Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Apparaat Niet Compatibel Is Met De Versie?

Wat moet je doen als je apparaat niet compatibel is met de versie?

Eerst gaat u naar de instellingen van uw Android apparaat. Vervolgens zoekt u het kopje “Apps“. Als u hierin bent, kunt u zoeken naar de Google Playstore en hier op klikken. Nu kunt u klikken op “updates verwijderen” en “cache wissen“.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Je kunt ook vragen kan pdf niet downloaden chrome?

Wijziging instellingen voor Google Chrome
  • Open Google Chrome.
  • Klik rechts boven op het menu icoon.
  • Klik op Instellingen.
  • Klik op Geavanceerd.
  • Klik onder Privacy en beveiliging op Instellingen voor content.
  • Ga naar pdf.
  • Zet de schakelaar op Aan bij Download pdf in plaats van ze automatisch te openen in Chrome.
Wat dit betreft, waarom doet mijn google chrome het niet?
Verwijder Chrome en installeer Chrome opnieuw.

Er kan iets mis zijn met je Chrome-profiel waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Verwijder Chrome en zorg ervoor dat je het selectievakje voor het verwijderen van de browsegegevens aanvinkt. Installeer Chrome vervolgens opnieuw.

Waarom werkt Google niet meer op mijn telefoon?

Er zijn een paar redenen waarom Google niet werkt op uw telefoon. Een reden kan zijn dat uw internetverbinding niet sterk genoeg is om de startpagina van Google te laden. Een andere reden kan zijn dat u een verouderde versie van de Google-app op uw telefoon hebt. Probeer de app te updaten in de App Store of Google Play Store om dit te verhelpen. Tot slot is het mogelijk dat er iets mis is met de software of hardware van uw telefoon dat het probleem veroorzaakt. Als u het probleem niet kunt achterhalen, moet u uw telefoon misschien naar een telefoonreparatiebedrijf brengen. Mensen vragen ook: kan geen bijlagen openen in outlook? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u geen bijlagen kunt openen in Outlook. Een mogelijkheid is dat uw beveiligingsinstellingen voorkomen dat u bijlagen kunt openen. Een andere mogelijkheid is dat de bijlage beschadigd is.
Als uw beveiligingsinstellingen voorkomen dat u bijlagen kunt openen, moet u uw instellingen wijzigen om bijlagen van vertrouwde bronnen toe te staan. Ga hiervoor naar het tabblad Bestand in Outlook en klik vervolgens op Opties. Klik vervolgens op het tabblad Vertrouwenscentrum en vervolgens op de knop Instellingen vertrouwenscentrum. In het venster Trust Center Settings klikt u op het tabblad Attachment Handling. Controleer ten slotte of de optie "Bijlagen van niet-vertrouwde bronnen blokkeren" niet is geselecteerd.
Als de bijlage beschadigd is, moet u deze verwijderen en de afzender vragen u een nieuw exemplaar te sturen. Om de bijlage te verwijderen, gaat u naar het bericht dat de bijlage bevat. Klik vervolgens op de bijlage om deze te selecteren. Druk vervolgens op de Delete-toets van uw toetsenbord.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Bovendien, kan geen pdf bijlage openen in windows mail?

1. Aanpassen instelling in uw Mail app. In Windows Mail staat standaard een optie aangevinkt waardoor PDF bijlages niet geopend kunnen worden met het oog op virussen etc. Deze optie kunt u uitzetten om de bijlagen alsnog te openen.
En nog een vraag, waarom zie ik geen bijlage in outlook?
Ja. U kunt het voorbeeld van het bestand in- of uitschakelen in het Vertrouwenscentrum. Selecteer in Outlook Bestandsopties> opties> Vertrouwenscentrum >Instellingen voor het Vertrouwenscentrum >Bijlageafhandeling > Bijlagevoorbeeld uitschakelen.

Vervolgens, waar kan ik mijn downloads vinden op samsung?

Bestanden terugvinden
  1. Tik op Apps of veeg van onderen naar boven over het scherm voor het overzicht van alle apps.
  2. Tik op de map Samsung, Tools of Microsoft Apps.
  3. Tik op de app Mijn bestanden.
  4. Tik onder 'Categorieën' op Downloads.
  5. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden.
Waar vind ik mijn Downloads op mijn iPhone? Ga naar het beginscherm en tik op het pictogram "Instellingen". Tik vervolgens op het tabblad "Algemeen" en scroll naar beneden naar het kopje "Opslag & iCloud-gebruik". Tik onder dit kopje op de optie "Opslag beheren". Dit brengt u naar een scherm dat alle apps op uw iPhone toont en hoeveel opslagruimte ze gebruiken. Scroll naar beneden naar het gedeelte "Downloads" om een lijst te zien van alle bestanden die je op je iPhone hebt gedownload.

Kan pdf bestand niet openen op telefoon?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een PDF-bestand niet kunt openen op uw telefoon. Een mogelijkheid is dat op uw telefoon geen PDF-reader is geïnstalleerd. Als dit het geval is, kunt u meestal een PDF-reader vinden in de app store van uw telefoon. Een andere mogelijkheid is dat het PDF-bestand corrupt is. In dat geval kunt u het bestand misschien op een computer openen. Ten slotte is het ook mogelijk dat het PDF-bestand is beveiligd met een wachtwoord. Als dit het geval is, moet u het wachtwoord invoeren om het bestand te kunnen bekijken.

Door Salvucci Kubin

Vergelijkbare artikelen

Kan Google mij volgen? :: Wat is het verschil tussen Bing en Edge?
Handige links