Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Meer Scrollen In Excel?

Waarom kan ik niet meer scrollen in Excel?

Klik op het tabblad Geavanceerd in dat venster. Selecteer vervolgens het Verticale schuifbalk weergeven selectievakje. Selecteer de Toon horizontale schuifbalk optie als Excel die schuifbalk niet weergeeft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe scroll je met een Magic Mouse?

Gebruik daarna de volgende sneltoetsen om te navigeren in 2D en 3D met de Magic Mouse:
  1. Pannen in 2D en 3D > Scroll.
  2. Sneller Pannen in 2D > Scroll + Shift.
  3. Orbitten in 3D: Scroll + Shift.
  4. Zoomen in 2D en 3D > Scroll + Option/Alt.
Trouwens, hoe scroll je naar beneden met een chromebook?
Druk of tik met twee vingers op de touchpad. Je kunt ook op Alt drukken en vervolgens met één vinger klikken. Plaats twee vingers op de touchpad en beweeg ze omhoog en omlaag om verticaal te scrollen, of naar links en rechts om horizontaal te scrollen.

Kan niet meer scrollen in Safari?

Er zijn een paar mogelijke oplossingen voor dit probleem:
1. Zorg ervoor dat JavaScript is ingeschakeld in Safari. Ga hiervoor naar Safari's Voorkeuren > Beveiliging > Webinhoud en zorg ervoor dat het selectievakje "JavaScript inschakelen" is ingeschakeld.
2. Controleer of u te ver bent ingezoomd op de pagina. Druk hiervoor tegelijkertijd op ⌘ en + om in te zoomen, of ⌘ en - om uit te zoomen.
3. Als u een trackpad gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u niet per ongeluk scrollt. Ga hiervoor naar Systeemvoorkeuren > Trackpad en zorg ervoor dat het selectievakje "Scrollen & zoomen" is uitgeschakeld.
4. Probeer Safari opnieuw op te starten. Soms kan dit kleine problemen met scrollen verhelpen.
5. Als geen van bovenstaande oplossingen werkt, probeer dan Safari te resetten. Ga hiervoor naar Safari's Voorkeuren > Geavanceerd en klik op de knop "Reset". Dit in overweging nemend, hoe rechts klikken op laptop? Er zijn een paar verschillende manieren om rechts te klikken op een laptop, afhankelijk van het type laptop dat je hebt. Als u een laptop met een touchpad hebt, kunt u meestal met de rechtermuisknop klikken door met twee vingers op het touchpad te tikken. Sommige laptops hebben een speciale knop voor rechtsklikken, boven het touchpad of aan de zijkant van het touchpad. Als uw laptop geen touchpad of speciale knop voor rechtsklikken heeft, kunt u meestal rechtsklikken door de "Shift"-toets en de "F10"-toets tegelijk in te drukken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Kan muis niet bewegen?

Sluit de muis op een andere computer aan om te zien of de muis werkt. Als de muis een optische of lasermuis is, dan zou er een licht moeten branden onderaan de muis wanneer hij aan staat. Als er geen licht is, controleer dan of hij aan staat. Als dat zo is en er is nog steeds geen licht, dan is de muis mogelijk kapot.
Dienovereenkomstig, hoe krijg ik mijn laptop uit?
Als u uw PC wilt uitschakelen in Windows 10, selecteert u de knop Start , vervolgens de knop Aan/uit en dan Afsluiten.

Mensen vragen ook: hoe werkt touchpad laptop hp?

Om een klik met links te maken tikt u ergens op het ClickPad of druk op de linkerbenedenhoek. Opmerking: HP adviseert om regelmatig te controleren of er software-updates, stuurprogramma-updates en BIOS-updates zijn, om er zeker van te zijn dat u de maximale functionaliteit haalt uit uw notebook en uw TouchPad/ClickPad.
En nog een vraag, hoe moet je een laptop gebruiken? Aangenomen dat u vraagt hoe u een laptop gebruikt:
Het gebruik van een laptop is relatief eenvoudig en ongecompliceerd. Zodra u de stekker in het stopcontact steekt en de laptop aanzet, kunt u hem gebruiken zoals elke andere computer. Het belangrijkste verschil is dat laptops meestal een kleiner scherm en toetsenbord hebben dan desktopcomputers.
Als u voor het eerst een laptop gebruikt, volgen hier enkele basistips:
-Om de laptop aan te zetten, drukt u gewoon op de aan/uit-knop.
Om het trackpad (het kleine, rechthoekige gebied dat als muis dient) te gebruiken, beweegt u gewoon uw vinger over het oppervlak. Om te klikken kunt u met uw vinger op het trackpad tikken of de kleine knop onder het trackpad indrukken.
Om te typen drukt u gewoon op de toetsen van het toetsenbord.
Er zijn nog veel meer dingen die u met een laptop kunt doen, maar dit zijn enkele van de basisprincipes. Met een beetje oefening gebruikt u uw laptop in een mum van tijd als een pro!

Trouwens, wat is een mouse pad?

Een muismat is een kleine, draagbare mat die een glad oppervlak vormt waarover de computermuis kan glijden. Muismatten hebben meestal een rubberen of stoffen onderkant die voorkomt dat de muis wegglijdt en een gladde bovenkant waardoor de muis gemakkelijk kan bewegen. Sommige muismatten hebben ook een met gel gevulde polssteun die de belasting van de pols helpt verminderen.

Door Krilov

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt het om 1 GB te downloaden? :: Hoe kan je met 2 vingers scrollen?
Handige links