Huis > W > Wat Zijn Mijn Total Punten Waard?

Wat zijn mijn Total punten waard?

Op welke producten ontvang in Club TotalEnergies punten

Op alle overige aankopen (uitgezonderd bestedingen aan tabak, kansspelen en medicijnen) ontvang je 1 Club TotalEnergies punt per € 1,00.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: wat kun je doen met total punten?

Tevens kan je bij alle bemande TotalEnergies tankstations in Nederland aan de kassa je Club TotalEnergies punten verzilveren voor gratis brandstof (TotalEnergies Cadeaukaart) en/of VVV bonnen. Club TotalEnergies punten kunnen op sommige tankstations ook worden ingewisseld voor wasprogramma's en/of prepaid waskaarten. Dienovereenkomstig, wat kan je sparen bij total? Punten verzamelen bij tanken en in de shop

Met uitzondering van tabak, telefoonkaarten, krasloten, postzegels en soortgelijke artikelen.

Hoe gebruik ik mijn Total Club kaart?

Als u een Total Club-kaart hebt, kunt u deze gebruiken om korting te krijgen bij deelnemende winkels. Om uw kaart te gebruiken, toont u deze gewoon bij uw aankoop. Het totale bedrag van uw aankoop wordt van uw kaartsaldo afgetrokken. Bovendien, welke benzine bij total? Er zijn twee soorten benzine: loodvrije en loodhoudende. Aan loodhoudende benzine is lood toegevoegd om de motorprestaties te verbeteren, terwijl aan loodvrije benzine geen lood is toegevoegd.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan euro 95 en 98 door elkaar?

Ja, dat mag zeker. Benzines kun je in elke verhouding met elkaar mengen. Je motor moet wel geschikt zijn om deze verschillende benzines (met verschillend octaangetal) te verbranden. Kun je E10 en E5 door elkaar tanken? Je hebt een van beide benzinesoorten in je tank zitten en wil er de ander bijgooien. Kan je E5 en E10 mengen? Het is niet de bedoeling dat je deze twee door elkaar mengt, maar wanneer het een keer per ongeluk gebeurd dan is er geen man overboord. Dus heel af en toe E5 en E10 mengen kan niet direct kwaad.

Dit in overweging nemend, kan je ook 98 tanken ipv 95?

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je per ongeluk SuperPlus 98 benzine tankt in een Euro95-Tank of andersom. Dan is dit over het algemeen geen probleem. De getallen 95 en 98 staan voor het octaangetal. Hoe hoger het octaangetal, hoe later de benzine uit zichzelf ontbrandt. En nog een vraag, kan e10 en euro 95 mengen? Ja, e10 en euro 95-benzine kunnen worden gemengd. Het percentage e10 dat kan worden gemengd met euro 95-benzine is echter afhankelijk van het land. In Nederland bijvoorbeeld is het maximumpercentage e10 dat met euro 95-benzine mag worden gemengd 10%.

Kan elke auto op 98 rijden?

Nee, niet alle auto's kunnen op 98 rijden. Het octaangetal van een brandstof is een maat voor het vermogen om te weerstaan aan "kloppen" of "pingelen" tijdens de verbranding, veroorzaakt door het voortijdig detoneren van het lucht/brandstofmengsel in de motor. In de VS heeft loodvrije benzine meestal een octaangehalte van 87.
Detonatieklop is een kloppend geluid dat je hoort als het lucht/brandstofmengsel in de cilinders op meer dan één plaats tegelijk detoneert. Delen van het lucht/brandstof mengsel kunnen te vroeg ontbranden. Wanneer deze mini vuurballen tegen elkaar botsen, maken ze een kloppend geluid.
Detonatieklop kan schade aan uw motor veroorzaken. Delen van het lucht/brandstofmengsel kunnen te vroeg ontbranden. Wanneer deze mini-vuurballen botsen, maken ze een kloppend geluid. Als dit kloppen ernstig is, kan het schade aan de motor veroorzaken.
Om kloppen te voorkomen, moet u brandstof met een hoger octaangehalte gebruiken. In de VS heeft loodvrije benzine meestal een octaangehalte van 87.

Door Spohr Quinlivan

Vergelijkbare artikelen

Is het goed om af en toe 98 te tanken? :: Waarom werkt AdBlock niet op YouTube?
Handige links