Huis > H > Hoe Koppel Je 2 Bluetooth Speakers Iphone?

Hoe koppel je 2 bluetooth speakers iPhone?

Open iTunes of de Muziek applicatie op je Mac, iPhone of iPad en speel een nummer af. Tik in iOS/iPadOS onderaan op de mediabalk om extra mediaknoppen te openen. Tik vervolgens onderaan op het driehoekje met golfjes om de speakers te bedienen. Vink vervolgens de luidsprekers aan waarop je de muziek wil afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waarom verbind mijn JBL niet?

Wanneer de JBL speaker niet meer goed verbindt met je telefoon of wanneer het geluid stoort, helpt het soms als je hem reset. De reset zet de speaker terug naar de fabrieksinstellingen, waardoor sommige storingen worden opgelost.
Je kunt ook vragen kan je jbl oortjes met iphone?
Alle hedendaagse iPhones ondersteunen de gangbare Bluetooth-profielen die nodig zijn om draadloos muziek te kunnen luisteren en te bedienen via knopjes op de headset.

En nog een vraag, hoe koppel je 2 jbl partybox?

Om twee JBL PartyBox-luidsprekers aan elkaar te koppelen, zorgt u er eerst voor dat beide luidsprekers zijn ingeschakeld en in de Bluetooth-modus staan. Open vervolgens de Bluetooth-instellingen op uw telefoon of ander apparaat en selecteer "JBL PartyBox 100" in de lijst met beschikbare apparaten. Zodra de twee luidsprekers zijn gekoppeld, kunt u het volume en andere instellingen onafhankelijk van elkaar op elke luidspreker aanpassen. Dienovereenkomstig, hoe verbind je jbl partybox 300 met elkaar? De JBL PartyBox 300 is een draagbare Bluetooth-luidspreker waarmee u muziek kunt streamen vanaf verschillende apparaten. Om de speaker met een apparaat te verbinden, dient u gebruik te maken van een Bluetooth-verbinding. Hiervoor moet u de speaker in de Bluetooth pairing mode zetten. Dit kunt u doen door op de Bluetooth-knop op de luidspreker te drukken. Zodra de luidspreker in de koppelingsmodus staat, moet u vervolgens naar de Bluetooth-instellingen op uw apparaat gaan en verbinding maken met de luidspreker.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Welke JBL boxen koppelen?

Welke speakers kan ik koppelen met JBL Connect+?
  • JBL Xtreme 2.
  • JBL Pulse 3.
  • JBL Charge 4.
  • JBL Boombox.
Hoeveel JBL charge 3 kun je koppelen?
Je kunt drie apparaten tegelijk via bluetooth koppelen aan de Charge 3. Met JBL connect is het mogelijk om meerdere speakers aan elkaar te koppelen van JBL.

Kan je JBL Charge 4 en 5 koppelen?

Om voor het eerst te verbinden druk je de bluetooth-pairing knop in, en kun je vervolgens met je smartphone of tablet verbinding maken met de speaker onder je bluetooth-instellingen. Na de eerste keer verbinden, zal je smartphone de JBL Charge onthouden.
Wat is PartyBoost? PartyBoost is een functie op sommige van onze draadloze luidsprekers waarmee u meerdere luidsprekers met elkaar kunt verbinden om een versterkte audio-ervaring te creëren. U kunt PartyBoost gebruiken om twee of meer compatibele luidsprekers met elkaar te verbinden om links en rechts stereogeluid te creëren of om een groter geluid te creëren door meerdere luidsprekers met elkaar te verbinden.

Wat dit betreft, hoe werkt jbl go3?

De JBL GO3 is een draagbare Bluetooth-luidspreker die een indrukwekkende geluidskwaliteit biedt voor zijn formaat. Het heeft een ingebouwde lithium-ion batterij die tot vijf uur afspeeltijd biedt, en het kan worden opgeladen via micro USB. De speaker heeft ook een ingebouwde microfoon voor handsfree bellen. De JBL GO3 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, blauw en rood.

Door Selhorst Cosper

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet ik mijn apparaat koppelen? :: Hoe koppel ik JBL aan telefoon?
Handige links