Huis > H > Hoe Youtube Op Achtergrond Afspelen Iphone?

Hoe YouTube op achtergrond afspelen iPhone?

Hoe YouTube-muziek op de achtergrond op de iPhone af te spelen
  1. Open Safari en ga naar YouTube.com.
  2. Zoek nu naar de muziekvideo waarnaar u wilt luisteren.
  3. Tik op het Aa-pictogram in de adres-/zoekbalk.
  4. Kies desktopsite aanvragen in het vervolgkeuzemenu.
  5. Druk op afspelen bij je video.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waarom stopt YouTube als scherm uitgaat?

Als de YouTube-app of je mobiele apparaat langere tijd actief is, is er mogelijk niet genoeg capaciteit om video's soepel op de achtergrond af te kunnen spelen. Sluit de YouTube-app of start je telefoon opnieuw op.
Hoe kan je muziek luisteren zonder YouTube?
Je kan luisteren via de web-pagina of via de Spotify-app op je PC, mobiel of tablet. Je kunt daarmee ook eigen MP3's afspelen en playlists maken. Een gratis abonnement heeft reclame tussen de muziek. Een betaald abonnement is reclame-vrij en biedt meer opties, zoals het zonder internet beluisteren van nummers.

Hoe blijft YouTube afspelen?

YouTube blijft spelen omdat het een technologie gebruikt die adaptieve bitrate streaming heet. Met deze technologie kan YouTube de kwaliteit van de videostream automatisch aanpassen op basis van de beschikbare bandbreedte. Dit betekent dat als de internetverbinding traag is, YouTube automatisch overschakelt naar een videostream van lagere kwaliteit. Hoe krijg je een zwarte achtergrond op YouTube? Er zijn een paar manieren om een zwarte achtergrond op YouTube te krijgen. Eén manier is om naar het tabblad "Instellingen" te gaan en te klikken op de optie "Speler". Van daaruit kun je de optie "Achtergrond" selecteren en "Zwart" kiezen.
Een andere manier om een zwarte achtergrond op YouTube te krijgen is door de volgende code toe te voegen aan het einde van de URL van de video die je bekijkt: ?color=000000. Dit verandert de kleur van de speler in zwart.
Tot slot kun je een browserextensie installeren waarmee je de achtergrondkleur van YouTube kunt veranderen. Een populaire extensie is "YouTube Black".

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Waarom kan ik geen YouTube filmpjes afspelen?

YouTube-app

Start je apparaat opnieuw op. Zet de mobiele internetverbinding uit en weer aan. Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw.
Waarom vraagt YouTube of ik nog kijk?
Tik op Instellingen . Tik op Algemeen. Tik naast Herinner me eraan pauze te nemen op de schakelaar om de functie aan of uit te zetten . Als je de schakelaar op Aan zet, stel je je herinneringsfrequentie in en tik je op OK.

Dit in overweging nemend, wat kost een youtube abonnement?

YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt.
Dienovereenkomstig, hoe kan je gratis muziek luisteren? Er zijn een paar manieren om gratis naar muziek te luisteren. Eén manier is het gebruik van een muziekstreamingdienst zoals Spotify of Pandora. Bij deze diensten kun je een gratis account aanmaken en naar muziek met advertenties luisteren. Een andere manier is het vinden van een gratis MP3 download site zoals Free Music Archive of Jamendo. Deze sites bieden een verscheidenheid aan gratis muziekdownloads. Ten slotte kun je ook gratis muziek luisteren op YouTube.

Daarvan, hoe kan ik muziek luisteren zonder reclame?

Er zijn een paar manieren om naar muziek te luisteren zonder reclame. Eén manier is het gebruik van een ad blocker. Ad blockers zijn software die voorkomt dat advertenties op websites verschijnen. Een andere manier is om een muziekstreamingdienst te gebruiken die geen advertenties heeft, zoals Spotify Premium. Tot slot kunt u muziek downloaden van websites zonder advertenties, zoals iTunes.

Door Burkhard Tees

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt notities op iPhone? :: Wat is de beste muziekspeler voor Android?
Handige links