Huis > I > Is Een Pop-Up Gevaarlijk?

Is een pop-up gevaarlijk?

Nee. De verschijning van een pop-ups doet verder niets. Pas wanneer je erop zou gaan klikken loop je eventueel risico op het krijgen van een virus, of het (automatisch) downloaden van een of ander ongewenst bestand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom is 5G gevaarlijk?

Er is geen bewijs dat het 5G-netwerk schadelijk is. Tot die conclusie is de Gezondheidsraad gekomen. De frequenties die de zendmasten uitzenden zijn al lange tijd in gebruik en hebben nooit negatieve gezondheidseffecten gehad.

Hoe schakel ik een blocker uit?

Schakel actieve pop-up blockers uit.
...
  1. Ga naar het pictogram 'Menu openen' (drie horizontale lijnen) en klik op 'Opties'
  2. Klik op 'Privacy en beveiliging'
  3. Ga naar het onderdeel 'Machtigingen'
  4. Maak de selectie van 'Pop-upvensters blokkeren' ongedaan.
Hoe krijg ik die vervelende reclames weg iPad?
Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.

Hoe krijg ik die vervelende reclames weg iPhone?

Er zijn een paar manieren om van de advertenties op je iPhone af te komen. Een manier is om naar je Instellingen-app te gaan en de instelling "Limit Ad Tracking" uit te schakelen. Dit voorkomt dat adverteerders je bewegingen kunnen volgen en je kunnen targeten met advertenties. Een andere manier om van advertenties af te komen is door een ad blocker op je iPhone te installeren. Ad blockers werken door het blokkeren van de code die advertenties op je toestel aflevert. Er zijn een aantal advertentieblokkers beschikbaar voor iPhone, en ze zijn te vinden in de App Store. Dus, hoe kan ik advertenties blokkeren op google chrome? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u advertenties in Google Chrome kunt blokkeren. Eén manier is het installeren van een advertentieblokkeringsuitbreiding. Er zijn een paar verschillende advertentieblokkeringsuitbreidingen beschikbaar, zoals AdBlock en uBlock Origin. Een andere manier is het wijzigen van uw DNS-instellingen om een dienst te gebruiken die advertenties blokkeert, zoals Quad9.

Gerelateerde artikelen

Waarom is een cookie niet gevaarlijk?

Cookies zijn niet echt gevaarlijk. Ze beschadigen je computer niet. Ze sturen geen geheime informatie op de achtergrond. Het zijn tekstbestanden, geen programma's.

Hoe kan je iemand deblokkeren op WhatsApp?

Een contact deblokkeren
  1. Tik in WhatsApp op Meer opties > Instellingen.
  2. Tik op Account > Privacy > Geblokkeerde contacten.
  3. Tik op het contact dat je wilt deblokkeren.
  4. Tik op {contact} deblokkeren. Jij en je contact kunnen nu berichten, oproepen en statusupdates naar elkaar verzenden en ontvangen.
Hoe kom ik bij Safari voorkeuren?
Gebruik in de app Safari op de Mac het voorkeurenpaneel 'Algemeen' om onder andere op te geven welke pagina moet worden weergegeven wanneer je een nieuw venster of tabblad opent en hoe downloads moeten worden verwerkt. Om deze voorkeuren te wijzigen, kies je 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik je op 'Algemeen'.

Dit in overweging nemend, hoe kun je iemand op facebook deblokkeren?

Tik rechtsboven in Facebook op . Scrol omlaag en tik op Instellingen. Scrol omlaag naar Privacy en tik op Blokkeren. Tik op Deblokkeren naast de naam van de persoon die je wilt deblokkeren.
Dienovereenkomstig, waarom staat whatsapp niet tussen berichtgeving? WhatsApp wordt niet vermeld als berichtenapp omdat het geen traditionele berichtenapp is. WhatsApp is een platformoverschrijdende instant messaging-app voor smartphones waarmee gebruikers tekst-, audio- en videoberichten kunnen uitwisselen.

Dienovereenkomstig, waarom krijg ik geen melding?

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u geen meldingen ontvangt:
1. Mogelijk hebt u meldingen voor de app in kwestie uitgeschakeld. Om dit te controleren, opent u de app Instellingen en tikt u op Meldingen. Zoek de app in de lijst en zorg ervoor dat Meldingen toestaan is ingeschakeld.
2. Mogelijk heb je meldingen uitgeschakeld voor het specifieke type inhoud dat je verwacht te ontvangen. Als je bijvoorbeeld een melding verwacht over een nieuw bericht, maar je hebt berichtmeldingen uitgeschakeld, ontvang je geen melding. Om dit te controleren, opent u de app Instellingen en tikt u op Meldingen. Zoek de app in de lijst en tik erop om de meldingsinstellingen ervan te bekijken. Zorg ervoor dat de soorten meldingen die je verwacht te ontvangen zijn ingeschakeld.
3. Mogelijk is de app niet geconfigureerd om meldingen te verzenden. Dit is iets dat zou moeten worden gecontroleerd met de ontwikkelaar van de app.
4. Er kan een probleem zijn met de app zelf. Als u van geen enkele app meldingen ontvangt, is er mogelijk een probleem met de software van uw apparaat. Probeer je apparaat opnieuw op te starten en kijk of dat het probleem oplost. Zo niet, dan moet je misschien proberen je toestel te resetten naar de fabrieksinstellingen.

Door Rebekkah Brender

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom je van meeltor af? :: Hoe doe je een soft reset?
Handige links