Huis > H > Hoe Video Bewerken Voor Instagram?

Hoe video bewerken voor Instagram?

Stap 1: Ga naar de camera van Instagram (de camera waarmee je ook Stories kunt maken). Hier kies je voor de optie 'Reels'. Vervolgens krijg je alle tools te zien waarmee jij jouw video kunt bewerken. Stap 2: Het is tijd om een nieuwe video te maken (of een al bestaande video gebruiken) en deze te bewerken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, hoe voeg je een liedje toe op instagram?

Muziek toevoegen aan je Instagram Story, optie 1
  1. Open de Instagram Stories via het camera-icoontje.
  2. Maak een foto of video.
  3. Veeg omhoog en selecteer de muzieksticker.
  4. Kies een muzieknummer.
  5. Geef aan welk lettertype en design je wilt gebruiken.
  6. Kies een fragment.
  7. Publiceer de foto of video met muziek in je Story.
Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een filmpje op instagram?
Als je een video wilt uploaden vanuit de bibliotheek van je telefoon, selecteer je de video die je wilt delen. Als je een video wilt opnemen, tik je boven de bibliotheek van je telefoon op . Tik en houd ingedrukt om de opname te starten. Til je vinger van het scherm om de opname te stoppen.

Hoe maak ik een reels?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een cv te maken hangt af van het specifieke project waaraan je werkt. Enkele tips over hoe je een cv maakt dat zeker indruk zal maken op potentiële werkgevers zijn:
- Begin met je sterkste werk. Het begin van je cv is het belangrijkste deel, omdat dit het eerste is wat werkgevers te zien krijgen. Zorg ervoor dat je meteen aan het begin je beste werk laat zien om hun aandacht te trekken.
Houd het kort en krachtig. Werkgevers zijn drukke mensen en hebben geen tijd om een te lang cv te bekijken. Streef naar een filmpje van ongeveer 2-3 minuten - als het langer duurt, verliest de kijker waarschijnlijk zijn interesse.
Gebruik beeldmateriaal van hoge kwaliteit. Beeldmateriaal van slechte kwaliteit doet afbreuk aan uw vaardigheden als filmmaker. Gebruik alleen de beste beelden die je hebt, zelfs als dat betekent dat je film korter is.
Zorg ervoor dat het geluid duidelijk is. Gebruik niet alleen beeldmateriaal van hoge kwaliteit, maar zorg er ook voor dat het geluid in je film duidelijk en goed hoorbaar is. Niets schrikt een werkgever sneller af dan moeite hebben om te horen wat er in je film wordt gezegd.
Gebruik spaarzaam muziek. Muziek kan een geweldige manier zijn om de toon van je reel te zetten, maar gebruik het spaarzaam. Te veel muziek kan afleiden en de impact van je beelden verminderen.
Gebruik spaarzaam titelkaartjes. Titelkaarten kunnen een nuttige manier zijn om elke clip in je reel te introduceren, maar overdrijf het niet. Een titelkaartje aan het begin van elke clip is meestal voldoende.
Sluit af met een sterke clip. Net als het begin is ook het einde van je reel belangrijk. Zorg ervoor dat je eindigt met een sterke noot die een blijvende indruk achterlaat op de kijker. Hoe kun je video's aan elkaar plakken? Er zijn een paar manieren om video's aan elkaar te plakken. Eén manier is om een videobewerkingsprogramma te gebruiken, zoals Adobe Premiere Pro, om de video's te combineren. Een andere manier is om een online video-editor te gebruiken, zoals WeVideo.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Welk formaat video voor Instagram?

Instagram video post formaat

Dan is het beste formaat 1080 x 608 pixels ofwel een 1.91:1 beeldverhouding. Kies je voor een staande video, dan is het beste formaat 1080 x 1350 pixels ofwel een 4:5 beeldverhouding.
Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen muziek toevoegen op instagram story?
Log helemaal uit van Instagram en log weer in. Het is een oud trucje voor allerlei ICT problemen. Deze truc kan ook hier helpen! Haal de Instagram app helemaal van je telefoon af, installeer opnieuw, log weer in en check of de Music sticker beschikbaar is.

Trouwens, hoe zet je muziek op je verhaal?

Open de Facebook-app voor iOS of Android. Tik bovenaan je overzicht op Een verhaal maken. Veeg bovenaan het scherm naar rechts en tik op Muziek. Tik op een nummer om het te selecteren.
Dienovereenkomstig, hoe voeg ik muziek toe aan reel? Er zijn een paar manieren om muziek aan een reel toe te voegen. De meest gebruikelijke manier is om met een muziekbewerkingsprogramma als GarageBand of Audacity een track te maken die je kunt exporteren als MP3- of WAV-bestand. Zodra je je muziekbestand hebt, kun je het uploaden naar je reel met de knop "Media toevoegen" in de editor.

Wat dit betreft, hoe deel je een video van iemand anders op instagram?

Er zijn een paar manieren om de video van iemand anders te delen op Instagram. Eén manier is om naar de video op het profiel van die persoon te gaan en op de deelknop te klikken. Zo kun je de video delen op je eigen profiel en op andere plaatsen zoals Facebook en Twitter.
Een andere manier om de video van iemand anders op Instagram te delen is door de video te vinden in het gedeelte Verkennen en op de deelknop te klikken. Hiermee kun je de video ook delen op je eigen profiel, maar ook op andere plaatsen zoals Facebook en Twitter.
Tot slot kun je de video van iemand anders op Instagram delen door de deelknop in de Instagram-app te gebruiken. Hiermee kun je de video delen op je eigen profiel, maar ook op andere plaatsen zoals Facebook en Twitter.

Door Marucci Medsker

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen video plaatsen op Instagram? :: Wat moet je doen als je een virus hebt op je telefoon?
Handige links