Huis > W > Wat Is Total Adblock?

Wat is total AdBlock?

Een advertentiestopper of adblocker blokkeert het weergeven van advertenties in de browser van je pc, tablet of smartphone. Een adblocker is een uitbreiding (extensie) op je browser of hij is er al in geïntegreerd (bij browsers Edge, Firefox en Opera).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Total AV gratis?

De gratis versie van TotalAV heeft anti-phishing bescherming.

Daarvan, is total adblock veilig?

Wees voorzichtig met AdBlock Plus en adblockers die eigenlijk een Google Chrome-extensie zijn. Niet omdat deze je minder goed beschermen tegen advertenties of het verzamelen van cookies, maar omdat Google zelf veel data verzamelt over je internetgedrag. Deze data wordt vervolgens gebruikt om gericht te adverteren. Hoe zet je adblocker uit Firefox? Pop up blocker aanzetten in Firefox (nieuwe versie)

  1. Klik op Extra (Tools), Is de menu balk niet zichtbaar, klik dan eerst op de Alt-toets.
  2. Klik op Options.
  3. Ga Naar Privacy & Beveiliging.
  4. Scroll naar beneden naar Toestemmingen.
  5. Zet het vinkje uit bij Pop-upvensters blokkeren om deze uit of aan te zetten.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik adblock weer aan?

Er zijn een paar verschillende manieren om Adblock weer in te schakelen, afhankelijk van welke browser u gebruikt.
Als u Google Chrome gebruikt, kunt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de browser klikken en "Instellingen" selecteren. Scroll vervolgens naar beneden en klik op "Geavanceerd". Klik onder de sectie "Privacy en beveiliging" op "Inhoudsinstellingen". Klik in de sectie "Advertenties" op de schakelaar naast "Geblokkeerd (aanbevolen)".
Als u Mozilla Firefox gebruikt, kunt u op de drie lijnen in de rechterbovenhoek van de browser klikken en "Opties" selecteren. Klik vervolgens op "Privacy & beveiliging" aan de linkerkant van de pagina. Klik onder het gedeelte "Inhoud blokkeren" op de schakelaar naast "Bescherming tegen volgen".
Als u Microsoft Edge gebruikt, kunt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de browser klikken en "Instellingen" selecteren. Klik vervolgens onder de sectie "Privacy & beveiliging" op "Inhoudsinstellingen." Klik onder het gedeelte "Advertenties" op de schakelaar naast "Geblokkeerd".
Als u Safari gebruikt, kunt u op het menu-item Safari in de linkerbovenhoek van het scherm klikken en "Voorkeuren" selecteren. Klik dan op het tabblad "Websites" en zoek de sectie "Pop-ups". Klik op het drop-down menu en selecteer "Blokkeren en melden". Dienovereenkomstig, hoe zet je adblocker uit iphone? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de stappen voor het uitschakelen van een advertentieblokker op een iPhone verschillen, afhankelijk van welke advertentieblokker je gebruikt. In het algemeen zou je echter de optie om de advertentieblokkering uit te schakelen moeten kunnen vinden in het menu Instellingen van je iPhone.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik AdBlock in Google Chrome uitzetten?

Adblock of Adblock Plus moet zijn uitgeschakeld. Om het vakje rechts van AdBlock of Adblock Plus in te schakelen, ga je naar chrome. Klik op de knop Uitschakelen rechts van de adblocker. Klik op de blauwe knop in het menu van de adblocker.

Daarvan, is total adblock gratis?

Adblock Plus is een gratis extensie die het mogelijk maakt om je webervaring aan te passen en te beheren. Blokkeer vervelende advertenties, schakel tracking uit, blokkeer sites die erom bekend staan dat ze malware verspreiden, en nog heel veel meer. Beschikbaar voor alle grote desktopbrowers en mobiele apparaten. Wat is de beste gratis adblocker? Als u op zoek bent naar een gratis adblocker-app voor uw Android-apparaat die advertenties kan blokkeren van alle apps, games en webpagina's die u gebruikt en bezoekt, dan is AdGuard wellicht de perfecte keuze.

Trouwens, wat is de beste gratis ad blocker?

Adblock Browser for Android

Wil je toch liever een aparte Adblocker-browser voor Android, maar heb je geen zin in al teveel moeite? Dan moet je bij Adblock Browser zijn. Deze app is gemaakt door het team achter Adblock Plus, een populaire adblocker voor de computer. Adblock Plus werkt dan ook zoals je gewend bent.
Dienovereenkomstig, is een adblocker legaal? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de wetten van het land in kwestie. In het algemeen zijn adblockers echter legaal, omdat ze gewoon blokkeren dat advertenties op het scherm van een gebruiker worden weergegeven. Sommige landen kunnen specifieke wetten hebben met betrekking tot adblockers, maar in het algemeen zijn ze legaal.

Wat is de beste adblocker voor Google Chrome?

De beste adblocker voor Google Chrome is momenteel AdBlockPlus. Het is een gratis en open source adblocker die kan worden gedownload uit de Chrome Web Store. AdBlockPlus is meer dan 10 miljoen keer gedownload en heeft een waardering van 4,5 sterren van gebruikers. Het blokkeert advertenties op websites, waaronder videoadvertenties, pop-ups en banners. Het blokkeert ook tracking en malware.

Door Nick

Vergelijkbare artikelen

Waarom werkt AdBlock niet op YouTube? :: Hoe maak je een Totaalrij?
Handige links