Huis > W > Waarom Kan Ik Sommige Websites Niet Openen?

Waarom kan ik sommige websites niet openen?

Je computer heeft een DNS-cache dat verouderd of beschadigd kan raken, waardoor je soms bepaalde websites niet kunt openen. Soms kun je er door simpelweg je DNS-cache op te schonen voor zorgen dat je je favoriete websites weer kunt openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, kan niet op bepaalde websites komen?

Controleer het webadres (URL) in de adresbalk om er zeker van te zijn dat je de juiste webpagina probeert te openen. Als dat het geval is, probeer je dezelfde webpagina te openen op een andere computer die is verbonden met hetzelfde netwerk.
Kan niet inloggen op HTTPS?
Als dit een (beveiligd) HTTPS-adres is, klikt u op Extra en vervolgens op Internetopties en Geavanceerd. Zorg ervoor dat de SSL- en TLS-protocollen zijn ingeschakeld onder de beveiligingssectie.

Je kunt ook vragen hoe kom ik achter het wachtwoord van mijn email account?

Ervan uitgaande dat u een Gmail-account bedoelt, kunt u deze stappen volgen:
1. Ga naar de aanmeldingspagina van Gmail en klik op de link "Wachtwoord vergeten".
2. Voer het laatste wachtwoord in dat u zich herinnert voor het account. Als u uw wachtwoord niet meer weet, klikt u op de link "Probeer een andere vraag".
3. Voer het antwoord in op de beveiligingsvraag die u voor de account hebt ingesteld. Als u het antwoord op uw beveiligingsvraag niet meer weet, klikt u op de koppeling "Probeer een andere vraag".
4. Gmail stuurt nu een link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar het e-mailadres voor herstel dat u bij het instellen van de account hebt opgegeven.
5. Klik op de link in de e-mail en voer een nieuw wachtwoord voor uw account in. Waar staan de wachtwoorden in Chrome? De wachtwoorden in Chrome worden opgeslagen in een bestand genaamd "Login Data". Dit bestand bevindt zich in de profielmap van de gebruiker. Het bestand is gecodeerd met een sleutel die is opgeslagen in het Windows-account van de gebruiker.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waar vind ik opgeslagen wachtwoorden Samsung?

Waar slaat Samsung wachtwoorden op?
  1. Wachtwoorden bekijken, verwijderen, bewerken of exporteren. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Kies de optie "Instellingen" onderaan het pop-upmenu. Vind de "Wachtwoorden" half in de lijst en tik erop.
  3. Opgeslagen wachtwoorden bekijken, verwijderen of exporteren.
  4. Klik op Wachtwoorden.
Wat dit betreft, wat is het wachtwoord van mijn telefoon?
Je kunt je wachtwoord wijzigen uit veiligheidsoverwegingen of het resetten als je het bent vergeten.
...
Je wachtwoord wijzigen
  • Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google.
  • Tik bovenaan op Beveiliging.
  • Tik onder Inloggen bij Google op Wachtwoord.

Is Gmail wachtwoord hetzelfde als Google wachtwoord?

Je kunt je wachtwoord wijzigen uit veiligheidsoverwegingen of het resetten als je het bent vergeten. Het wachtwoord van je Google-account wordt gebruikt voor toegang tot allerlei Google-producten, waaronder Gmail en YouTube.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn laptop resetten? Hoe kan ik mijn laptop resetten?
Er zijn een paar manieren om uw laptop te resetten, afhankelijk van wat u wilt bereiken. Als u gewoon uw laptop opnieuw wilt opstarten, kunt u dit doen door op de aan/uit-knop te drukken. Als u uw laptop wilt resetten naar de fabrieksinstellingen, kunt u dit doen door toegang te krijgen tot de herstelpartitie op uw harde schijf. Tot slot, als u uw harde schijf wilt wissen en vanaf nul wilt beginnen, kunt u dit doen door op te starten vanaf een live-cd of een USB-station.

Trouwens, hoe kom ik in de veilige modus?

Er zijn een paar verschillende manieren om in de veilige modus te komen:
1. Voor Windows 8 en 10 kunt u de veilige modus openen door de Shift-toets ingedrukt te houden terwijl u op de optie Opnieuw opstarten in het menu Start klikt.
2. Voor Windows 7, Vista of XP kunt u de veilige modus openen door de F8-toets ingedrukt te houden terwijl uw computer opstart.
3. Voor oudere versies van Windows kunt u de veilige modus openen door de toetsen Ctrl+Alt+Del tegelijkertijd ingedrukt te houden.

Door Binette Stelk

Vergelijkbare artikelen

Hoe unlock je een computer? :: Hoe iets vastzetten in Word?
Handige links