Huis > W > Waar Vind Ik Automatisch Aanvullen?

Waar vind ik automatisch aanvullen?

Stoppen met gegevens opslaan in Chrome

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Autom. aanvullen en betalingen.
  4. Tik op Betaalmethoden of Adressen en meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe zet je automatisch aanvullen uit?

Optie 2: Zet het automatisch aanvullen van gegevens uit

  1. Klik in Chrome op de drie puntjes rechtsboven in beeld.
  2. Kies voor 'Instellingen'
  3. Zoek in de lijst naar het kopje 'Automatisch aanvullen'
  4. Klik op 'Adressen en meer'
  5. Zet het blauwe schuifje bij 'Adressen opslaan en invullen' uit.
Wat betekent automatisch aanvullen? Automatische aanvulling, ook wel auto-aanvullen of autocomplete genoemd, is een optie die door veel broncode-editors, tekstverwerkers en webbrowsers gebruikt wordt. Bij automatisch aanvulling voorspelt het programma het woord of de zin die de gebruiker wil typen zonder dat deze dit al volledig heeft ingetikt.

Daarvan, hoe komt google aan suggesties?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat de algoritmen van Google voortdurend veranderen. In het algemeen gebruikt Google echter verschillende factoren om met suggesties te komen, waaronder de zoekgeschiedenis van de gebruiker, de populariteit van bepaalde termen en de locatie van de gebruiker. Hoe zet ik automatisch aanvullen aan? Automatisch aanvullen kan op een paar verschillende manieren worden ingeschakeld. De meest gebruikelijke manier is via de instellingen op een apparaat. Op een iPhone gaat u bijvoorbeeld naar Instellingen > Algemeen > Software-update en schakelt u vervolgens Automatische updates in. Op een Android-toestel gaat u naar Instellingen > Over telefoon > Systeemupdates en schakelt u vervolgens Automatische updates in.
Een andere manier om automatisch aanvullen in te schakelen is via een specifieke app. De Amazon App voor iPhone en Android heeft bijvoorbeeld een optie om automatisch aanvullen voor bepaalde artikelen in te schakelen. Ga hiervoor naar de Amazon App, meld u aan, selecteer het menupictogram in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens Uw account. Selecteer onder het kopje Instellingen de optie voor Automatisch aanvullen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe werkt autofill?

Autofill is een technologie die ervoor zorgt dat een webbrowser voorgecomprimeerde gegevens automatisch invult in webvelden. Dit kan zijn bijvoorbeeld een adres, e-mailadres of wachtwoord. Autofill maakt het invullen van webforms eenvoudiger en sneller.

Door Vasta

Vergelijkbare artikelen

Waarom vult Excel niet automatisch aan? :: Hoe automatisch wachtwoord?
Handige links