Huis > W > Waarom Kan Ik Een App Niet Vinden In Play Store?

Waarom kan ik een app niet vinden in Play Store?

Problemen met de Play Store oplossen

Als je de app niet kunt vinden in de lijst met alle apps: Controleer of je een ondersteund Android-apparaat of ondersteunde Chromebook gebruikt. Het is mogelijk dat je de app hebt verborgen en dat je de app weer moet inschakelen. Schakel je apparaat uit en weer in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe moet je Play Store downloaden?

Op oudere toestellen waar je de optie Onbekende bronnen hebt ingeschakeld, wordt de Play Store geïnstalleerd. Je zult het dan kunnen vinden in je apps lade of op een van je startschermen, afhankelijk van welk type Android telefoon je gebruikt.
Hoe schatten we in of oudere software nog zou kunnen gaan werken onder Windows 10?
Selecteer het programmabestand en houd het ingedrukt (of klik erop met de rechtermuisknop), selecteer Eigenschappen en selecteer vervolgens het tabblad Compatibiliteit. Selecteer Probleemoplosser voor compatibiliteit uitvoeren.

Dienovereenkomstig, waarom zijn sommige apps niet compatibel?

De belangrijkste reden waarom sommige apps niet compatibel zijn, is omdat ze niet zijn bijgewerkt om te werken met het nieuwste besturingssysteem. Als een app bijvoorbeeld is ontworpen voor iOS 8 en u gebruikt nu iOS 11, dan werkt de app niet omdat deze niet compatibel is met het nieuwe besturingssysteem. Om de app te kunnen gebruiken, zou u een oudere versie van de app moeten downloaden die compatibel is met uw huidige besturingssysteem. Daarvan, hoe komt het dat ik geen apps kan downloaden? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen apps van uw telefoon kunt downloaden. De eerste reden kan zijn dat uw telefoon niet genoeg opslagruimte heeft voor de app. Een andere reden kan zijn dat uw telefoon niet compatibel is met de app. Tot slot kan het zijn dat uw telefoon geen toegang heeft tot de app store.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waar zijn al mijn apps gebleven?

Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen. Tik op Mijn apps en games. Tik op Alle. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
En nog een vraag, kan app niet toevoegen aan startscherm?
Toevoegen aan startschermen
  • Open Alle apps. Meer informatie over het openen van apps.
  • Tik op de app en versleep deze. Er worden afbeeldingen van al je startschermen weergegeven.
  • Sleep de app naar de gewenste positie. Haal je vinger van het scherm.

Trouwens, hoe krijg ik een app terug op beginscherm?

Alle apps die op je telefoon zijn geinstalleerd kun je vinden door op 'apps' te tikken, rechtsonderin het scherm. Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben.
Mensen vragen ook: kun je play store opnieuw installeren? Als uw Google Play Store-app niet werkt, kunt u proberen deze opnieuw te installeren. Verwijder de Google Play Store-app. Open de app Instellingen op uw apparaat. Tik op Apps of Applicatiebeheer (dit kan per apparaat verschillen). Tik op de Google Play Store-app. Tik op Verwijderen. Installeer de Google Play Store-app opnieuw. Open de Instellingen-app op uw toestel. Tik op Beveiliging. Vink het vakje naast Onbekende bronnen aan. Bevestig met OK. Tik op het gedownloade bestand. Tik op Installeren als daarom wordt gevraagd.

Dienovereenkomstig, hoe installeer ik de google app?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het installatieproces voor de Google-app kan verschillen afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Over het algemeen kunt u de Google-app echter vinden in de app store van uw apparaat (zoals de App Store op een iPhone of de Play Store op een Android-apparaat) en vervolgens de aanwijzingen volgen om deze te installeren. Zodra hij is geïnstalleerd, moet u zich mogelijk aanmelden met uw Google-account om hem te kunnen gebruiken.

Door Joappa Tredinnick

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je makkelijk een stroomschema? :: Wat zit er in een spel kaarten?
Handige links