Huis > K > Kan Video Niet Afspelen Op Computer?

Kan video niet afspelen op computer?

Als u de instellingen voor het afspelen van video's wilt openen, selecteert u de knop Start en typt u Instellingen. Selecteer Instellingen > Apps > Video afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom kan ik geen video's bekijken?

Je internetnetwerk kan mogelijk problemen veroorzaken met de video of game. Schakel je Android-telefoon of -tablet uit. Koppel je modem los. Als je draadloze router een afzonderlijk apparaat is, koppel je deze ook los.
Trouwens, waarom kan ik geen dvd afspelen op mijn pc?
Als wordt gemeld dat op je computer een codec ontbreekt of dat een dvd-decoder vereist is, probeert u waarschijnlijk een bestand af te spelen, te branden of te synchroniseren dat is gecomprimeerd met een codec die niet standaard beschikbaar is in Windows of in de Player.

Welke Media Player voor Windows 10?

Er zijn een paar verschillende mediaspelers voor Windows 10, en de beste voor u hangt af van uw behoeften. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een mediaspeler met veel functies, is VLC Media Player misschien een goede optie. Als u gewoon een basismediaspeler wilt, is Windows Media Player misschien een betere optie. Er zijn ook een paar andere mediaspelers beschikbaar, dus u kunt er het beste een paar uitproberen en kijken welke u het beste bevalt. Welke versie van Windows Media Player heb ik? Er zijn een paar manieren om te bepalen welke versie van Windows Media Player je hebt.
Eén manier is om het programma te openen en te kijken naar het versienummer in het venster Over Media Player.
Hiervoor start u Windows Media Player en klikt u op het menu Help, gevolgd door Over Windows Media Player.
In het venster Over Windows Media Player dat wordt geopend, ziet u het versienummer naast de informatie over het auteursrecht.
Een andere manier om erachter te komen welke versie van Windows Media Player u hebt geïnstalleerd, is door het hulpprogramma Systeeminformatie te gebruiken.
Hiervoor opent u het menu Start en typt u Systeeminformatie in het zoekvak.
Wanneer het venster Systeeminformatie verschijnt, vouwt u de sectie Softwareomgeving uit en zoekt u naar het versienummer naast de vermelding voor Versie onder de kopjes Systeeminformatie > Softwareomgeving > DirectX.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe installeer ik VLC media player?

VLC downloaden

Het downloadbestand wordt direct gedownload in de meeste internetprogramma's. Klik in Edge op Uitvoeren om de installatie te starten. In Chrome staat de download onderin beeld. Start hem door erop te klikken als het downloaden afgerond is.
Kan MP3 bestanden niet afspelen?
De reden zou kunnen zijn dat de muziek in een formaat is dat niet herkend wordt door uw computer. Om een nummer te kunnen afspelen moet u ondersteuning geïnstalleerd hebben voor de juiste audioformaten - als u bijvoorbeeld MP3-bestanden wilt afspelen moet u MP3-ondersteuning geïnstalleerd hebben.

Vervolgens, hoe kan ik een dvd afspelen op mijn laptop?

Dvd afspelen op Windows 10
  1. Klik op de Startknop.
  2. Klik indien nodig op de map Video LAN.
  3. Klik in het menu op Afspelen > Afspelen.
  4. Klik op het tabblad Schijf.
  5. Automatisch staat 'Dvd' aangevinkt.
  6. Klik op Afspelen.
  7. Mogelijk komt u eerst in het menu van de dvd.
Hoe kan ik WMV bestanden afspelen? Het Windows Media Video (WMV) bestandsformaat is een type videobestand dat wordt gecomprimeerd met behulp van Microsofts WMV-codec. WMV-bestanden kunnen worden afgespeeld op verschillende apparaten, waaronder Windows- en Mac-computers, evenals sommige smart-tv's, dvd-spelers en draagbare mediaspelers. Om een WMV-bestand af te spelen, moet u een mediaspeler die compatibel is met de WMV-codec op uw computer hebben geïnstalleerd. Zodra u een compatibele mediaspeler hebt, kunt u WMV-bestanden afspelen door te dubbelklikken op het bestand of door het bestand te openen in de mediaspeler en op de afspeelknop te drukken.

Je kunt ook vragen welke codecs zijn geinstalleerd?

Er zijn vele manieren om uit te vinden welke codecs op een computer zijn geïnstalleerd. Eén manier is om de opdrachtprompt te gebruiken. Typ "wmic path win32_CodecFile get name, extension, provider" en druk op Enter. Dit geeft een lijst van alle codecs die op de computer zijn geïnstalleerd.

Door Marcela

Vergelijkbare artikelen

Is reCAPTCHA gratis? :: Wat betekent app is gestopt?
Handige links