Huis > I > Is Donkere Stand Beter Voor Je Ogen?

Is donkere stand beter voor je ogen?

Het effect van de donkere modus op je ogen

Uit onderzoek blijkt dat wanneer je naar je telefoonscherm kijkt, je 3,6 keer minder knippert dan dat je normaal doet. Volgens Apple zou de donkere modus beter zijn voor je ogen en beter zijn voor je concentratie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom is mijn zoekbalk donker?

Opmerking: Deze functie heet de donkere modus op desktops en het donkere thema op mobiele apparaten. Wanneer je browst in de donkere modus of met het donkere thema in Chrome, zijn je homepage, werkbalk, instellingen en bepaalde andere pagina's donker.
Hoe zet je donker modus aan?
Dark Mode voor Android instellen
  1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Klik op 'Scherm' of 'Display' (dit verschilt per telefoon).
  3. Schuif de slider naast 'Donker thema' naar rechts.

Mensen vragen ook: hoe krijg je donkere modus op word?

Er is geen donkere modusfunctie ingebouwd in Microsoft Word, maar u kunt het documentthema wijzigen in een donkerkleurig thema om een soortgelijk effect te krijgen. Open hiervoor het keuzemenu Thema op het tabblad Ontwerp en selecteer een donkergekleurd thema, zoals "Zwarte achtergrond". Hoe krijg ik word van zwart naar wit? Er zijn een paar manieren om woorden van zwart naar wit te krijgen:
- Gebruik de opdracht "Alles selecteren" (Ctrl+A in Windows, Command+A op Mac) om het hele document te selecteren, gebruik dan de opdracht "Hoofdletter wijzigen" (Shift+F3 in Windows, Shift+Command+Y op Mac) om de hoofdletter van de tekst in wit te veranderen.
- Gebruik de functie "Zoeken en vervangen" (Ctrl+F in Windows, Command+F op Mac) om alle gevallen van het woord "zwart" in het document te vinden en te vervangen door het woord "wit".
Handmatig het woord "zwart" selecteren en de opdracht "Hoofdletter wijzigen" gebruiken om het te veranderen in "wit".

Gerelateerde artikelen

Wat is beter flac of WAV?

Het originele wav-bestand heeft dezelfde output als het flac-bestand. Je kunt kiezen hoe vaak je wilt decoderen. Het resultaat is hetzelfde.

Waar kan ik geinstalleerde apps vinden?

Hoe kan ik zien welke apps ik geïnstalleerd heb op mijn Galaxy toestel?
  1. Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' → 'Play Store (Google Play Store)'.
  2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op 'Mijn apps'.
  3. Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.
Bovendien, welke apps slurpen batterij?
Hoe u erachter komt welke apps uw batterij leegtrekken

Probeer onze gratis app AVG Cleaner voor Android eens uit. Deze brengt de grootste stroomverbruikers op uw telefoon in kaart en zet deze in een handig overzicht, zodat u de apps die u niet echt nodig hebt zo kunt verwijderen.

Bovendien, hoe kan ik openstaande apps sluiten?

Apps sluiten

Eén app sluiten: Swipe omhoog vanaf de onderkant, houd even vast en haal dan je vinger van het scherm. Swipe daarna omhoog op de app. Alle apps sluiten: Swipe omhoog vanaf de onderkant, houd even vast en haal dan je vinger van het scherm.
Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik een programma uit het opstartmenu? Er zijn een paar manieren om een programma uit het opstartmenu te verwijderen. De meest gebruikelijke manier is om het ingebouwde Windows-hulpprogramma "msconfig" te gebruiken. Om "msconfig" te gebruiken, drukt u op de Windows-toets + R om het dialoogvenster "Uitvoeren" te openen. Typ "msconfig" in het dialoogvenster "Uitvoeren" en druk op Enter. Het venster "Systeemconfiguratie" wordt geopend. Klik op het tabblad "Opstarten". Dit tabblad toont u een lijst van alle programma's die automatisch starten wanneer Windows wordt opgestart. Om een programma uit het opstartmenu te verwijderen, verwijdert u het vinkje naast het programma en klikt u op "OK".
Een andere manier om een programma uit het opstartmenu te verwijderen is door de snelkoppeling naar het programma uit de map Opstarten te verwijderen. De map Opstarten bevindt zich in C:\Users[USERNAME]\AppData\Roaming\MicrosoftWindowsStartmenu. Om een snelkoppeling uit de map Opstarten te verwijderen, verwijdert u het snelkoppelingsbestand uit de map.

Welk programma start Windows op?

Windows starts op met het programma "bootmgr". Dit programma laadt de Windows-kernel en geeft de controle vervolgens aan de user interface van Windows.

Door Foote Pizzola

Vergelijkbare artikelen

Hoe Windows pc formatteren? :: Hoe kan ik zien welke programma's op de achtergrond draaien?
Handige links