Huis > H > Hoe Maak Je Je Geluid Schoon Iphone?

Hoe maak je je geluid schoon iPhone?

4. iPhone speaker schoonmaken. Je iPhone speaker schoonmaken is gelukkig nog wat makkelijker. Gebruik daarvoor een tandenborstel en wrijf voorzichtig over de speakergaatjes op de onderkant van het toestel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je je Oplaadgat schoon iPhone?

Hoe maak je de poort schoon?
  1. Zorg dat je goed in de Lightning poort van jouw iPhone kan kijken.
  2. Nu duw je de satéprikker of tandenstoker zachtjes in de poort en schraap je alle viezigheid naar buiten.
  3. Je kan ook blazen of perslucht gebruiken om het laatste beetje vuil eruit te krijgen tot de poort helemaal leeg is.
Wat dit betreft, hoe maak je je telefoon geluid schoon?
Doe een klein beetje ontsmettingsalcohol op een microvezeldoek. Schrob de speakers voorzichtig totdat ze schoon zijn. Blaas vanaf de buitenkant voorzichtig in de openingen. Dompel daarna een wattenstaafje in alcohol en wrijf er voorzichtig mee over de openingen van de speaker.

Hoe schoon ik mijn iPhone 12 op?

Om uw iPhone 12 schoon te maken, kunt u een zachte, pluisvrije doek gebruiken. Veeg de voor- en achterkant van je iPhone voorzichtig schoon. U kunt ook een licht bevochtigde doek gebruiken om uw iPhone schoon te maken, maar zorg ervoor dat u geen water op het apparaat krijgt. Als je de oplaadpoort of andere moeilijk bereikbare plekken van je iPhone moet schoonmaken, kun je een wattenstaafje of tandenstoker gebruiken. Dienovereenkomstig, hoe maak je je geluid schoon? Om uw geluid op te schonen, moet u een geluidseditor gebruiken om ongewenste ruis uit uw opname te verwijderen. Om dit te doen, moet u eerst de gebieden van uw opname identificeren die de ongewenste ruis bevatten. Zodra u deze gebieden hebt geïdentificeerd, moet u ze selecteren en vervolgens de geluidseditor gebruiken om de ruis te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waar zit speaker op iPhone?

Standaard hoor je de andere via de ingebouwde speaker aan de bovenkant van de iPhone. Deze speaker is alleen hoorbaar wanneer je de iPhone tegen je oor houdt. Dat is de meest gangbare weg om een telefoongesprek te voeren, daarnaast heb je de keuze om het gesprek verder te voeren via de luidspreker onderaan je iPhone.
Hoe haal je stof uit je Oplaadgat?
De geperste lucht gebruik je om stof en vuil uit ingangen zoals de oplaadpoort of hoofdtelefooningang te blazen.
...
Dit heb je nodig:
  1. Twee microvezeldoekjes;
  2. Mild, desinfecterend schoonmaakmiddel;
  3. Spuitbus met geperste lucht of paperclip en plakband;
  4. Wattenstaafjes.

Hoe haal je stof uit je Oplaadpoort?

Duw je tandenstoker zachtjes in de oplaadpoort en schraap de troep voorzichtig naar buiten. Je ziet nu hopelijk de pluisjes en stofdeeltjes naar buiten komen. Je kunt er ook voor kiezen om wat plakband om de stoker te wikkelen, met de plakkende kant naar buiten. Zo kun je de hardnekkigste stukken vuil eruit hengelen.
Mensen vragen ook: hoe maak je oplaadpoort schoon? De oplaadpoort is de opening waar u de USB-kabel insteekt om uw telefoon op te laden. Na verloop van tijd kan deze poort verstopt raken met stof en pluisjes, waardoor de oplaadkabel geen goede verbinding meer kan maken. Om de oplaadpoort schoon te maken, heb je een kleine borstel met zachte haren (zoals een tandenborstel) en een bus perslucht nodig.

1. Koppel eerst uw telefoon los van de oplaadkabel.
2. Gebruik de borstel om voorzichtig stof of pluisjes uit de oplaadpoort te verwijderen.
3. Richt de bus perslucht in de oplaadpoort en geef een korte stoot om al het resterende vuil te verwijderen.
4. Sluit de oplaadkabel weer aan op uw telefoon en zorg ervoor dat deze goed vastzit.

Dienovereenkomstig, hoe haal je viezigheid uit je telefoon?

Er zijn een paar manieren om vuil uit je telefoon te krijgen. De eerste is een bus perslucht gebruiken om het vuil uit de telefoon te blazen. De tweede is om een wattenstaafje of Q-tip te gebruiken om het vuil voorzichtig te verwijderen. De derde is het gebruik van een tandenstoker om het vuil te verwijderen. De vierde is om een stofzuiger met slangaansluiting te gebruiken om het vuil uit de telefoon te zuigen.

Door Elysha

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je viezigheid uit je telefoon? :: Hoe krijg ik meer ruimte op mijn C:-schijf?
Handige links