Huis > K > Kan Mijn Norton-Account Niet Openen?

Kan mijn Norton-account niet openen?

Wanneer u uw account heeft gemaakt met een e-mailadres dat u momenteel niet kunt openen of niet gebruikt om u aan te melden bij uw account, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kan ik Norton opnieuw installeren?

Ga naar my.Norton.com en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account. Klik op Downloaden in de portal Mijn Norton. Klik vervolgens op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.
Wat is een Norton-account?
Via uw Norton-account kunt u uw abonnement beheren, uw productsleutel vinden, abonnementsverlenging inschakelen, cloudback-up activeren of toegang krijgen tot andere services. U moet al een account hebben als u: een Norton-product heeft geïnstalleerd of geactiveerd.

Hoe automatische verlenging Norton uitschakelen?

Als u een Norton-product gebruikt dat via Norton is geabonneerd, kunt u automatische verlenging in uw Norton-account uitschakelen.
Zo gaat u te werk:
1. Meld u aan bij uw Norton-account.
2. 2. Op de pagina Mijn producten klikt u op het Norton-product waarvoor u de automatische verlenging wilt uitschakelen.
3. 3. Op de Norton-productpagina klikt u op het tabblad Verlenging en facturering.
4. Klik in het gedeelte Instellingen voor verlenging op Automatisch verlengen uitschakelen.
5. 5. Klik in het pop-upvenster Bevestig uw aanvraag op Uitschakelen.
Als u een Norton-product gebruikt dat via een serviceprovider is geabonneerd, moet u contact opnemen met uw serviceprovider om automatische verlenging uit te schakelen. Dienovereenkomstig, waar staat productsleutel norton? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat de locatie van de productsleutel voor Norton-antivirussoftware kan variëren, afhankelijk van hoe en waar de software is gekocht. Enkele veel voorkomende plaatsen om de productsleutel te zoeken zijn echter op de verpakking van de software, in de bevestigingsmail of het ontvangstbewijs van de aankoop, of op een Norton-accountpagina als de software online is gekocht en gedownload. Als u de productsleutel niet kunt vinden, moet u mogelijk contact opnemen met de Norton-klantenservice voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

En nog een vraag, hoe norton te downloaden op mijn mobiel?

Start de Google Play Store-app op uw Android-apparaat en zoek de Norton 360-app op. Tik op het scherm van de Norton 360-app op Installeren. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen.
Waarom kan ik Norton niet Installeren?
Als de installatie niet is voltooid of als u uw Norton-apparaatbeveiliging niet kunt openen, raden wij u aan het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall te downloaden en uit te voeren. Raadpleeg Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren.

Hoe kan ik Norton verwijderen?

Norton Internet Security verwijderen
  1. Klik op Start→ Alle Programma's→ Norton Internet Security→ Uninstall.
  2. Volg de aangegeven stappen die in het scherm verschijnen.
Vervolgens, hoe gratis norton installeren? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u Norton gratis kunt installeren. Eén manier is om naar de Norton-website te gaan en de gratis proefversie van de software te downloaden. Dit geeft u een volledige versie van de software om voor een beperkte tijd te gebruiken. Een andere manier om Norton gratis te krijgen is door een vriend of familielid te zoeken die al een abonnement heeft en hem of haar te vragen jou als tweede gebruiker toe te voegen. Zo krijgt u toegang tot alle functies van de software zonder dat u voor een abonnement hoeft te betalen.

Hoeveel kost een Norton Antivirus?

Een Norton Antivirus kost ongeveer $30-$40.

Door Angy Searcey

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Norton Family? :: Hoe open je een Samsung telefoon zonder code?
Handige links