Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Iphone Update?

Hoe verwijder je een iPhone update?

De update verwijderen en opnieuw downloaden
  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > '[Apparaat]-opslag'.
  2. Zoek de update in de lijst met apps.
  3. Tik op de update en daarna op 'Verwijder update'.
  4. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update' en download de nieuwste update.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dus, wat is een bèta test?

Wat is app beta testing? App beta testing is de laatste reeks met testen voor jouw mobiele app voordat potentiële gebruikers de app kunnen gebruiken. In andere woorden is dit de laatste kans, als start-up of productmanager, om bugs te ontdekken en de user experience (UX) te verbeteren voordat de app wordt gelanceerd.
Is iOS 15 veilig?
iOS 15 is niet verplicht: zo kun je veilig op iOS 14.8 blijven zitten. iOS 15 is geen verplichte update. Apple dwingt je niet om iOS 15 te installeren. In plaats daarvan zullen er langer beveiligingsupdates voor voor de meest recente versie van iOS 14.8 blijven uitkomen.

Je kunt ook vragen wat betekent upgrade naar bèta?

Er zijn twee soorten releases voor software: bèta en stabiel. Een beta release is een versie van de software die nog wordt getest op bugs en stabiliteitsproblemen. Een stabiele release is een versie van de software die wordt beschouwd als volledig functioneel en vrij van grote problemen. Wanneer een softwareprogramma voor het eerst wordt uitgebracht, is dat meestal in bètavorm. Naarmate meer gebruikers de software testen en problemen melden, brengen de ontwikkelaars nieuwe versies van de software uit die deze problemen aanpakken. Zodra de software als stabiel wordt beschouwd, wordt een stabiele release beschikbaar gesteld voor het publiek. Hoe installeer ik iOS 15 op iPhone? 1. Controleer of uw iPhone compatibel is met iOS 15. iPhone 6s en nieuwer zijn compatibel met iOS 15.
2. Zorg ervoor dat je een recente back-up van je iPhone hebt. U kunt een back-up van uw iPhone maken via iCloud of iTunes.
3. Werk je iPhone bij naar de laatste versie van iOS 14. Dit doe je door naar Instellingen > Algemeen > Software-update te gaan.
4. Zodra je iPhone de laatste versie van iOS 14 draait, ga je naar Instellingen > Algemeen > Software-update en selecteer je iOS 15.
5. Download en installeer iOS 15.
6. Zodra iOS 15 is geïnstalleerd, kunt u desgewenst uw back-up herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

En nog een vraag, kan ik ios 13 al downloaden?

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update'. Tik op 'Automatische updates' en schakel vervolgens 'Download iOS-updates' in. Schakel 'Installeer iOS-updates' in. Uw apparaat wordt automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS.
Hoe kan ik mijn oude iPad updaten?
U moet naar het algemene menu gaan en vervolgens naar instellingen. Hierna ziet u een optie die zegt: "zoek naar updates", dat is van ons. iTunes gaat verder met het zoeken naar de update voor uw apparaat en u downloadt en installeert deze.

Bovendien, hoe kun je de ios 14 downloaden?

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update'. Tik op 'Automatische updates' en schakel vervolgens 'Download iOS-updates' in. Schakel 'Installeer iOS-updates' in. Uw apparaat wordt automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS.
Kan ik mijn iPad nog updaten? Ja, u kunt uw iPad nog steeds bijwerken.

Vervolgens, hoe oude ios terugzetten?

Er zijn een paar manieren om oude iOS versies te herstellen, maar de makkelijkste is waarschijnlijk om iMyFone iOS System Recovery te gebruiken. Deze software kan u helpen om uw iPhone of iPad te herstellen naar elke vorige iOS-versie, zonder verlies van gegevens. Volg gewoon de onderstaande stappen:
1. Download en installeer iMyFone iOS System Recovery op je computer.
2. Sluit je apparaat aan op de computer en start de software.
3. Kies de "Standaardmodus" in de hoofdinterface.
4. Klik op "Start" en volg dan de instructies op de software om uw toestel in DFU- of Herstelmodus te zetten.
5. Zodra uw apparaat in DFU- of Herstelmodus staat, zal de software het detecteren en u de beschikbare iOS-versies tonen waarnaar u kunt herstellen.
6. Selecteer de iOS versie waarnaar je wilt herstellen en klik op "Download".
7. De software zal dan de firmware voor die iOS-versie downloaden en uw apparaat ernaar herstellen.

Door Lettie

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is DLC Animal Crossing? :: Hoe beta iOS installeren?
Handige links