Huis > H > Hoe Kan Ik Alles Overzetten Van Iphone Naar Iphone?

Hoe kan ik alles overzetten van iPhone naar iPhone?

Stel je nieuwe iPhone in
  1. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat;
  2. Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone;
  3. Kies 'Zet reservekopie terug' en kies de juiste reservekopie;
  4. Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten;
  5. Wacht tot alle gegevens zijn overgezet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn iphone opnieuw installeren?

Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' > 'Stel opnieuw in'. Kies een optie: WAARSCHUWING: Als je de optie 'Wis alle inhoud en instellingen' kiest, wordt alle inhoud verwijderd. Zie De iPhone wissen.
Dus, hoe maak je een iphone leeg?
Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen
  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Hoe nieuwe iPhone 13 installeren?

Aangenomen dat u installatie-instructies wilt voor de nieuwe iPhone 13:
1. Begin met het uitschakelen van uw oude iPhone.
2. Verwijder de SIM-kaart uit uw oude iPhone of als u deze gaat verplaatsen naar uw nieuwe iPhone.
3. Plaats de simkaart in de simlade van je nieuwe iPhone.
4. Sluit je nieuwe iPhone aan op je computer met een Lightning-naar-USB-kabel.
5. 5. Wacht tot iTunes is geopend en verbinding maakt met uw toestel. Als u een Windows-pc hebt en iTunes niet automatisch wordt geopend, start u iTunes.
6. Klik op uw iPhone op Doorgaan wanneer u het bericht ziet waarin u wordt gevraagd deze computer te vertrouwen.
7. Als u een bericht ziet waarin staat dat u uw iPhone moet herstellen voordat deze met iTunes kan worden gebruikt, selecteert u de knop Herstellen.
8. iTunes zal de software voor uw nieuwe iPhone downloaden. Als het meer dan 15 minuten duurt, verlaat je iPhone de herstelmodus en moet je stappen 2-4 herhalen.
9. Nadat de software is gedownload, selecteer je Instellen als nieuwe iPhone en klik je op Doorgaan. Als je een back-up van je oude iPhone hebt gemaakt, kun je je back-up terugzetten op je nieuwe iPhone.
10. Volg de instructies op uw iPhone totdat het welkomstscherm verschijnt.
11. Als u een iPhone met Face ID hebt, wordt u mogelijk gevraagd om Face ID in te stellen.
12. Als u een iPhone met Touch ID heeft, wordt u mogelijk gevraagd om Touch ID in te stellen.
13. Siri en andere optionele functies instellen.
14. 14. Kies uw Wi-Fi-netwerk en voer het wachtwoord in. Als u een mobiel abonnement hebt, kunt u uw service op uw nieuwe iPhone instellen.
15. Kies of u Locatiediensten wilt inschakelen.
16. Apple Pay is in sommige regio's beschikbaar. Als u de optie ziet om Apple Pay in te stellen, kunt u dat nu of later doen. Waarom kan ik mijn iPhone niet overzetten? Er zijn een paar redenen waarom u uw iPhone misschien niet kunt overzetten. Eén reden kan zijn dat je niet de laatste versie van iTunes op je computer hebt geïnstalleerd. Een andere reden kan zijn dat je iPhone niet in herstelmodus staat. Om je iPhone in herstelmodus te zetten, moet je hem aansluiten op je computer en dan de "Home"-knop en de "Aan/uit"-knop tegelijkertijd ingedrukt houden tot het scherm zwart wordt. Zodra het scherm zwart is, kunt u de "Power" knop loslaten, maar de "Home" knop ingedrukt blijven houden. Als het goed is, ziet u het iTunes-logo en een bericht met de tekst "Er is een probleem met de iPhone waardoor deze moet worden bijgewerkt of hersteld." Als u dit bericht ziet, kunt u vervolgens op de knop "Herstellen" in iTunes klikken en zou de overdracht moeten beginnen.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Trouwens, hoe lang duurt het overzetten van gegevens van iphone naar iphone?

Wacht totdat de configuratie voltooid is. Afhankelijk van de hoeveelheid data kan het tien minuten tot anderhalf uur duren voordat alles overgezet is.
Wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?
Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Als je je gegevens wilt herstellen, moet je ervoor zorgen dat ze beschikbaar zijn in je Google-account.

Wat gebeurt er als je je telefoon terugzet naar fabrieksinstellingen iPhone?

Wanneer u de fabrieksinstellingen terugzet op uw iPhone, iPad of iPod, worden alle gegevens en instellingen gewist en wordt de nieuwste versie van de iOS-, iPadOS of iPod-software geïnstalleerd.
Waarom iPhone opnieuw instellen? Er zijn veel redenen waarom u uw iPhone wilt resetten. Misschien los je een probleem op, of probeer je hem te verkopen en wil je al je persoonlijke gegevens verwijderen. Misschien hebt u net een nieuwe iPhone gekocht en wilt u opnieuw beginnen.
Wat de reden ook is, een iPhone resetten is een vrij eenvoudig proces. Ga gewoon naar Instellingen > Algemeen > Reset en kies vervolgens "Alle inhoud en instellingen wissen". Hierdoor wordt je iPhone gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld.

Men kan zich ook afvragen: hoe kun je een iphone resetten zonder apple id?

Er is geen manier om een iPhone te resetten zonder Apple ID. Als u uw Apple ID bent vergeten, kunt u naar appleid.apple.com gaan om deze opnieuw in te stellen.

Door Scurlock Claar

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je je telefoon leeg maken? :: Wat zijn de vier magen van een koe?
Handige links