Huis > H > Hoe Zet Je Foto's Van Je Computer Naar Iphone?

Hoe zet je foto's van je computer naar iPhone?

Foto's in iTunes op de pc met apparaten synchroniseren
  1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Foto's'.
  4. Schakel het selectievakje 'Foto's synchroniseren' in en kies een album of map uit de keuzelijst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe haal je foto's van je iPhone?

Open Foto's. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' op 'Alle foto's' en tik vervolgens op 'Selecteer'. Tik op meerdere foto's of schuif met uw vinger over verschillende foto's als u er meer dan één wilt selecteren. Tik op de knop 'Prullenmand' en bevestig vervolgens uw keuze om de items te verwijderen.
Hoe zet je fotos van laptop naar telefoon?
Sluit de telefoon met een USB-kabel aan op de computer. Tik op je telefoon op de melding 'Dit apparaat wordt opgeladen via USB'. Selecteer onder 'USB gebruiken voor' de optie Bestandsoverdracht. Er wordt een venster van Android File Transfer geopend op de computer.

Hoe bestanden overzetten van pc naar iPhone?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u bestanden van een personal computer naar een iPhone kunt overbrengen:
Sluit de iPhone aan op de computer met de USB-kabel.
Open iTunes.
Klik op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek van iTunes.
Klik op het tabblad "Apps" in de zijbalk.
Scroll naar beneden naar de sectie "Bestandsdeling".
Klik op de app waarnaar of waarvan u het bestand wilt overbrengen.
Om een bestand naar de app over te brengen, klikt u op de knop "Toevoegen" in het gedeelte "Documenten" en selecteert u het bestand dat u wilt overbrengen.
-Om een bestand van de app over te brengen, klikt u op het bestand dat u wilt overbrengen in de sectie "Documenten" en klikt u op de knop "Opslaan naar". En nog een vraag, waarom zie ik foto's iphone niet op computer? Hier kunnen een paar redenen voor zijn. Een mogelijkheid is dat u iCloud Photo Library niet hebt ingeschakeld op uw iPhone. Als dit niet is ingeschakeld, worden uw foto's niet gesynchroniseerd met iCloud en zijn ze niet toegankelijk op uw computer. Een andere mogelijkheid is dat u niet bent aangemeld bij hetzelfde iCloud-account op uw computer als op uw iPhone. Ten slotte is het ook mogelijk dat u uw computer geen toestemming hebt gegeven voor toegang tot uw iCloud-foto's. U kunt dit controleren door naar Systeemvoorkeuren > iCloud > Opties te gaan en ervoor te zorgen dat de optie "Foto's" is aangevinkt.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Kan geen foto's importeren van iPhone?

Als geen van de bovenstaande opties helpt, probeer dan ook deze stappen: Verbind de telefoon met je computer. Als de app automatisch start, klik dan Annuleren en sluit de Foto app. Open Windows Verkenner, klik in de linker kolom met je rechter muisknop op je telefoon en selecteer Foto's en video's importeren.
Men kan zich ook afvragen: kan je definitief verwijderde fotos terughalen?
Foto's en video's terugzetten

Als je een item hebt verwijderd en dit wilt terugzetten, kijk je in de prullenbak of het item daar staat. op je Android-telefoon of -tablet. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast. Tik onderaan op Herstellen.

Hoe verwijder ik foto's van mijn telefoon?

Ruimte vrijmaken op je Android-apparaat

Log in op je Google-account. Ruimte vrijmaken. Je ziet hoeveel ruimte er vrijkomt. Als je alle items van je telefoon wilt verwijderen, tik je op Vrijmaken.
Trouwens, hoe haal je definitief verwijderde foto's terug? Er is geen manier om permanent verwijderde foto's terug te halen.

Hoe zet ik mijn fotos op mijn nieuwe telefoon?

Aangenomen dat u foto's van uw oude telefoon naar uw nieuwe telefoon wilt overbrengen:
Er zijn een paar manieren om dit te doen, maar de eenvoudigste manier is om zowel uw oude als uw nieuwe telefoon op uw computer aan te sluiten en vervolgens een bestandsverkenner te openen (zoals Finder op een Mac of File Explorer op een pc). Zodra u beide apparaten hebt aangesloten en geopend in de bestandsverkenner, zou u in staat moeten zijn om naar de foto's/cameramap op uw oude telefoon te navigeren en vervolgens de gewenste foto's naar de overeenkomstige map op uw nieuwe telefoon te slepen.

Door Joellyn

Vergelijkbare artikelen

Hoe foto's overzetten van Android naar PC? :: Kan niet meer in Windows 10?
Handige links