Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Touchscreen Het Niet Meer Doet?

Wat moet je doen als je touchscreen het niet meer doet?

Open de app Instellingen op uw telefoon.
...
Stap 2: Probeer de volgende stappen voor probleemoplossing
  1. Schakel de veilige modus in.
  2. Tik op het scherm.
  3. Zet de veilige modus uit.
  4. Verwijder onlangs gedownloade apps één voor één om te achterhalen welke app de problemen veroorzaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

En nog een vraag, hoe krijg ik mijn beeldscherm weer normaal iphone?

Als u Instellingen niet kunt openen omdat de symbolen op het beginscherm zijn vergroot, tikt u dubbel met drie vingers op het scherm om uit te zoomen. Om de zoomfunctie uit te schakelen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Zoomen' en tikt u op 'Zoomen' om deze functie uit te schakelen.
Wat moet je doen als je touchscreen van je iPhone niet werkt?
– Om de iPhone 6s (of ouder) opnieuw te starten: Houd de Home-knop en de Power-knop ingedrukt totdat je het Apple-logo op het scherm ziet. Wanneer je de iPhone reset, zou het touchscreen weer goed moeten werken als het een eenvoudig softwareprobleem is, zoals een bug of een software die vastloopt met iOS of een app.

Wat is Schermgordijn iPhone?

Screen Curtain is een functie voor iPhone-toegankelijkheid die het scherm dimt en alle inkomende meldingen dempt terwijl de gebruiker het toestel actief gebruikt. Deze functie is ontworpen om mensen met visuele beperkingen of die gevoelig zijn voor licht te helpen. Hoe zet je spraak uit op iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren om spraak op je iPhone uit te schakelen. Een manier is om naar je Instellingen app te gaan en naar beneden te scrollen naar de "Toegankelijkheid" sectie. Tik onder "Toegankelijkheid" op "Spraak". Op het volgende scherm ziet u een lijst met alle verschillende manieren waarop spraak op uw iPhone kan worden gebruikt. Om spraak volledig uit te schakelen, zet u de schakelaar naast "Spraakuitvoer" op Uit.
Een andere manier om spraak op uw iPhone uit te schakelen is door naar de app te gaan die de spraak activeert. Als u bijvoorbeeld de Safari-app gebruikt en de functie "Spreek selectie" is ingeschakeld, kunt u de spraak uitschakelen door op het Aa-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm te tikken en op de knop "Spreek" te drukken. Hierdoor wordt spraak voor die bepaalde app uitgeschakeld.
U kunt spraak ook uitschakelen door naar het Control Center op uw iPhone te gaan en op de knop "Spreek selectie" te tikken. Hierdoor wordt spraak voor alle apps op uw iPhone uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe kan je je telefoon uitzetten zonder touchscreen?

Goedemorgen, Afhankelijk van welke Android versie je hebt is het of de aan/uitknop en volume omhoog ingedrukt houden of aan/uit knop en volume omlaag. Hierdoor word het toestel herstart.
Hoe krijg ik mijn beeldscherm helderder?
De schuifregelaar Helderheid wordt weergegeven in het actiecentrum in Windows 10, versie 1903. U vindt de schuifregelaar voor helderheid in eerdere versies van Windows 10 door Instellingen > Systeem > Beeldscherm te selecteren. Verplaats de schuifregelaar Helderheid wijzigen om de helderheid aan te passen.

Trouwens, waarom wordt mijn scherm zo donker?

Waarschijnlijk is het schuifje achter 'Helderh. autom. aanpassen', 'Automatische helderheid' of 'Aanpasbare helderheid' blauw. Tik op het schuifje om deze optie uit te zetten.
Trouwens, hoe krijg je een volledig scherm? Er zijn een paar verschillende manieren om volledig scherm op uw computer te krijgen. Eén manier is door op de F11-toets op uw toetsenbord te drukken. Dit zorgt ervoor dat uw browser naar volledig scherm gaat. Een andere manier is te klikken op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van uw browser. Van daaruit kunt u met de muis over de Zoom-optie gaan en Volledig scherm selecteren.

Bovendien, kan niet meer vegen op iphone?

Als u niet kunt vegen op uw iPhone, kan het zijn dat het scherm bevroren is of niet reageert. Om dit te verhelpen, kunt u proberen uw iPhone opnieuw op te starten of apps die worden uitgevoerd te forceren. Als het scherm van je iPhone nog steeds niet reageert, moet je je iPhone misschien terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Door Pyotr Montour

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen als touchscreen niet werkt iPhone 11? :: Hoe koppel ik mijn telefoon met mijn pc?
Handige links