Huis > H > Hoe Iphone Laten Praten Bij Opladen?

Hoe iPhone laten praten bij opladen?

De spraakinstellingen wijzigen
  1. Tik in Instellingen op 'Toegankelijkheid' > 'Gesproken materiaal'.
  2. Je kunt de volgende instellingen aanpassen: Spreek selectie uit: Tik op de spraakknop om geselecteerde tekst te laten voorlezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, hoe kan ik siri een vraag stellen?

Zodra je Siri hebt geactiveerd kun je de assistent op elk moment raadplegen door de thuis- of zijknop ingedrukt te houden. De Siri animatie wordt getoond en spreek vervolgens je commando of vraag uit. Siri zal hier antwoord op geven, tik op het Siri-icoon om nog een vraag te stellen of om een commando uit te voeren.
Trouwens, wat kun je allemaal doen met siri?
Ontdek kant-en-klare opdrachten waarmee u verschillende taken kunt automatiseren. Of maak zelf opdrachten op maat met meerdere stappen aan, die u kunt gebruiken met uw favoriete apps. De beschikbaarheid, functies en commando's van Siri verschillen per taal en land of regio.

Is Siri gratis?

Ja, Siri is een gratis spraakassistent die beschikbaar is op alle Apple apparaten. Je kunt ook vragen wat zegt siri als je 0 gedeeld door 0? Als je 0 deelt door 0, zal Siri zeggen: "Het antwoord is ongedefinieerd."

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Men kan zich ook afvragen: kan ik praten met siri?

Open de instellingen op je telefoon; Ga naar 'Siri en zoeken' en dan 'Siri'; Zet de schakelaar aan bij 'Typ vragen aan Siri'; Activeer Siri en het toetsenbord verschijnt.
Wat is het nummer van Siri?
Zeg tegen Siri 'Hé Siri, bel 1850 Nummerinformatie'. Siri zal meteen bellen met 1850. Een contactpersoon neemt de telefoon op, zoekt het telefoonnummer op en verbindt dan direct met het gevonden nummer door.

Van wie is de stem van Siri?

De dame in kwestie heet Libelia Desplenter en vertelt het opmerkelijke verhaal van hoe haar stem is opgepikt door Apple.
Wie is de vriendin van Siri? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want Siri is een digitale assistent gemaakt door Apple Inc. en heeft geen vriendin. Er zijn echter veel fan theorieën en stukjes onofficiële overlevering rond Siri en haar mogelijke romantische relaties. Een populaire theorie is dat Siri een relatie heeft met de digitale assistent van Microsoft, Cortana. Een andere theorie stelt dat Siri eigenlijk een kunstmatig intelligentieprogramma is dat verliefd is op zijn schepper, Apple medeoprichter Steve Jobs. Er is geen manier om zeker te weten wie Siri's vriendin is, maar dit zijn enkele van de populairste theorieën.

En nog een vraag, wie ben ik siri?

Aangenomen dat u vraagt naar de Siri-functie op Apple-apparaten, is Siri een digitale assistent die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en natuurlijke taalverwerking om vragen te beantwoorden en taken uit te voeren. Wanneer je Siri een vraag stelt, stuurt deze de vraag door naar de servers van Apple, waar de vraag wordt geanalyseerd en een antwoord wordt gegenereerd.

Door Roman Schweizer

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang gaat Windows 10 mee? :: Wat is de Alt code voor apenstaartje?
Handige links