Huis > H > Hoe Maak Je Een Pdf-Bestand Op Je Telefoon?

Hoe maak je een PDF-bestand op je telefoon?

op uw telefoon. Tik op het tabblad Bestand op Afdrukken. Als dit nog niet is geselecteerd, tikt u in de vervolgkeuzelijst op Opslaan als PDF en vervolgens op Opslaan. Tik op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dit in overweging nemend, hoe kan je een pdf-bestand maken?

PDF-bestanden maken:
  1. Open Acrobat en kies "Gereedschappen" > "PDF maken".
  2. Selecteer waarvan je een PDF wilt maken: één bestand, meerdere bestanden, gescande documenten of een andere optie.
  3. Klik afhankelijk van het type op "Maken" of "Volgende".
Men kan zich ook afvragen: hoe pdf downloaden op iphone?
Een pdf-bestand bewaren dat als bijlage bij een e-mail zit of op een website staat
  1. Tik op de pdf om deze te openen.
  2. Tik op de knop 'Deel' .
  3. Veeg naar links over de app-symbolen en tik op 'Boeken'. Als u 'Boeken' niet ziet, tikt u op de knop 'Meer'. Tik vervolgens op 'Boeken'.

Men kan zich ook afvragen: hoe pdf openen op samsung?

Om een PDF op een Samsung-apparaat te openen, kan men een PDF-reader-app uit de Google Play Store gebruiken. Enkele populaire PDF reader apps zijn Adobe Acrobat Reader, Google PDF Viewer en Foxit PDF Reader. Zodra men een PDF reader app heeft gedownload en geïnstalleerd, kan men een PDF bestand openen door erop te tikken in de bestandsbeheer app van het toestel. Hoe zet ik een PDF op mijn startscherm van een Android telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een PDF op uw startscherm van een Android-telefoon kunt zetten. Eén manier is om een PDF-viewer-app te downloaden uit de Google Play Store, zoals Adobe Reader, en vervolgens het PDF-bestand vanuit de app te openen. Zodra de PDF is geopend, kunt u op het pictogram "Delen" tikken en "Toevoegen aan beginscherm" selecteren in het menu dat verschijnt. Een andere manier om dit te doen is om de PDF in uw webbrowser te openen, op het pictogram "Delen" te tikken en vervolgens "Toevoegen aan beginscherm" te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

En nog een vraag, hoe krijg ik een pdf-bestand op mijn computer?

PDF maken met Windows 10
  1. Open het document.
  2. Kies Bestand > Afdrukken (of ga op een andere manier naar de printfunctie).
  3. Kies als printer: Microsoft print to PDF.
  4. Afdrukken/OK.
  5. Er opent een venster waarin je kunt aangeven waar de PDF wordt opgeslagen.
  6. Opslaan.
Hoe maak je een bestand aan?
Een bestand maken
  1. Open de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsonder op Maken .
  3. Kies of je een sjabloon wilt gebruiken of een nieuw bestand wilt maken. Er wordt een nieuw bestand geopend in de app.

Hoe zet je een PDF in een mail?

Een bericht opslaan als een PDF-bestand
  1. Open het bericht dat u wilt opslaan en klik op het tabblad Bestand op Afdrukken.
  2. Kies microsoft afdrukken naar PDF in de vervolgkeuzekeuzebalk Printer.
  3. Kies Afdrukken.
  4. Kies in het vak Afdrukuitvoer opslaan als een map voor uw PDF en voer een bestandsnaam in.
Kan PDF niet downloaden op iPhone? Als u problemen hebt met het downloaden van een PDF op uw iPhone, kunt u een paar dingen proberen. Controleer eerst of u voldoende opslagruimte op uw apparaat hebt. Als u te weinig opslagruimte hebt, kunnen PDF's mogelijk niet worden gedownload. U kunt uw opslagruimte controleren via Instellingen -> Algemeen -> Opslag en iCloud-gebruik -> Opslag beheren.
Als je genoeg opslagruimte hebt, probeer dan de PDF van een andere bron te downloaden. Soms staan bepaalde websites of apps het downloaden van PDF's op iOS-apparaten niet toe. Probeer de PDF van een andere website of app te downloaden, of e-mail hem naar jezelf en open hem in de Mail app.
Als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met de app of website waar je de PDF probeert te downloaden en vraag om hulp.

Dienovereenkomstig, hoe download je bestanden op iphone?

Aangenomen dat u tips wilt over hoe u bestanden op uw iPhone kunt downloaden:
1. Een manier om dit te doen is door de Safari browser te gebruiken om bestanden te downloaden. Open Safari en ga naar de website waar u het bestand wilt downloaden. Zodra het bestand klaar is met downloaden, tik je erop om het te openen.
2. Je kunt ook iCloud Drive gebruiken om bestanden op je iPhone te downloaden. Open de iCloud Drive-app en navigeer naar het bestand dat je wilt downloaden. Tik op het bestand om het te openen en tik vervolgens op het deelpictogram. Selecteer in het deelmenu "Opslaan in bestanden" om het bestand op je iPhone op te slaan.
3. Een andere optie is om de Dropbox-app te gebruiken om bestanden op je iPhone te downloaden. Open de Dropbox app en navigeer naar het bestand dat je wilt downloaden. Tik op het bestand om het te openen en tik vervolgens op het deelpictogram. Selecteer in het deelmenu "Opslaan in bestanden" om het bestand op je iPhone op te slaan.

Door Ekaterina Trentman

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik PDF downloaden? :: Hoe zet ik een ISO-bestand op een USB-stick?
Handige links