Huis > H > Hoe Berichten Instellen Op Iphone?

Hoe berichten instellen op iPhone?

Berichtmeldingen wijzigen op de iPhone
  1. Tik in Instellingen op 'Berichtgeving' > 'Berichten'.
  2. Kies uit onder meer de volgende opties: 'Sta meldingen toe' in- of uitschakelen. De positie en locaties van berichtmeldingen instellen. Het geluidssignaal voor berichtmeldingen kiezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Vervolgens, waarom kan ik niet sms en met mijn iphone?

Hiervoor kunnen een aantal oorzaken zijn: De persoon aan wie u het bericht hebt gestuurd, heeft geen Apple apparaat. iMessage is uitgeschakeld op uw apparaat of dat van de ontvanger. Ga naar 'Instellingen' > 'Berichten' > 'iMessage' om te controleren of iMessage is ingeschakeld.
Mensen vragen ook: hoe krijg ik sms op mijn iphone?
Sms-berichten versturen en ontvangen op de iPhone
  1. Tik op. boven in het scherm om een nieuw bericht te starten of tik op een bestaand bericht.
  2. Voer het telefoonnummer, de naam of de Apple ID van iedere ontvanger in. Je kunt ook op.
  3. Tik op het tekstveld, typ je bericht en tik vervolgens op. om je bericht te versturen.

Hoe stuur ik een bericht door met mijn iPhone?

Open het bericht dat u wilt doorsturen. Tik op de pijl in de rechterbovenhoek van het bericht. Tik op Doorsturen. Voer de naam van de ontvanger in of tik op het plusteken om een contactpersoon toe te voegen.
Als u het bericht met bijlagen wilt doorsturen, tikt u op de pijl naast de bijlagen.
Tik op Verzenden. Mensen vragen ook: hoe zet je je berichten op melding? Als je wilt dat je berichten als meldingen verschijnen, moet je eerst meldingen voor dat specifieke bericht inschakelen. Open daarvoor het bericht en klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Selecteer in het uitklapmenu "Meldingen inschakelen". Zodra je dit hebt gedaan, verschijnen alle nieuwe opmerkingen of likes op dat bericht als meldingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dus, hoe kan ik sms instellen?

Sms instellen - Samsung Android
  1. Selecteer Berichten.
  2. Selecteer MEER.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Meer instellingen.
  5. Selecteer Sms-berichten.
  6. Selecteer SMS-centrale.
  7. Voer het SMS-centrale nummer in en selecteer INSTELLEN.
Waarom kan ik geen sms sturen?
Zorg ervoor dat uw provider sms-, mms- of rcs-berichten ondersteunt. Controleer uw abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te verzenden/ontvangen. Controleer of u ontvangst heeft. Controleer of u de vliegtuigmodus heeft ingeschakeld.

Vervolgens, waarom kan ik niet smsen?

Problemen met sms ontvangen

Controleer eerst via Toestelhulp of je toestel met het juiste sms-berichtennummer is ingesteld. Overige oorzaken: Er is per ongeluk gebruik gemaakt van de mogelijkheid om het bericht later te verzenden. De ontvanger was niet bereikbaar of had het toestel niet aan staan.
Hoe sms je naar een nummer? Om naar een nummer te kunnen sms'en, moet u eerst een telefoon of apparaat hebben dat geschikt is voor sms. Zodra u een telefoon of toestel hebt dat geschikt is voor sms, kunt u naar een nummer sms'en door uw sms-app te openen en de optie "Nieuw bericht maken" of "Nieuw bericht" te selecteren. Vervolgens voert u in het veld "Aan" het telefoonnummer in dat u wilt sms'en en typt u uw bericht in het berichtenveld. Zodra u klaar bent met het opstellen van uw bericht, kunt u de optie "Verzenden" selecteren om uw tekst te verzenden.

Waar kan ik mijn sms berichten vinden?

Tekstberichten worden op uw telefoon opgeslagen, en u hebt er toegang toe via de berichten-app van uw telefoon. Als u een iPhone gebruikt, is dit de app iMessage. Als u een Android-telefoon gebruikt, zijn er verschillende berichten-apps, dus u moet de app vinden die op uw telefoon is geïnstalleerd. Zodra je je berichten-app hebt geopend, zou je al je gesprekken in een lijst moeten zien staan. Tik op het gesprek dat je wilt bekijken, en je ziet alle berichten die in dat gesprek zijn verzonden en ontvangen.

Door Dorcy

Vergelijkbare artikelen

Is berichten op iPhone gratis? :: Van wie is telefoonnummer 0044?
Handige links