Huis > H > Hoe Lees Ik Een Ebook Op Iphone?

Hoe Lees ik een ebook op iPhone?

Met Apple's Boeken-app (voorheen iBooks) kun je e-books lezen op de iPad en iPhone.
...
Het importeren van nieuwe boeken naar je iPhone of iPad doe je als volgt:
  1. Open de Boeken-app op de Mac.
  2. Sleep het ePub- of PDF-bestand naar jouw collectie.
  3. Apple zal de boeken met iCloud synchroniseren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kun je Kindle lezen?

Van de smartphone:
  1. download de Kindle app. Zodra u een interessant artikel of bericht leest, klikt u op "delen" en selecteert u vervolgens de Kindle-app.
  2. op dezelfde manier kunt u bij het openen van een PDF- of DOC-bestand op de smartphone ook op de knop "delen" klikken en vervolgens de Kindle-app selecteren.
En nog een vraag, kan je kindle lezen op ipad?
Amazon Kindle

De boeken zijn echter ook via Kindle-apps te lezen op de desktop (Mac, Windows) of je mobiele apparaat (iPhone, iPad of Android). Het is zelfs mogelijk om de boeken via je browser te lezen, dankzij de Kindle Cloud Reader. Dit is handig voor mensen die een niet-ondersteund apparaat hebben.

Mensen vragen ook: kun je een ebook op je telefoon lezen?

Ja, u kunt een ebook lezen op uw telefoon. De meeste smartphones hebben een ebook reader app voorgeïnstalleerd, zoals Kindle of iBooks. U kunt ook andere ebook reader apps downloaden uit uw app store. Om een ebook op uw telefoon te lezen, moet u uw telefoon verbinden met een Wi-Fi-netwerk of een data-abonnement hebben. Waar staan mijn ibook bestanden? De bestanden voor iBooks bevinden zich in de iBooks-app. Om de app te openen, klikt u op het blauwe "i"-pictogram op uw beginscherm. Zodra u de app opent, staan uw boeken op de hoofdpagina. Om een specifiek boek te openen, klikt u op de afbeelding van de omslag.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Bovendien, hoe zet ik boeken op mijn iphone?

Boeken kopen op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac
  1. Open de Boeken-app.
  2. Tik of klik op 'Book Store'.
  3. Blader door de beschikbare boeken of zoek een bepaald boek.
  4. Als u een boek wilt kopen, tikt of klikt u op de prijs.
  5. Het boek wordt toegevoegd aan uw bibliotheek in de Boeken-app.
Is Kindle van Amazon?
De Amazon Kindle (spreek uit 'kindel', letterlijk 'aansteken', 'laten gloeien'), gelanceerd in november 2007, is een e-reader die digitale boeken kan weergeven op elektronisch papier door middel van digitale inkt.

Kun je Kindle boeken lezen op Kobo?

– Voeg de Kindle ebooks toe aan Calibre vanuit de directory waar Kindle for PC de gedownloade ebooks heeft geplaatst. Standaard is dat de My Kindle content map in je My Documents map. – Klaar om gelezen te worden op je ereader!
Kun je epub lezen op Kindle? Ja, je kunt epub lezen op Kindle. De Kindle gebruikt een speciaal formaat waarmee u epub-bestanden kunt bekijken.

Daarvan, kan ik boeken lezen op mijn ipad?

Ja, u kunt boeken lezen op uw iPad. De iBooks-app is vooraf geïnstalleerd op elke iPad, en u kunt deze gebruiken om boeken uit de iBookstore te kopen en te lezen. U kunt ook eBooks van andere bronnen downloaden in PDF- of ePub-formaat en ze lezen in de iBooks-app.

Door Vere

Vergelijkbare artikelen

Kun je een ebook lezen op een tablet? :: Kan je alle boeken lezen op eReader?
Handige links