Huis > W > Waar Was Je Je Auto Mee?

Waar was je je auto mee?

Gebruik geen spons, maar een microfiber washandschoen. Vuil en zand kunnen zich in een spons ophopen en krassen veroorzaken. Nadat je de auto met een hogedrukspuit goed hebt afgespoten zodat alle vuil en zand er af is, kun je hem met de hand gaan wassen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Was producten voor auto?

De 20 beste autoschoonmaakmiddelen

  • Meguiars G17748 Ultimate Wash & Wax Autoshampoo.
  • Turtle Wax Hybrid Snow Foam Autoshampoo.
  • Meguiars X3002 Ultimate microvezel washandschoen.
  • Alu-Duivel Speciaal Velgenreiniger.
  • Meguiars Ultimate All Wheel Velgenreiniger.
  • Meguiars Deluxe Car Care Kit.
Dienovereenkomstig, was voor de auto? De Beste Auto Wax:
  • Carcosmetix Wax Polish 500ml.
  • Ultimate Quik Wax 473ml.
  • Meguiars Ultimate Liquid Wax 473ml.
  • Meguiars Ultimate Paste Wax 311gr.
  • Meguiars Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax 473ml.
  • Meguiars Gold Class Carnauba Plus Premium Paste Wax 311gr.
  • Turtle Wax Carnauba Cleaner Wax.
  • Turtle Wax Original Wax.

Dienovereenkomstig, hoe auto wassen zonder strepen?

Om uw auto streeploos te wassen, moet u een schone, zachte doek of spons gebruiken. Gebruik een milde zeep en warm water. Spoel de auto grondig af en droog hem met een schone, zachte handdoek. Trouwens, kun je je auto wassen met dreft? Ja, u kunt uw auto wassen met dreft. U kunt echter beter een ander wasmiddel voor uw auto gebruiken omdat dreft niet gemaakt is voor auto's.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Mensen vragen ook: wat kan ik gebruiken ipv autoshampoo?

Jazeker! Oma weet wel raad met het wassen van auto's zonder geld uit te geven aan dure auto shampoo artikelen. Wist je bijvoorbeeld dat wasverzachter, azijn en glansspoelmiddel ook goed werken. Dit in overweging nemend, is azijn slecht voor je autolak? Azijn, afwasmiddel en allesreiniger zijn niet geschikt om je auto te wassen. Het zijn over zijn over het algemeen 'agressieve' schoonmaakmiddelen waardoor je de bestaande wax of sealant laag kan beschadigen. Gebruik dus nooit een standaard huishoud schoonmaakmiddel zoals allesreiniger, afwasmiddel of zeep.

Kun je je auto wassen met allesreiniger?

Je kunt je auto wassen met allesreiniger of zelfs afwasmiddel, maar dit is helemaal niet goed voor de lak van je auto. Gebruik daarom een geschikte autoshampoo, die je uiteraard bij Site4Cars kunt vinden. Gebruik deze volgens de gebruiksaanwijzing en er kan weinig misgaan. Je kunt ook vragen welke autoshampoo kopen? Als je vraagt welke auto shampoo te kopen, kun je een aantal verschillende dingen overwegen. In de eerste plaats moet de shampoo geschikt zijn voor het soort auto dat je hebt. Sommige shampoos zijn bedoeld voor bijvoorbeeld donkere kleuren, terwijl andere shampoos beter geschikt zijn voor lichte kleuren. Daarnaast moet je kijken naar de samenstelling van de shampoo. Sommige shampoos bevatten bijvoorbeeld veel chemische stoffen, terwijl andere shampoos meer natuurlijke ingrediƫnten bevatten. Tot slot is het ook belangrijk om te kijken naar de prijs van de shampoo. Sommige shampoos zijn natuurlijk duurder dan andere shampoos.

Welke Autowax is goed?

Als je op zoek bent naar een goede carnauba wax, kun je kiezen uit verschillende merken. Een van de beste carnauba waxen is de Meguiar's Deep Crystal Carnauba Wax. Deze wax geeft je auto een diepe, glanzende uitstraling en beschermt de lak tegen vuil en water.

Door Wiburg

Vergelijkbare artikelen

Wat doet Turtle Wax? :: Hoe verwarm je je huis het voordeligst?
Handige links