Huis > H > Hoe Verander Je Je Land Op Iphone?

Hoe verander je je land op iPhone?

Het land of de regio wijzigen op een iPhone, iPad of iPod touch
  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op uw naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'.
  3. Tik op 'Toon account'.
  4. Tik op 'Land/regio'.
  5. Tik op 'Wijzig land of regio'.
  6. Tik op uw nieuwe land of regio en lees de algemene voorwaarden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe zet je je telefoon op Belgie?

Om naar het buitenland te bellen, zet je de landcode (bijvoorbeeld +32 of 0032 voor Belgiƫ) voor het telefoonnummer en laat de eerste 0 van het telefoonnummer weg.
Wat is een Apple Store cadeaubon?
Apple Store-cadeaubonnen Makkelijk om te geven. Leuk om te krijgen. Als je een Apple Store-cadeaubon geeft, kan de ontvanger Apple hardware en accessoires kopen bij elke Apple Store, op Apple.com of door 0800 0200 570 te bellen. Je hebt de keuze uit een scala aan ontwerpen en bedragen.

Wat kan je met een App Store kaart?

Met een App Store-kaart kunnen apps, games, muziek, films, tv-programma's en boeken worden gekocht in de iTunes Store, de App Store en de iBooks Store. Dit in overweging nemend, wat kun je met een app store kaart? Een App Store-kaart kan worden gebruikt om apps, games, muziek, films, tv-programma's en meer te kopen in de App Store, iTunes Store, iBooks Store of Mac App Store.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dit in overweging nemend, wat kun je doen met apple id?

Uw Apple ID is de account waarmee u toegang krijgt tot Apple voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime enzovoort. Deze bevat niet alleen het e-mailadres en het wachtwoord waarmee u inlogt, maar ook de contact-, betaal- en beveiligingsgegevens die u bij Apple voorzieningen gebruikt.
Daarvan, kan je icloud betalen met ideal?
Nu tik je niet op "Verhoog Apple ID-saldo" maar op "Betaalinformatie". Hier kies je als betaalmethode "iDEAL". Dit kan dus niet als je onderdeel bent van een iCloud gezin, of als je geen Nederlands Apple ID hebt. Maar anders tik je nu dus op iDEAL, en vervolgens bij "Banken" selecteer je de bank die je wilt koppelen.

Hoe kan ik betalen met Apple ID?

Tik op 'Betaling en verzending'. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID. Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op 'Voeg betaalmethode toe'. Als u een betaalmethode wilt bijwerken, tikt u op de betaalmethode en wijzigt u uw gegevens.
Hoe zet je een app abonnement stop? Aangenomen dat u wilt weten hoe u een app-abonnement op een iPhone opzegt:
1. Open op uw iPhone de App Store-app.
2. Tik op het profielpictogram of uw foto in de rechterbovenhoek.
3. Tik op Aangekocht. Als u Family Sharing gebruikt en u wilt zien wat andere familieleden hebben gekocht, tikt u op uw naam om van account te wisselen.
4. Zoek het abonnement dat u wilt beheren en tik erop.
5. Tik op Abonnement annuleren.
6. Tik op Bevestigen als daarom wordt gevraagd.

Daarvan, waar vind ik mijn abonnementen bij apple?

Uw abonnementen worden beheerd in de instellingen van uw Apple ID-account. Als u uw abonnementen wilt bekijken, wijzigen of annuleren, meldt u zich aan met uw Apple ID en gaat u naar uw accountinstellingen.

Door Hube

Vergelijkbare artikelen

Hoe Microsoft in Nederlands zetten? :: Kan je Apple ID saldo terugstorten?
Handige links