op een iPhone, iPad of iPod touch
  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op uw naam.
  3. Tik op 'iCloud'.
  4. Tik op 'Beheer opslag'.
  5. Tik op 'Wijzig opslagabonnement'.
  6. Tik op 'Downgrade-opties' en voer het wachtwoord van uw Apple ID in.
  7. Kies een ander abonnement:
  8. Tik op 'Gereed'.
Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je ios 14 op iphone 6?
Voer vervolgens deze stappen uit:
  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update'.
  2. Er zijn mogelijk twee opties beschikbaar voor het bijwerken van de software. U kunt ervoor kiezen om iOS 14 en iPadOS 14 te blijven gebruiken. U ontvangt dan nog steeds belangrijke beveiligingsupdates.
  3. Tik op 'Installeer nu'.

Hoe kan ik mijn iPhone opnieuw installeren?

Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' > 'Stel opnieuw in'. Kies een optie: WAARSCHUWING: Als je de optie 'Wis alle inhoud en instellingen' kiest, wordt alle inhoud verwijderd. Zie De iPhone wissen.
Hoe krijg ik mijn instellingen terug? Er zijn een paar manieren om je instellingen terug te krijgen, afhankelijk van wat je nodig hebt.
Als je alleen je persoonlijke instellingen nodig hebt (zoals je achtergrond of de startpagina van je browser), kun je deze meestal vinden in de app Instellingen op je apparaat. Als u de Instellingen-app niet kunt vinden, kijk dan in de app-lade of zoek ernaar in de zoekbalk van uw toestel.
Als je de systeeminstellingen van je toestel terug wilt (zoals je WiFi-wachtwoord of je Bluetooth-verbindingen), moet je je toestel meestal een fabrieksreset geven. Dit zal al je gegevens wissen, dus zorg ervoor dat je eerst een back-up maakt! Om je apparaat in de fabriek te resetten, ga je naar de app "Instellingen" en zoek je de optie "Reset" of "Fabrieksreset". Zodra u bevestigt, zal uw apparaat het resetproces starten en opnieuw opstarten met alle oorspronkelijke instellingen.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als je je iphone herstelt?

Wanneer u uw iPhone op uw computer aansluit en "Herstellen" selecteert, wist uw iPhone alle inhoud en instellingen en keert hij terug naar de staat waarin hij verkeerde toen hij de fabriek verliet. U kunt uw iPhone herstellen vanaf een back-up om uw inhoud en instellingen terug te krijgen.

Door Thurman

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt iPhone op herstel voorbereiden? :: Hoe lang wordt iPhone 10 ondersteund?
Handige links