Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Op Iphone 13?

Hoe maak je een screenshot op iPhone 13?

Een schermafbeelding maken op iPhone 13 en andere modellen met Face ID
  1. Druk tegelijkertijd op de zijknop en de volume-omhoogknop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Kan geen screenshot maken Samsung a50?

Stap 1: Controleer je Android-instellingen
  • Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik op Apps en meldingen Geavanceerd Standaard-apps. Assistent en spraakinvoer.
  • Schakel Screenshot gebruiken in.
Dit in overweging nemend, kan geen screenshot maken samsung s21?
Het enige wat je namelijk moet doen om direct een schermafbeelding van je Galaxy S21 te maken is: druk tegelijk op de Aan/uit-knop en op Volume omlaag. Je hoeft de knoppen niet vast te houden – kort tegelijk indrukken is voldoende.

Kan geen Screenshot maken Samsung S20?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen screenshot kunt maken op uw Samsung S20. Controleer eerst of u niet probeert een screenshot te maken van een beveiligd of gevoelig gedeelte van uw scherm, omdat dit niet wordt toegestaan. Controleer vervolgens of uw scherm is vergrendeld - als dat zo is, moet u het ontgrendelen voordat u een screenshot kunt maken. Probeer ten slotte uw telefoon opnieuw op te starten om te zien of het probleem daarmee is opgelost. Als u nog steeds problemen ondervindt, neemt u contact op met Samsung Support voor verdere hulp. Kan geen Screenshot maken Oppo? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je geen screenshot kunt maken op je Oppo smartphone. Zorg ervoor dat je niet probeert een screenshot te maken van een beschermde of beveiligde pagina, want dat is niet mogelijk. Controleer ook of het scherm van je telefoon is ingesteld op de "slaapstand" - als dat zo is, moet je het scherm wekken voordat je een screenshot maakt. Als geen van beide het probleem is, probeer dan je telefoon opnieuw op te starten en opnieuw een schermafdruk te maken.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, hoe maak je een screenshot op een android telefoon?

Sinds Android 9.0 (Pie) kun je ook een screenshot maken door de aan- en uitknop een paar seconden in te drukken. Er verschijnt dan een klein menu in beeld met diverse opties. Eén van die opties is 'Schermafdruk'. Klik er één keer op en je hebt een schermafbeelding.
Hoe maak je een screenshot met een Samsung A32?
Screenshot nemen met Samsung Galaxy A32 Android 11.0

Druk op de aan/uit-knop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen.

Mensen vragen ook: wat heb je aan bixby?

Bixby is de virtuele assistent van Samsung. Met Bixby kan je jouw Samsung smartphone met je stem besturen. Je vraagt Bixby wat de weersverwachting is en hoeveel je favoriete voetbalclub heeft gespeeld. Daarnaast helpt Bixby je bijvoorbeeld met het beheren van je agenda en alarmen.
Hoe maak je een screenshot op een tablet? Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken op een tablet. Eén manier is om de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Een andere manier is om naar het menu snelle instellingen te gaan en op het pictogram screenshot te tikken.

Mensen vragen ook: hoe gebruik je print screen knop?

Om een screenshot te maken met de print screen knop, zorgt u er eerst voor dat het gebied dat u wilt vastleggen zichtbaar is op uw scherm. Druk vervolgens op de knop Print Screen op uw toetsenbord. Dit maakt een momentopname van uw huidige scherm. Open ten slotte een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop en plak de schermafbeelding in een nieuw document.

Door Geithner

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een screenshot op een Lenovo tablet? :: Hoelang blijven ongeopende snaps?
Handige links