Huis > W > Wat Is Een Sharepoint?

Wat is een SharePoint?

SharePoint is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie, zoals dat vaak op een intranet gebeurt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Heeft SharePoint een Prullenbak?

Er zijn verwijderde items in de prullenbak van de siteverzameling die kunnen worden teruggezet naar hun oorspronkelijke locatie. Als een item wordt verwijderd uit de prullenbak van de siteverzameling, wordt het permanent verwijderd.

En nog een vraag, is onedrive onderdeel van office 365?

OneDrive biedt u een centrale locatie voor het opslaan, delen en synchroniseren van uw werk- of schoolbestanden. Als onderdeel van het Microsoft 365-abonnement van uw organisatie of SharePoint Server kunt u uw bestanden opslaan in OneDrive en deze vervolgens op elk apparaat bewerken.
Hoe SharePoint koppelen aan teams?
Een lijst van uw teamsite toevoegen als tabblad in Teams
  1. Selecteer Teams kanaalpagina.
  2. Selecteer het SharePoint tabblad.
  3. Selecteer Lijsten om bestaande lijsten SharePoint te zien die beschikbaar zijn op uw teamsite.

Trouwens, hoe een teamsite maken?

Een teamsite is een website waarmee teamleden kunnen samenwerken aan projecten en informatie kunnen delen. Om een teamsite te maken, moet u een nieuwe site maken in de SharePoint-siteverzameling van uw organisatie. Bij het maken van de nieuwe site moet u het sjabloon "Team Site" selecteren. Hiermee maakt u een site met de nodige webpagina's en lijsten voor teamsamenwerking. Zodra de site is gemaakt, kunt u teamleden toevoegen door ze toe te voegen aan de SharePoint-groep van de site. Hoe samenwerken in OneDrive? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u kunt samenwerken in OneDrive. Eén manier is om de ingebouwde functies voor het samenwerken aan documenten te gebruiken. Hiervoor opent u het document waaraan u wilt samenwerken en klikt u op de knop Delen. Voer vervolgens de e-mailadressen in van de mensen die u voor het document wilt uitnodigen en klik op Verzenden. Een andere manier om samen te werken is door de OneDrive for Business-synchronisatieclient te gebruiken. Open hiervoor de OneDrive for Business-synchronisatieclient en klik op de knop Synchroniseren. Klik vervolgens op de knop Toevoegen en selecteer de map die u wilt synchroniseren. Zodra de map is toegevoegd, kunt u andere mensen uitnodigen om aan de map mee te werken door op de knop Delen te klikken.

Gerelateerde artikelen

Wat doet Microsoft SharePoint?

Organisaties gebruiken Microsoft om websites te maken. Het is een goede plek om gegevens op te slaan, te organiseren, te delen en te benaderen vanaf elk apparaat. Het enige wat je nodig hebt is een webbrowser.

Daarvan, hoe maak ik een link naar sharepoint?

Delen met behulp van Koppeling kopiëren
  1. Ga op SharePoint site naar de bibliotheek waar u bestanden wilt delen.
  2. Kies het bestand of de map die u wilt delen door het cirkelpictogram te selecteren.
  3. Selecteer Delen.
Dienovereenkomstig, hoe maak ik een bibliotheek in sharepoint?
Een bibliotheek maken in SharePoint in Microsoft 365 of SharePoint Server 2019
  1. Ga naar de teamsite waar u een nieuwe documentbibliotheek wilt maken.
  2. Selecteer nieuw op de menubalk en selecteer documentbibliotheek.
  3. Voer een naam in voor de nieuwe bibliotheek.
  4. Selecteer Maken.

Wat kost een SharePoint omgeving?

De Microsoft 365 Business Standard licentie geeft toegang tot SharePoint en de bekende Office apps. De kosten van SharePoint met een Bussiness Standard licentie zijn €10,50 per gebruiker per maand.
Is SharePoint een CMS? SharePoint is een webapplicatieplatform en content management systeem (CMS) van Microsoft. Het wordt voornamelijk gebruikt voor intranetportalen, documentbeheer en samenwerking.

Dit in overweging nemend, heb ik sharepoint?

Nee, je hebt geen sharepoint.

Door Atthia Strothman

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een mooie achtergrond op iPhone? :: Hoe richt ik een SharePoint in?
Handige links