Huis > H > Hoe Foto's Niet Delen Met Andere Apparaten?

Hoe foto's niet delen met andere apparaten?

Je ziet nog steeds foto's die andere mensen hebben toegevoegd, tenzij je ze verwijdert.
...
Voorkomen dat mensen foto's toevoegen:
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Delen .
  3. Open een album.
  4. Tik rechtsboven op Meer. Opties.
  5. Schakel Samenwerken uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik foto's terug op mijn iphone?

Verwijderde foto's terugzetten
  1. Open Foto's en tik op het tabblad 'Albums'.
  2. Scrol omlaag, tik op het album 'Recent verwijderd' en tik vervolgens op 'Selecteer'.
  3. Tik op de foto of video die u wilt bewaren of tik op 'Zet alles terug'.
  4. Tik opnieuw op 'Zet terug' om te bevestigen.
Dienovereenkomstig, wat betekent het wolkje in app store?
Als er in de Appstore een wolkje met een pijl erin bij een app staat, betekent dit dat je de app al eerder hebt gedownload. Je kunt deze dan gratis opnieuw op de iPad binnenhalen.

Trouwens, waar zijn mijn foto's gebleven iphone?

Het meest waarschijnlijke antwoord is dat uw foto's zijn opgeslagen in de map "Camerarol" in de app Foto's. Als u iCloud Photo Library hebt ingeschakeld, worden uw foto's mogelijk ook in iCloud opgeslagen. Hoe kan ik foto's delen met anderen? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's met anderen te delen. Eén manier is het gebruik van een fotodeeldienst zoals Flickr of Picasa. Met deze diensten kunt u uw foto's uploaden naar hun servers en ze vervolgens delen met anderen door ze een link te sturen. Een andere manier is het gebruik van een sociaalnetwerksite zoals Facebook of Google+. Met deze sites kunt u uw foto's uploaden en ze vervolgens delen met uw vrienden of het publiek. Ten slotte kun je foto's naar anderen e-mailen of een dienst voor het delen van bestanden zoals Dropbox gebruiken om foto's te delen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Bovendien, kan geen uitnodigingen voor gedeelde albums ontvangen?

Uitnodigingen en abonnees
  • Tik op 'Foto's'.
  • Tik op het tabblad 'Albums'.
  • Tik op een gedeeld album en ga naar het tabblad 'Personen'.
  • Selecteer de naam van de persoon uit de lijst van abonnees.
  • Tik op 'Stuur uitnodiging opnieuw'.
Hoe krijg ik mijn foto's weer terug?
Foto's en video's terugzetten
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.

Bovendien, kan je definitief verwijderde fotos terughalen?

Als je een item hebt verwijderd en dit wilt terugzetten, kijk je in de prullenbak of het item daar staat. op je Android-telefoon of -tablet. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast. Tik onderaan op Herstellen.
Trouwens, hoe zet ik foto's van icloud terug op mijn iphone? Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Als u iCloud-fotobibliotheek op uw iPhone hebt ingeschakeld, kunt u gewoon de app Foto's openen, naar het tabblad Albums gaan en het album Alle foto's selecteren. Dit toont alle foto's en video's die in iCloud zijn opgeslagen. Vanaf hier kun je degene selecteren die je wilt downloaden naar je iPhone.
2. Een andere manier is om naar de iCloud-website te gaan (www.icloud.com), u aan te melden met uw Apple ID en vervolgens op het pictogram Foto's te klikken. Dit brengt u naar de webinterface van de iCloud-fotobibliotheek, waar u de foto's en video's kunt selecteren die u wilt downloaden. Zodra u de gewenste items hebt geselecteerd, klikt u op de knop Downloaden in de rechterbovenhoek.
3. Tot slot kun je ook de iCloud voor Windows-app gebruiken om foto's en video's uit iCloud Photo Library te downloaden. Open hiervoor de app en klik op het pictogram Foto's. Dit brengt u naar de iCloud Photo Library-webinterface, waar u de foto's en video's kunt selecteren die u wilt downloaden. Zodra je de gewenste items hebt geselecteerd, klik je op de knop Downloaden in de rechterbovenhoek.

Trouwens, hoe ruim je apps op?

Er zijn een paar manieren om apps op te ruimen, afhankelijk van wat u bedoelt met "opruimen". Als u alleen een app van uw apparaat wilt verwijderen, kunt u dat doen door lang op het app-pictogram te drukken en vervolgens op de "x" te tikken die verschijnt. Als u een app en al zijn gegevens wilt verwijderen, kunt u dat doen door naar Instellingen > Apps te gaan, de app te selecteren en op de knop "Gegevens wissen" te tikken. Als u ten slotte een app volledig wilt verwijderen, kunt u dat doen door naar Instellingen > Apps te gaan, de app te selecteren en op de knop "Verwijderen" te tikken.

Door Bozuwa Wickett

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt ruim apps op iPhone? :: Hoe kwartaal berekenen in Excel?
Handige links