Huis > H > Hoe Start Je Een Asus Opnieuw Op?

Hoe start je een Asus opnieuw op?

Schakel de laptop uit (houd de aan/uit-knop 15 seconden ingedrukt totdat het aan/uit-lampje UIT is om het geforceerd uit te schakelen) en verwijder de AC-adapter, houd vervolgens de aan/uit-knop 40 seconden ingedrukt om een ​​harde reset uit te voeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Hoe doe je een laptop open?

Bij de meeste merken laptops zit er een strook boven het toetsengedeelte. Deze strook kun je gemakkelijk zonder schroeven verwijderen, daaronder (en onder het toetsenbord wat je dan los kunt pakken) zit vaak het geheugen en een aantal schroeven waarme het geheel wordt bijeengehouden.
Hoe Asus laptop opstarten?
Over het algemeen, zoals u in de tabel kunt zien, is de Asus laptop opstartmenu toets meestal Esc en de BIOS toets F2.

Kan niet in BIOS komen Asus?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien niet in staat bent om in het BIOS van uw Asus laptop te komen. Een mogelijkheid is dat het BIOS is beveiligd met een wachtwoord. Als u het wachtwoord niet weet, moet u contact opnemen met de klantenservice van Asus om het opnieuw in te stellen. Een andere mogelijkheid is dat uw laptop niet is ingesteld om op te starten in het BIOS. Om dit te doen, moet je de BIOS setup utility openen en de boot volgorde veranderen, zodat de BIOS als eerste wordt vermeld. Tenslotte is het ook mogelijk dat je BIOS corrupt is of anderszins niet goed functioneert. Als dit het geval is, moet je contact opnemen met de klantenservice van Asus. Wat moet je doen als je laptop niet meer reageert? Als uw laptop niet meer reageert, is het eerste wat u moet doen controleren of hij nog aanstaat. Als het stroomlampje brandt, dan is de laptop nog steeds aan en kunt u proberen het opnieuw op te starten door op de aan/uit-knop te drukken. Als de laptop is uitgeschakeld, dan kunt u proberen de stekker in het stopcontact om te zien of het zal inschakelen. Als de laptop nog steeds niet aangaat, dan moet u misschien de batterij vervangen.

Gerelateerde artikelen

Waarom moet ik iedere keer opnieuw inloggen?

Verwijder de cache van uw browser als uw cookies zijn ingeschakeld. Het probleem kan worden opgelost door het verwijderen van de cookies, maar opgeslagen instellingen voor sites die u hebt bezocht zullen ook worden verwijderd.

Bovendien, wat te doen als computer niet opstart?

Veel voorkomende oorzaken bij een pc die niet start zijn een defecte voeding, geheugenmodules of harde schijf. Ook problemen met de software zijn veel voorkomende oorzaken; problemen met beschadigde systeembestanden kunnen ervoor zorgen dat de computer foutmeldingen blijft geven of vast blijft zitten in systeemherstel.
Hoe haal je de achterkant van een laptop eraf?
Begin aan de rand van de behuizing, vlakbij de aan/uit-knop, en maak voorzichtig de borgklemmetjes op de buitenrand van de behuizing los van de bovenklep. Verwijder de behuizing van de computer door deze omhoog te wrikken en op te tillen...

Dienovereenkomstig, kan mijn laptop niet meer opstarten?

Je laptop opstarten in 5 stappen
  • Stap 1. Controleer het beeldscherm.
  • Stap 2. Controleer de oplader.
  • Stap 3. Voer een soft reset uit.
  • Stap 4. Start de PC op in veilige modus.
  • Stap 5. Installeer Windows opnieuw.
Wat dit betreft, kan mijn laptop niet ontgrendelen? Het is mogelijk dat u uw wachtwoord bent vergeten of dat uw account om veiligheidsredenen is vergrendeld. Om weer toegang te krijgen tot uw laptop moet u uw wachtwoord opnieuw instellen of contact opnemen met uw IT-beheerder.

Vervolgens, hoe kan je booten?

Als u een pc gebruikt, kunt u opstarten door op de aan/uit-toets te drukken. Als u een Mac gebruikt, kunt u opstarten door op de aan/uit-knop en de optietoets te drukken.

Door Fransisco

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen websites openen? :: Hoe kom ik bij het configuratiescherm?
Handige links