Huis > W > Wat Te Doen Alvorens Iphone Te Verkopen?

Wat te doen alvorens iPhone te verkopen?

Ga terug naar de algemene instellingen en selecteer 'Algemeen'; Kies 'Stel opnieuw in' en vervolgens 'Wis alle inhoud en instellingen'; Voer eventueel je Apple ID opnieuw in om Zoek mijn iPhone te verwijderen; Geef ook eventueel de toegangscode op en tik op 'Wis apparaat'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, waar kan ik mijn oude iphone verkopen?

Heb je geen zin om je toestel aan een particulier te verkopen, dan kun je ook je iPhone inruilen voor geld. Je kunt bij Apple terecht en krijgt dan een kortingsbon voor je volgende aankoop. Meestal levert het niet zoveel op. Je kunt beter terecht bij partijen die refurbished iPhones aanbieden.
Bovendien, hoe kan je een iphone helemaal opnieuw instellen?
Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' > 'Stel opnieuw in'. Kies een optie: WAARSCHUWING: Als je de optie 'Wis alle inhoud en instellingen' kiest, wordt alle inhoud verwijderd. Zie De iPhone wissen.

Mensen vragen ook: hoe je iphone verkopen?

Om uw iPhone te verkopen, kunt u naar een telefoonwinkel of een elektronicawinkel gaan en vragen naar hun terugkoopregeling. Of u kunt online gaan naar een website als Gazelle.com of Glyde.com en hem direct aan klanten verkopen. Hoe haal je Activeringsslot weg? Activeringsvergrendeling is een beveiligingsmaatregel die Apple in iOS 7 heeft ingevoerd. Het is bedoeld om te voorkomen dat iemand een gestolen of verloren iPhone of iPad gebruikt. Als u een verloren of gestolen apparaat vindt, kunt u het teruggeven aan de eigenaar door diens Apple ID en wachtwoord in te voeren. Als je de Apple ID en het wachtwoord van de eigenaar niet hebt, kun je de Activeringsvergrendeling niet uitschakelen.
De enige manier om Activeringsvergrendeling te verwijderen is door de eigenaar zijn Apple ID en wachtwoord te laten invoeren. Dit kunt u doen door het apparaat naar een Apple Store te brengen of door contact op te nemen met Apple Support.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat dit betreft, wat is mijn iphone 7 nog waard?

Zo levert een zo goed als nieuwe iPhone 7 met een opslagruimte van 256 GB, met doosje en oplader inbegrepen, je gewoon nog €475 op!
Wat dit betreft, wat krijg ik voor mijn oude iphone?
Zo is een iPhone Xs van 2 jaar oud nog steeds bijna 200 euro waard. Het spreekt voor zich dat een nieuwere iPhone zoals een iPhone 13 meer waard is dan een iPhone 6. Ook de geheugencapaciteit, de staat van het toestel en de batterijconditie zijn van invloed op de uiteindelijke prijs.

Waar kan ik het beste mijn iPhone verkopen?

Daarna hebben we de iPhone ook daadwerkelijk toegestuurd:
  • 123verkopen.nl.
  • gsmloket.nl.
  • rebuy.nl.
  • swappie.com.
  • webuyit.nl.
  • zonzoo.nl.
Wat is mijn iPhone 5 nog waard? Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder de staat van de iPhone 5, het model van de iPhone 5 en de huidige marktwaarde voor gebruikte iPhones. Over het algemeen kan een iPhone 5 in goede staat op de tweedehandsmarkt 50 tot 200 dollar opbrengen, terwijl een iPhone 5 in slechte staat misschien maar 20 dollar waard is. De specifieke waarde van uw iPhone 5 kan worden bepaald met behulp van een online prijsgids, zoals die van Gazelle of Glyde.

Wat dit betreft, wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?

Bij het resetten van een apparaat naar fabrieksinstellingen moet u met een paar dingen rekening houden: welke gegevens gaan verloren, welke instellingen worden gewijzigd en hoe gedraagt het apparaat zich na de reset.
In de meeste gevallen zal het resetten van een apparaat naar de fabrieksinstellingen alle gegevens wissen die op het apparaat zijn opgeslagen. Dit omvat alle bestanden, foto's, video's, apps of instellingen die zijn aangepast. Het is belangrijk dat u een back-up maakt van alle belangrijke gegevens voordat u het apparaat reset, omdat deze na de reset niet meer te herstellen zijn.
Fabrieksinstellingen veranderen ook alle aanpassingen of instellingen die aan het apparaat zijn gemaakt. Dit omvat dingen zoals de lay-out van het startscherm, app-machtigingen en systeeminstellingen. Na het resetten naar de fabrieksinstellingen zal het apparaat in de standaard staat zijn.
Ten slotte zal het resetten van een apparaat naar de fabrieksinstellingen meestal alle softwareproblemen verhelpen die het apparaat kan hebben. Dit kunnen zaken zijn als vastlopen, bevriezen of fouten. Als een apparaat aanhoudende problemen heeft, is het terugzetten naar de fabrieksinstellingen vaak de beste oplossing.

Door Belvia

Vergelijkbare artikelen

Kan iPhone niet opnieuw instellen? :: Hoe breng je een spel op de markt?
Handige links