Huis > W > Waarom Krijg Ik Geen Nieuws Meer Op Google?

Waarom krijg ik geen nieuws meer op Google?

Kan Google Nieuws niet openen

Je beheerder heeft de toegang tot Google Nieuws mogelijk uitgezet. Neem voor meer informatie contact op met je accountbeheerder. Je kunt de app niet gebruiken omdat er geen uitgelogde modus is. Schakel over naar een persoonlijk Gmail-account als je Google Nieuws wilt openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, hoe zet ik google nieuws aan?

De weergave-instellingen voor artikelen veranderen
  1. Open de Google Nieuws-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal. Nieuwsinstellingen .
  3. Schakel Minikaarten in.
Waar is Google Nieuws gebleven?
Met de NOS-app ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste achtergronden. De NOS-app is beschikbaar voor iPhone/iPad en Android smartphones en tablets. Surf op je mobiel naar de app store voor de Apple-versie of naar Google Play voor de android-versie.

Waarom is mijn Google in het Frans?

Wanneer u een nieuw apparaat instelt, kiest u een taal. De taal die u kiest, wordt de standaardtaal - de taal die als eerste op uw apparaat wordt gebruikt. U kunt de taal van uw apparaat op elk moment wijzigen.
Als u onlangs de taal op uw apparaat hebt gewijzigd, kan het enkele uren duren voordat Google-producten (zoals Zoeken en Gmail) zijn bijgewerkt naar de nieuwe taal. In die tijd zijn sommige delen van die producten mogelijk nog in uw oude taal.
Als u Google-producten blijft zien in een taal die u niet wilt, kan dat komen doordat: -De taalinstelling op uw apparaat verschilt van de instelling van uw Google-account. U kunt dit oplossen door de taalinstelling op uw apparaat te wijzigen.
U gebruikt een browserextensie of -plugin die webpagina's vertaalt. Schakel de extensie of plugin uit om dit te verhelpen.
-U gebruikt een VPN. Om dit te verhelpen verbreekt u de verbinding met de VPN. Wat is de beste nieuws app? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want iedereen heeft verschillende voorkeuren voor wat de "beste" nieuwsapp is. Enkele populaire keuzes zijn echter Apple News, Google News en Flipboard. Deze apps bieden een verscheidenheid aan functies waarmee gebruikers hun nieuwservaring kunnen aanpassen, zoals de mogelijkheid om favoriete onderwerpen en nieuwsbronnen te selecteren. Ze bieden ook verschillende manieren om nieuws te consumeren, zoals artikelen, video's en podcasts.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kan geen verbinding maken met Discover?

Stap 1: Probeer het probleem met de internetverbinding op te lossen
  • Zorg ervoor dat het apparaat niet in de vliegtuigmodus staat.
  • Check de wifi-verbinding.
  • Check de mobiele internetverbinding.
  • Start de Google-app opnieuw op.
  • Start het apparaat opnieuw op.
  • Update de Google-app.
  • Wis het cachegeheugen van de Google-app.
Je kunt ook vragen hoe krijg je nieuws op je telefoon?
Je e-mails en meldingen voor dagelijkse overzichten updaten
  1. Open de Google Nieuws-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Nieuws-instellingen .
  4. Zet E-mails met dagelijks overzicht aan onder Meldingen om je dagelijkse overzicht te krijgen.

Hoe krijg ik nieuws op mijn iPhone?

Tik in de News-app op de widget 'Today' of 'Topic' om eenvoudig de beste en populairste artikelen van die dag of artikelen over een onderwerp van je keuze te bekijken.
Bovendien, wat is een discover? Een discover is een soort creditcard waarmee aankopen kunnen worden gedaan en geld kan worden opgenomen. De kaart wordt uitgegeven door een bank of creditcardmaatschappij en kan overal worden gebruikt waar creditcards worden geaccepteerd.

Je kunt ook vragen waar is de news widget?

De nieuwswidget is een functie waarmee u nieuwsverhalen van uw favoriete nieuwsbronnen kunt bekijken. U kunt de nieuwswidget vinden door de Google-app te openen en op het tabblad "Meer" te tikken. Tik vervolgens op het tabblad "Widgets" en scroll naar beneden naar de widget "Nieuws".

Door Alano

Vergelijkbare artikelen

Waarom zie ik geen nieuws meer op iPhone? :: Wat kost Amazon Prime in Amerika?
Handige links