Huis > H > Hoe Kom Ik Van Total Av Af?

Hoe kom ik van Total AV af?

Je kunt TotalAV opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. TotalAV zal het abonnement voor je opzeggen, waarna jij kunt kiezen voor een ander antivirusprogramma.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Total AV gratis?

De gratis versie van TotalAV heeft anti-phishing bescherming.

Trouwens, heb ik nog een virusscanner nodig bij windows 10?

Windows Defender beveiligt je computer tegen virussen, malware, spyware en andere gevaren. Het is standaard ingebouwd in Windows 10. Je hoeft dus niets kopen of te installeren. Het is er gewoon en het werkt.
Is Windows Defender goed genoeg?
Defender weet 99 procent van de 0-days af te houden, en 98,8 procent van de gewone malware. De laatste maanden stelde AV-test.org ook geen valse waarschuwingen vast waardoor Windows 10 Defender 4.18 zeer betrouwbaar is geworden en je in principe geen extra beveiliging meer nodig hebt.

Welk antivirus programma kiezen?

Er is niet één "goed" antwoord op deze vraag, aangezien er veel verschillende antivirusprogramma's beschikbaar zijn, en het beste voor u kan afhangen van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele factoren die u kunt overwegen bij het kiezen van een antivirusprogramma zijn hoe effectief het is in het opsporen en verwijderen van virussen, hoe vaak het zijn virusdefinities bijwerkt, hoe gemakkelijk het te gebruiken is en hoeveel het kost. Daarvan, is avast en avg hetzelfde? Nee, Avast en AVG zijn niet hetzelfde.
Avast is een Tsjechisch cyberbeveiligingsbedrijf dat anti-virus- en internetbeveiligingssoftware levert voor thuis- en zakelijke gebruikers.
AVG is een wereldwijde leider in cyberbeveiliging en beschermt meer dan 110 miljoen consumenten en kleine bedrijven in 170 landen.

Gerelateerde artikelen

Wat is total AdBlock?

U kunt de weergave van advertenties in uw browser blokkeren met een adblocker. Een adblocker is een extensie voor uw browser, of is er al in geïntegreerd.

En nog een vraag, is avg free goed genoeg?

In tegenstelling tot wat veel mensen soms vermoeden is de gratis virusscanner van AVG wel echt goed in het tegenhouden van virussen. De software is gelijkwaardig aan de betaalde variant maar mist met name functionaliteiten. Één van de functionaliteiten die ontbreekt is bijvoorbeeld de firewall.
Dus, is avast te vertrouwen?
In de vijf meest recente tests scoorde Avast Free Antivirus drie van de vijf keer 100% bescherming. De laagste score van het programma was 99,8%. Avast's Mac versie bleek een van de betrouwbaarste antivirusprogramma's te zijn in de meest recente tests van AV-Comparatives.

Is McAfee te vertrouwen?

Ja. McAfee is een betrouwbaar antivirus waarmee je pc kunt scannen op virussen en in realtime kunt beschermen. Het presteerde consistent goed in mijn tests en detecteerde alle soorten malware, zoals ransomware, spyware, cryptojackers, adware, enz. Ook wordt dit antivirus ondersteund door McAfee Virus Pledge.
Je kunt ook vragen hoe kom ik af van mcafee? Als u de McAfee-antivirussoftware van uw computer wilt verwijderen, kunt u dat doen via het configuratiescherm van Windows. Dit zijn de stappen:
1. Klik op het menu Start en selecteer vervolgens Configuratiescherm.
2. Klik in het Configuratiescherm op de optie Programma's en onderdelen.
3. Zoek de vermelding voor McAfee antivirus in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik erop.
4. Klik op de knop Verwijderen om het verwijderingsproces te beginnen.
5. Volg de aanwijzingen om het verwijderingsproces te voltooien.

Hoe krijg ik contact met McAfee?

Er zijn een paar manieren om in contact te komen met McAfee. U kunt hun website bezoeken en de chatfunctie gebruiken, hen bellen of een e-mail sturen.
Als u hun website bezoekt, ziet u onderaan de pagina een link "Contact opnemen". Als u daarop klikt, komt u op een pagina met verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice. U kunt de chatfunctie gebruiken of hen bellen.
Als u hen wilt e-mailen, kunt u een formulier op hun website invullen of hen rechtstreeks e-mailen op [email protected].

Door Norbie Degennaro

Vergelijkbare artikelen

Waarom maakt mijn iPhone geen verbinding met wifi? :: Hoe kan ik mijn iPhone scannen op virussen?
Handige links