Huis > W > Waar Vind Ik Gratis Winzip?

Waar vind ik gratis WinZip?

U kunt Winzip gratis van het web downloaden. In versies van Windows ná XP kunt u ook . zip-bestanden in- en uitpakken zonder gebruik van het programma Winzip.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Daarvan, hoe open ik een winzip bestand?

3 snelle manieren om een zip bestand te openen
  1. Klik met de rechtermuisknop in Windows Explorer en kies "Openen met WinZip"
  2. Dubbelklik om WinZip te starten.
  3. Open WinZip en kies het bestand met behulp van het deelvenster Bestand.
Dienovereenkomstig, waarom kan ik een zip bestand niet openen?
ZIP bestand uitpakken op een Android toestel

Android tablets en smartphones hebben geen ingebouwde functie voor het uitpakken van gezipte bestanden. Je kunt hiervoor een app installeren, zoals ZArchiver. Gemaild ZIP-bestand uitpakken met ZArchiver: Installeer ZArchiver op het Android toestel.

Dus, welke 7-zip moet ik downloaden?

Er zijn twee hoofdtypes van 7-zip: de opdrachtregelversie en de grafische gebruikersinterface (GUI). De commandoregelversie is een krachtiger programma, maar kan moeilijk te gebruiken zijn voor mensen die niet vertrouwd zijn met het gebruik van de commandoregel. De GUI-versie is gebruiksvriendelijker, maar heeft niet alle mogelijkheden van de commandoregelversie.
Als u niet zeker weet welke versie u moet downloaden, raden wij u aan de GUI-versie te downloaden. Is 7-Zip betrouwbaar? 7-Zip is een betrouwbaar en gratis programma voor bestandscompressie. Het heeft een hoge compressieverhouding en ondersteunt een groot aantal bestandsformaten.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, welke zip programma?

Windows heeft een ingebouwde compressietool, waar je toegang tot krijgt als je op een of meerdere mappen klikt met je rechtermuisknop en 'Stuur naar > Gecomprimeerde (zipped) map.
...
  • 7-Zip. Het beste gratis WinZip alternatief – geen franjes en geheel vrijblijvend.
  • PeaZip.
  • Ashampoo Zip Free.
  • Zipware.
  • Hamster Zip Archiver.
Waarom moet ik WinZip kopen?
Functies van WinZip

WinZip heeft een eenvoudig te gebruiken interface. Je kunt elk bestand in slechts enkele stappen inpakken. Kies de bestanden die je wilt inpakken.

Is WinZip te vertrouwen?

Persoonlijk gebruik ik WinZip en ik vind het programma betrouwbaar. Ik heb geen problemen ondervonden bij het comprimeren en extraheren van zip-bestanden. Een ander goed ding is het beschikbaar is in de Microsoft Store voor 30-dagen gratis proefperiode.
Bovendien, kan zip bestand niet openen op iphone? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een zip-bestand niet kunt openen op uw iPhone. Het kan zijn dat het bestand corrupt is, of dat het een formaat heeft dat niet compatibel is met uw iPhone. Het kan ook zijn dat het bestand te groot is voor je iPhone. Als u problemen hebt met het openen van een zip-bestand op uw iPhone, kunt u proberen een andere zip-bestandslezer te downloaden uit de App Store, of u kunt proberen het bestand op uw computer te openen en vervolgens over te zetten naar uw iPhone.

Trouwens, hoe zet ik een wachtwoord op een zip bestand?

Er zijn een paar verschillende manieren om een zip-bestand met een wachtwoord te beveiligen. Eén manier is om een programma als WinZip of 7-Zip te gebruiken, die beide opties hebben om bestanden met een wachtwoord te beveiligen. Een andere manier is het gebruik van de opdrachtprompt "zip" onder Windows of "zipcloak" onder Linux.

Door Gisela Hoffart

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik een wachtwoord op een zip bestand? :: Hoe open je RAR bestanden op Windows?
Handige links