Huis > W > Waarom Zie Ik Geen Nieuws Meer Op Iphone?

Waarom zie ik geen nieuws meer op iPhone?

Je moet mogelijk zoeken naar de app. Open Spotlight door vanaf het midden an het scherm naar beneden te vegen en tik News in. De app verschijnt nu in de resultaten. Tik op het symbool om de app op te starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, waarom zoekt google in het duits?

De taal van een bestaande zoekmachine wijzigen:

Klik op de homepage van Google Aangepast zoeken op de gewenste zoekmachine. Klik op Instellingen en vervolgens op het tabblad Basis. Klik in het gedeelte Taal op de gewenste optie.
Hoe kun je snel even iets zoeken op internet zonder dat je herkend wordt?
Informatie uitsluiten met het minteken

Door gebruik te maken van het minteken sluit je bepaalde woorden uit. De webpagina's die deze woorden toch bevatten, worden dan niet getoond in je zoekresultaten. Recepten zoeken voor koekjes zonder chocolade.

Hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar verschillende manieren om in je instellingen te komen. Eén manier is om op de drie puntjes rechtsboven in je scherm te klikken en dan op "Instellingen". Een andere manier is te klikken op het woord "Instellingen" in de linker zijbalk. Als je eenmaal in je instellingen bent, kun je zaken als je profielgegevens, je privacy-instellingen en je meldingsvoorkeuren wijzigen. Welke nieuws app is gratis? Er zijn veel nieuws apps die gratis zijn, zoals de BBC News app, de CNN app en de Google News app.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Je kunt ook vragen waarom doet mijn discovery plus het niet?

Als je problemen hebt met het afspelen van discovery+ op de Android TV App kun je de volgende stappen proberen om het probleem te herstellen: Stop de app en heropen de app. Verwijder de app en log opnieuw in. Sluit je TV en stroomvoer naar de TV af, wacht 10 seconden en sluit het weer aan.
Bovendien, hoe krijg ik discover weg?
In de Google-app
  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Instellingen. Algemeen.
  3. Zet Discover uit.

Waarom doet Google het niet op mijn telefoon?

Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen.
Dus, wat moet je doen als je geen meldingen krijgt? Als u geen meldingen krijgt, moet u uw meldingsinstellingen controleren om er zeker van te zijn dat ze zijn ingeschakeld. U kunt ook proberen uw telefoon opnieuw op te starten.

Hoe zet je push berichten aan?

Pushberichten zijn standaard ingeschakeld voor de meeste toepassingen. Om pushberichten voor een app in te schakelen, gaat u naar Instellingen > Meldingen en scrolt u omlaag naar de app waarvoor u meldingen wilt inschakelen. Tik op de knop naast Meldingen toestaan om pushberichten in te schakelen.

Door Prosser Hoelzel

Vergelijkbare artikelen

Kun je Facebook verwijderen en Messenger behouden? :: Waarom krijg ik geen nieuws meer op Google?
Handige links