Huis > W > Waarom Kiezen Voor Sharepoint?

Waarom kiezen voor SharePoint?

Een van de belangrijkste troeven is dat u op een veilige en gestructureerde manier bestanden deelt met mensen binnen en buiten uw organisatie. Bovendien kan u in SharePoint inhoud organiseren en beheren in bibliotheken en lijsten zodat u geen tijd verspilt met zoeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe werkt teams en SharePoint?

Met SharePoint kan je teamsites maken waarop je bijvoorbeeld alle mappen en bestanden van een bepaald team kunt opslaan. Deze SharePoint teamsites vervangen vaak een lokale server of een server in de cloud, zoals een gedeelde F-schijf.
Hoe SharePoint koppelen aan teams?
Een lijst van uw teamsite toevoegen als tabblad in Teams
  1. Selecteer Teams kanaalpagina.
  2. Selecteer het SharePoint tabblad.
  3. Selecteer Lijsten om bestaande lijsten SharePoint te zien die beschikbaar zijn op uw teamsite.

Wat dit betreft, wat is de h schijf?

De h-schijf is een harde schijf. Het is een apparaat voor gegevensopslag dat gebruik maakt van draaiende schijven om gegevens op te slaan. De h-schijf wordt meestal gebruikt voor de opslag van grote hoeveelheden gegevens, zoals videobestanden of databanken. Trouwens, hoe maak ik een bibliotheek in sharepoint? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de stappen voor het maken van een bibliotheek in SharePoint variƫren afhankelijk van de versie van SharePoint die u gebruikt. In het algemeen omvat het proces voor het maken van een bibliotheek in SharePoint echter de volgende stappen:
1. Log in op uw SharePoint-site.
2. Klik op het menu "Site Actions".
3. Selecteer "Nieuwe Site."
4. Voer een naam en beschrijving in voor uw nieuwe bibliotheek.
5. Selecteer een sjabloon voor uw bibliotheek.
6. Klik op "Maken".
Zodra u uw bibliotheek hebt gemaakt, kunt u beginnen met het toevoegen van inhoud. Klik hiervoor op de link "Nieuw item toevoegen" in de bibliotheek.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, hoe maak je een bibliotheek?

Een bibliotheek maken
  1. Klik op Instellingen en kies Voeg een app toe.
  2. Klik vervolgens op Documentbibliotheek.
  3. Geef de bibliotheek een korte en zinvolle naam (bijvoorbeeld: procedures, verslagen, dossiers, aanvragen). Er is een onderscheid tussen de naam en de titel van een bibliotheek/site.
  4. Klik op Maken.
Wat is een Siteverzameling?
Een traditionele siteverzameling is een groep SharePoint-sites met dezelfde eigenaren en beheerinstellingen, zoals machtigingen. De subsites kunnen de navigatie, machtigingen en siteontwerp overnemen van de siteverzameling.

Vervolgens, hoe maak ik een teamsite aan?

Stappen voor het maken van een teamsite
  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
  2. Klik bovenaan de SharePoint-pagina op + Site maken en kies de optie Teamsite.
  3. Selecteer een teamsitesjabloon die vooraf is gevuld met inhoud voor een specifiek scenario.
  4. Geef uw nieuwe teamsite een naam.
Dienovereenkomstig, waarom werkt sharepoint niet? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom SharePoint niet werkt zoals verwacht. Controleer eerst of SharePoint compatibel is met de browser die u gebruikt. Zo niet, probeer dan een andere browser te gebruiken. Controleer daarnaast of SharePoint correct is geconfigureerd. Zo niet, neem dan contact op met uw beheerder voor hulp. Controleer ten slotte of alle SharePoint-services goed werken.

Hoe koppel je teams aan verkenner?

Om teams aan de verkenner te koppelen, moet je eerst je teams instellen binnen de beheerconsole. Zodra je dit gedaan hebt, kun je naar de verkenner tab gaan en op het team klikken dat je wilt koppelen. Er verschijnt dan een dialoogvenster waarin u de URL voor de teampagina kunt invoeren.

Door Ingra Leeks

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een beheerder? :: Hoe open ik een bestand in SharePoint?
Handige links