Huis > K > Kun Je Fotos Verbergen Op Iphone?

Kun je fotos verbergen op iPhone?

In de Foto's-app kun je foto's en video's op je iPhone verwijderen of verbergen in het album 'Verborgen'. Je kunt ook foto's terugzetten die je onlangs hebt verwijderd. Wanneer je iCloud-foto's gebruikt, worden al je wijzigingen op al je apparaten bewaard.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe zet je een code op je foto's?

Als je de foto's wilt beveiligen met een wachtwoord, dan zal je toch één van de apps moeten downloaden in de App store. Er zal talloze apps te vinden in de app store. Als je deze hebt gedownload kun je doormiddel van een pincode toch nog je filmrol bekijken.
Daarvan, hoe zet je een code op je galerij?
Dat kan middels verschillende Android-apps die in Google Play te downloaden zijn. Eén van de bekendste apps om andere apps mee te beveiligen is AppLock, dat naast apps ook de instellingen, galerij en Google Play Store kan vergrendelen. Dit kan middels een pincode of stippenpatroon.

Dus, waar is de vergrendelde map?

De vergrendelde map bevindt zich in de map C:\WINDOWS-systeem32. Hoe zet je foto's in een album? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's in een album te plaatsen. Eén manier is om de foto's fysiek in een album te plaatsen, dat je in de meeste winkels kunt kopen. Een andere manier is om online een album te maken op een site als Facebook of Flickr. Daarvoor uploadt u de foto's die u in het album wilt hebben naar de site, maakt u een nieuw album en voegt u de foto's toe.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, kun je mappen maken in icloud?

Je kunt bestanden en mappen in iCloud Drive ordenen. Je wijzigingen worden weergegeven op alle apparaten waarop iCloud Drive is ingeschakeld. Als je probeert een gedeeld bestand of gedeelde map te ordenen, raadpleeg dan Gedeelde bestanden en mappen toevoegen of verwijderen in iCloud Drive op iCloud.com.
Trouwens, hoe kan ik meerdere foto's tegelijk selecteren?
Met de sneltoets CNTRL+A selecteer je alle foto's. Hou vervolgens de SHIFT toets ingedrukt en selecteer met de muis de foto's die je niet wilt selecteren. Je kan het ook omgekeerd door: hou de SHIFT toets ingedrukt en selecteer de foto's die je wilt toevoegen aan een map of fotoalbum.

Dus, hoe kan ik mijn foto's bekijken in de icloud?

Toegang tot iCloud-foto's

Open de app Foto's. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.
Bovendien, hoe foto's ordenen in mappen in google foto's? Om foto's in mappen te organiseren in Google Foto's, moet u eerst albums maken. Open hiervoor de Google Foto's-app en selecteer het "+"-teken. Selecteer vervolgens "Album" in de lijst met opties. Geef uw album een naam en selecteer de foto's die u aan het album wilt toevoegen. Zodra u alle gewenste foto's hebt toegevoegd, selecteert u "Gereed". Uw album wordt nu opgeslagen in uw Google Foto's-account.

Je kunt ook vragen kun je op je verborgen fotos een code zetten?

Ja, je kunt een code op je verborgen foto's zetten. Open hiervoor de foto in de app en selecteer de optie "Verbergen". Voer vervolgens een viercijferige code naar keuze in.

Door Encratia

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een album op mijn Samsung telefoon? :: Hoe maak ik een fotoalbum op mijn iPhone?
Handige links