Huis > K > Kan Verificatiecode Niet Ontvangen?

Kan verificatiecode niet ontvangen?

Op het verificatiecodescherm kun je de code opnieuw aanvragen. Als je geen sms ontvangt, tik je op Sms opnieuw verzenden. Als je een mobiele verbinding hebt en de sms niet ontvangt, kun je vragen om gebeld te worden door op Bel me te tikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je niet kan inloggen op snapchat?

Problemen met inloggen op Snapchat oplossen
  • Controleer je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Je internetverbinding controleren.
  • Niet-geautoriseerde apps en plug-ins verwijderen.
  • Vermijd het gebruik van een VPN met Snapchat.
  • Je Android-apparaat unrooten.
  • Reactiveer je verwijderde account.
  • De Snapchat-account kan geblokkeerd zijn.
Je kunt ook vragen hoe kan je je wachtwoord van snapchat zien?
Zo reset je je wachtwoord via sms vanaf het inlogscherm van Snapchat:
  1. Tik op 'Wachtwoord vergeten?
  2. Selecteer daarna hoe je je wachtwoord wilt resetten: via sms.
  3. Vervolgens wordt er een verificatiecode verzonden naar het telefoonnummer dat aan je account is gekoppeld.
  4. Voer de verificatiecode in en selecteer 'Doorgaan'

Hoe krijg ik mijn oude Snapchat account terug?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om te proberen je oude Snapchat-account te herstellen. Probeer eerst in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u proberen het te resetten door uw e-mailadres of telefoonnummer in te voeren dat aan het account is gekoppeld. Als je je e-mailadres of telefoonnummer niet meer weet, kun je proberen contact op te nemen met de klantenservice van Snapchat. Zij kunnen u mogelijk helpen uw account te herstellen. Waar kan ik mijn verificatiecode vinden? Er zijn een paar plaatsen waar u uw verificatiecode kunt vinden:
1. In de e-mail die u is toegestuurd toen u uw account aanmaakte
2. Op de verificatiepagina in de app
3. In de instellingenpagina van de app

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waarom kan ik geen sms code ontvangen?

Zorg ervoor dat uw provider sms-, mms- of rcs-berichten ondersteunt. Controleer uw abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te verzenden/ontvangen. Controleer of u ontvangst heeft. Controleer of u de vliegtuigmodus heeft ingeschakeld.
Vervolgens, hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd op snap?
Als een gebruiker je heeft geblokkeerd, vind je geen spoor van zijn account en kan je op geen enkele manier contact met hem opnemen vanaf je geblokkeerde account. Als een gebruiker je uit zijn vriendenlijst heeft verwijderd, vind je hem nog steeds in je vriendenlijst en kun je hem snaps blijven sturen.

Hoelang kun je Snapchat-account geblokkeerd zijn?

Als je een e-mail van Snapchat krijgt waarin ze aangeven dat je account tijdelijk geblokkeerd is, wacht dan 24 uur en probeer daarna opnieuw in te loggen. In het geval dat je account na 24 uur nog steeds geblokkeerd staat, kun je het proberen te deblokkeren via deze link.
Hoe vind ik mijn account terug? Als u uw accountnaam of wachtwoord bent vergeten, kunt u een verzoek indienen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen via het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld. Klik hiervoor op de link "Wachtwoord vergeten?" op de pagina Aanmelden.

Dienovereenkomstig, is snapchat gekoppeld aan telefoonnummer?

Vanaf september 2016 vereist Snapchat dat gebruikers hun telefoonnummer verifiëren om een account aan te maken. Zodra uw telefoonnummer is geverifieerd, wordt het gekoppeld aan uw Snapchat-account.

Door James Auxter

Vergelijkbare artikelen

Kan je via telefoonnummer Snapchat vinden? :: Kan je een Gmail gebruiken als Apple ID?
Handige links