Huis > W > Waar Vind Ik Nieuwe Vriendinnen?

Waar vind ik nieuwe vriendinnen?

We noemen de leukste (online) plekken om nieuwe vriendinnen te vinden.
  1. Vriendin.nl. Eigenlijk ben je op onze website al op het goede adres.
  2. Vriendinnenonline. Bij Vriendinnen Online kun je leuke vriendschappen vinden, maar er zijn ook leuke artikelen en tips te lezen.
  3. Vriendinnen Speeddate.
  4. Badoo.
  5. MetJou.
  6. WannabeFriends.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar kan ik nieuwe mensen leren kennen?

12 manieren om offline nieuwe mensen te leren kennen
  • Ga vrijwilligerswerk doen.
  • Werk!
  • Co-workingspaces.
  • Ga een opleiding of cursus doen.
  • Samen sporten / sportmaatjes.
  • Ga op reis/op pad.
  • Sluit je aan bij een club of vereniging.
  • Bezoek een buurtcentrum.
Wat dit betreft, hoeveel vrienden heeft de gemiddelde nederlander?
In het echte leven heeft bijna de helft van alle Nederlanders één tot vijf vrienden. 28 procent heeft 6 tot 10 vrienden. 10 procent heeft 10 tot 15 vriendschappen en 7 procent ziet meer dan 16 mensen als vriend.

Wat dit betreft, hoe vaak moet je met vrienden afspreken?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want de frequentie van het afspreken met vrienden hangt af van ieders individuele agenda en voorkeuren. In het algemeen is het echter een goed idee om regelmatig met vrienden af te spreken - of dat nu één keer per week, om de week of zelfs maar een paar keer per maand is. In contact blijven met vrienden helpt om sterke relaties te onderhouden en kan ook een leuke en plezierige manier zijn om tijd door te brengen. Hoeveel vriendschappen kun je onderhouden? Het aantal vriendschappen dat je kunt onderhouden wordt beperkt door de hoeveelheid tijd en energie die je beschikbaar hebt om in die relaties te investeren. De kwaliteit van je vriendschappen is ook een factor. Sterkere relaties vergen meer tijd en moeite om te onderhouden dan zwakkere.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe ouder je wordt hoe emotioneler?

Volgens de wetenschappers is het heel logisch dat mensen op latere leeftijd een hogere emotionele inteligentie hebben. Ouderen zijn namelijk vaak bezig met de zorg voor anderen of worden zelf verzorgd. Dat vraagt om sociale vaardigheden die ze mede door een hogere emotionele intelligentie beheersen.
Daarvan, wat betekent het om 60 te worden?
Acceptatie en wijsheid. Rond de leeftijd van 60 gaat het gevoel van geluk weer omhoog, waarschijnlijk omdat mensen een bepaalde wijsheid en acceptatie in hun leven hebben opgebouwd en tevreden zijn met de doelen die ze behaald hebben. Dit betekent niet dat mensen boven de 60 af en toe niet liever weer 20 zouden zijn.

Wat doen om te verjongen?

7 tips om te verjongen als je ouder wordt
  1. Pas visueel management toe.
  2. Houd de innerlijke gelukhormonenfabriek op gang.
  3. Vermijd verveling.
  4. Gebruik de 90-seconden-regel.
  5. Vertaal je verlangens.
  6. Ga regelmatig vreemd.
  7. Kies voor korte periodes van vasten.
Hoe merk je dat een vriendschap over is? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het van persoon tot persoon en van vriendschap tot vriendschap kan verschillen. Enkele veel voorkomende tekenen dat een vriendschap voorbij is, zijn echter:
Wanneer de communicatie begint af te nemen en je niet langer het gevoel hebt dat je met die persoon over alles kunt praten, is het misschien tijd om met die persoon te praten of jullie relatie opnieuw te beoordelen.

Hoe laat je een vriendschap los?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van de situatie en de relatie in kwestie. In het algemeen is het echter het beste om een vriendschap geleidelijk te beëindigen, door minder tijd met de persoon door te brengen en geleidelijk uit zijn leven te verdwijnen. Dat kan door excuses te verzinnen om hem niet te zien, minder te reageren op zijn sms'jes en telefoontjes, en zich in het algemeen gewoon terug te trekken uit de vriendschap. Het is ook belangrijk om eerlijk tegen jezelf en de ander te zijn over waarom je de vriendschap beëindigt, omdat dit het proces gemakkelijker en minder pijnlijk kan maken.

Door Castle Voglund

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een primaire kleur? :: Hoe ouder je wordt hoe minder vrienden?
Handige links