Huis > H > Hoe Kan Je Met 2 Vingers Scrollen?

Hoe kan je met 2 vingers scrollen?

Scrollen met twee vingers
  1. Open het Activiteiten-overzicht en typ Muis & Touchpad.
  2. Klik op Muis en touchpad om het paneel te openen.
  3. In the Touchpad section, make sure the Touchpad switch is set to on.
  4. Switch the Two-finger Scrolling switch to on.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je scrollen op een macbook?

De Control-toets zit op het toetsenbord. Twee vingers worden gebruikt om te scrollen. Als u wilt in- of uitzoomen op foto's en webpagina's, beweegt u uw duim en wijsvinger naar elkaar toe.

Kan niet scrollen op pagina?

Probeer het eens met andere beeldscherminstellingen, ook je cache leegmaken kan helpen. Ook nog even via mijn Samsung S5 geprobeerd, geen problemen ontdekt.
Kan niet met 2 vingers scrollen?
Schakel in via de app Instellingen

Kiezen Touchpad uit het menu in het linkerdeelvenster. Zoek het Scroll en zoom sectie. Zorg er hier voor dat het vak naast Sleep twee vingers om te scrollen is nagekeken.

Bovendien, hoe scroll je naar beneden?

De meest gebruikelijke manier om naar beneden te scrollen op een webpagina is met de schuifbalk aan de rechterkant van het scherm. U kunt ook de pijltoets omlaag op uw toetsenbord gebruiken om één regel per keer naar beneden te scrollen, of de Page Down-toets om één pagina per keer naar beneden te scrollen. Hoe naar beneden scrollen zonder muis? Er zijn een paar manieren om naar beneden te scrollen zonder muis. Eén manier is om de pijltjestoetsen op uw toetsenbord te gebruiken. Een andere manier is om de schuifbalk aan de rechterkant van uw scherm te gebruiken. Tenslotte kun je ook de Page Up en Page Down toetsen op je toetsenbord gebruiken om naar boven en beneden te scrollen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet helemaal naar beneden scrollen?

Wis je cache en probeer verschillende display instellingen. Er werden geen problemen gedetecteerd toen ik de S5 via mijn telefoon probeerde.

Trouwens, hoe touchpad inschakelen hp?

In de linkerbovenhoek van je touchpad zie je een klein led-lampje. Afhankelijk van het model HP-laptop dat je bezit, kan dit lampje groen, oranje of blauw van kleur zijn. Wat veel mensen niet weten, is dat dit lampje tegelijkertijd de schakelaar is om je muispad mee aan- of uit te zetten.
Dus, kan niet meer scrollen in chrome?
Snel scrollen werkt momenteel niet in de volgende gevallen: U gebruikt een taal die nog niet wordt ondersteund door Snel scrollen. U gebruikt de Engine voor Google Aangepast zoeken. U gebruikt de incognitomodus van Chrome.

Hoe gebruik je een touchpad?

Touchpads worden veelvuldig gebruikt in laptopcomputers als vervanging voor de muis, en bevinden zich gewoonlijk in het midden onder het toetsenbord. Het touchpad wordt bestuurd door een vinger over het oppervlak te bewegen; de cursor op het scherm zal daardoor in dezelfde richting bewegen.
Hoe zet je Scroll Lock uit? Scroll Lock is een wisseltoets op het toetsenbord, net als Caps Lock en Num Lock. Scroll Lock heeft geen speciale toets op moderne toetsenborden. Dat komt omdat de functie niet vaak wordt gebruikt en door de meeste fabrikanten is geschrapt. Toch blijft Scroll Lock aanwezig in het IBM Advanced Programmable Keyboard en het Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 omdat sommige spreadsheetprogramma's het nog steeds nodig hebben.
Om Scroll Lock uit te schakelen, drukt u op de Scroll Lock-toets (vaak aangeduid als ScrLk) op uw toetsenbord. Als uw toetsenbord geen toets voor Scroll Lock heeft, gaat u op uw computer naar Start > Instellingen > Gebruiksgemak > Toetsenbord en schakelt u de schakelaar onder Gebruik het schermtoetsenbord uit.

Hoe scroll je naar beneden met een Macbook?

Om naar beneden te scrollen met een Macbook kunt u het trackpad of de muis gebruiken. Om het trackpad te gebruiken, plaatst u twee vingers op het trackpad en beweegt u ze naar beneden. Met de muis kunt u naar beneden scrollen door op het scrollwieltje van de muis te klikken.

Door Gherlein

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet meer scrollen in Excel? :: Wat als je harde schijf vol is?
Handige links