Huis > H > Hoe Bestand Openen Met Ander Programma?

Hoe bestand openen met ander programma?

De standaardtoepassing wijzigen
  1. Selecteer een bestand van het type waarvoor u de standaardtoepassing wilt wijzigen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een bestand en selecteer Eigenschappen.
  3. Ga naar het Openen met-tabblad.
  4. Selecteer de gewenste toepassing en klik op Instellen als standaard.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan geen bestanden openen in Windows 10?

Selecteer de knop Start > Instellingen > Beveiligingsupdate & bijwerken. Selecteer Herstel > Advanced Startup>Start nu opnieuw> Windows 10 Advanced Startup. Selecteer in het scherm Kies een optie de optie Problemen oplossen. Selecteer vervolgens op het scherm Geavanceerde opties de optie Automatisch herstellen.
Dus, hoe kan je een bestand openen met een andere app dan wat als standaard ingesteld is?
Het programma wijzigen waarmee een bestand wordt geopend
  1. Klik in het menu Start op Instellingen.
  2. Klik op Apps > Standaard-apps.
  3. Klik op de app die u wilt wijzigen en selecteer vervolgens een app in de lijst. U kunt ook nieuwe apps vinden in de Microsoft Store.

Je kunt ook vragen waar vind ik mapopties in windows 10?

Er zijn een paar manieren om het dialoogvenster Mapopties te vinden in Windows 10. Een manier is om het venster Bestandsverkenner te openen en vervolgens te klikken op het tabblad Beeld boven in het venster. Dit onthult een aantal verschillende opties met betrekking tot de manier waarop bestanden en mappen worden weergegeven in Verkenner. Een andere manier om het dialoogvenster Mapopties te vinden is door ernaar te zoeken in het menu Start. Klik hiervoor op de knop Start en typ vervolgens "mapopties" in het zoekvak. Dit zou het dialoogvenster Mapopties moeten opleveren als een van de zoekresultaten. Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als je een extensie wijzigt? Wanneer u een extensie wijzigt, wordt het bestand effectief hernoemd. De nieuwe extensie bepaalt welk programma het bestand eventueel opent. Als u bijvoorbeeld een .txt-bestand verandert in een .exe-bestand, wordt het een uitvoerbaar programma.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

En nog een vraag, waarmee bestand openen?

Bestanden openen en bekijken
  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
Wat heb ik nodig om PDF bestanden te openen?
Acrobat Reader DC is de enige gratis PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud kunt openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia. Ga naar de Adobe Acrobat Reader-downloadpagina en klik op Nu installeren.

En nog een vraag, hoe pdf openen op android?

Android pdf-bestanden openen: zo doe je dat
  1. Installeer de Google Drive-app op je toestel, mocht deze er nog niet op staan.
  2. Open het pdf-bestand.
  3. Het pdf-document wordt automatisch geopend met Google Drive.
Trouwens, hoe komt het dat ik geen bestanden kan openen? De meest waarschijnlijke reden waarom u bestanden niet kunt openen is omdat u niet de juiste software op uw computer hebt geïnstalleerd om ze te openen. U kunt bijvoorbeeld geen .docx-bestand openen zonder Microsoft Word of een ander tekstverwerkingsprogramma. Een andere mogelijkheid is dat het bestand corrupt is en niet kan worden geopend.

Waarom kan ik geen bijlagen openen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een bijlage niet kunt openen:
1. De bijlage kan beschadigd zijn. Dit kan gebeuren als de bijlage niet goed is gedownload of als deze tijdens het transport is beschadigd.
2. De bijlage kan een indeling hebben die uw computer niet herkent. Dit kan gebeuren als de bijlage is gemaakt met een programma dat niet op uw computer is geïnstalleerd.
3. De bijlage wordt mogelijk geblokkeerd door uw e-mailprogramma. Dit kan gebeuren als uw e-mailprogramma denkt dat de bijlage schadelijk is.
Als u problemen hebt met het openen van een bijlage, probeer deze dan opnieuw te downloaden of op een andere computer te openen.

Door Longan Colbeth

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een link openen in Word? :: Wat moet je doen als je een bestand niet kan openen?
Handige links